Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (171)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

multi pupici lui Pupi si lui Ghighi accidentatului nostru, sa treaca repede

ma apuc de capitol nou

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Pai nici eu nu am auzit de schimbarea pielii, dar daca vreti sa auziti lucruri neauzite vizitati cate un dr in De...atunci cand nu stiu care-i pr baga si ei cate o chestie ca sa nu-ti spuna ca ei nu stiu cauza!

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

aoleo saracul Ghighi !

prisi multumim!

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
citat din mesajul lui cecilia L

Intrebare, ce le mai dati copiilor sa pape dimineata?????// Noi refuzam fructele, am incercat paine prajita cu cascaval,papa doar painea, cereale nu mai vrea.....sunt in impas.....

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Cecilia, in perioada cand a refuzat papa cu lingurita, i-am dat paine integrala si cascaval. A mancat din astea la greu, ar fi mancat la fiecare masa.

Acum mananca parca mai bine (i-au iesit incisivii de sus) si azi dimienata a mancat ok mar si caise uscate aburite, pasate cu furculita si amestecate cu cereale (cereale putine, cat sa se piarda printre mar si caise). E fericita sa molfaie la ele. I-am mai dat paine cu ou facuta in f putin unt (a mancat singura - bonus pt ea!), capsuni (curatate de seminte), cirese, www.weetbix.com.au/" target="_blank">Weetbix (un fel de fulgi presati), iaurt cu banana si germeni de grau, dar tot painea si branza sunt la putere .

Bafta cu micul terorist .

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput