Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (171)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

hello mamici si pitici !

buna cafea ai facut, Slippers, multumesc mult !
io-s un pic pe invers in sensul ca atunci cand am casa vraiste nu-mi vine sa fac nimic, acum cand e curatenie peste tot , imi fac de lucru, mai calc, mai sterg un fir de praf , noroc ca nu ma tine mult...

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Teo, te-as sfatui sa nu-i dai lu Mihnutzu pepene, am tras cu Ghighi o saptamana dupa ce a halit ( cand l-am filmat). auzi, cica-s injectati. m-a tulburat si pe mine da' io am fagat repede furazolidoane si gata, piticul a stat o saptamana la regim de orez , smecta si ceai de menta.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Gabitz, ce mai face pitica ?

Bikmaria, Marunzika, Luy, Tomasa , Nana, Danielle , voi ce mai faceti ?

Mergi la inceput

hei, ati plecat in weekend ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

salutare si de la noi.

greyeras, mamica obosita si bebe bolnavior. si eu am folosit vaporub(pentru copii)si pulmex cand avea Darius 2 luni, n-am avut de ales, din fericire n-a patit nimic.

papanasho...hai ca vin sa-ti tin companie

.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)

Mergi la inceput

Doamne, ce-am vazut la stiri, e prapad in Suceava !
Melania, la Iasi cum e ca am vazut azi-noapte ca ploua rau si erau inundatii. E mai bine ?

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui papanash
cand am casa vraiste nu-mi vine sa fac nimic, acum cand e curatenie peste tot , imi fac de lucru,

zau ca nimic n-as face sa-mi fie casa curata

Mergi la inceput

Rodi, ce-ai mai facut frumos prin casa ? Mi-au placut mult indeletnicirile casnice, din pacate, chiar daca -zic io- am aptitdini, nu ma lasa Ghighi sa fac nimic. De-abia reusesc sa mai calc camasi sau lenjerii si asta cand doarme.

Povesteste-ne ce-ai mai facut, poate se lipeste ceva si la mine

Darius, minunea de morosan ce mai face ?

Danuta, voiam sa te intreb, cum trimiti tu pachetele cu lucruri in tara, pe mine ma enerveaza ca-s unele care nu intra decat pentru a cere diverse, cred ca nici n-au copii si le omercoalizeaza, au mai fost cazuri descoperite aici pe forum.

Am editat, ca din Danuta nu mi-a retinut decat a, ziceti voi ca-i de la tastatura ?

Mergi la inceput

sa am mai mult spatiu mai multe as face, acuma vreau sa ma ocup de sufragerie, promit ca pun poze cand e gaata...cu best si before...tot imi fac planuri apoi ma razgandesc... am tare multa mobila, si zau ca as scoate-o in strada...ocupa atata loc

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui papanash

a, si voiam sa te mai intreb, cum trimiti tu pachetele cu lucruri in tara, pe mine ma enerveaza ca-s unele care nu intra decat pentru a cere diverse, cred ca nici n-au copii si le omercoalizeaza, au mai fost cazuri descoperite aici pe forum.

memoria ma lasa...la ce te referi?

Mergi la inceput