Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (171)
Raspunsuri - Pagina 17
carpatina spune:
quote:
citat din mesajul lui isabeluta
Buna ziua si de la noi!
Eu citeam de zor din urma si ce vad:
"A fost tare citatul ala pus de Isabeluta cu - citez din memorie - "se face copilul cadou din ce foloseste la aceasta varsta: haine, aur, etc"
La ce ma refeream, Carpatina de fapt ca is in ceata tare?
La petrecerea de turta/mot
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
papanash spune:
hello !
intentia de a-l lasa pe Ghighi la bunici= esec total.
ultima varianta e sa vina bunicile aici. bine, eu i-am mai propus una sotului, sa plece singurel in concediu, a zis ca nici sa-mi treaca prin cap, ori mergem impreuna ori renuntam.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
papanash spune:
am o problema foarte delicata care m-a nervozat teribil de-am fost super nervoasa zilele astea si nu mi-a intrat nimeni in voie:
mi-a disparut un lant mare-gros de argint, de-ala de rocker, al lui barbatu-meu. cica era pe pervaz in dormitor si nu mai e.
acum ce sa zic, in casa n-a intrat nimeni in afara de noi si menajera. am scotocit peste tot, in buzunare, pe sun paturi, genti, doar-doar il gasesc pe undeva.
nici nu stiu cum sa procedez, sa o sun pe aia s-o intreb daca l=a pus ea pe undeva, sa sun la agentie sa reclam menajera, sa sun la politie, zau daca stiu ce sa fac.
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
papanash spune:
Rox, bine ati revenit, ma bucur ca s-a distrat printesa. cu mancarea cum a fost, a avut succes restaurantul frantuzesc ( la atomica ma refer)?
carpatina spune:
Cu una bucat zi intarziere...
La multi ani alinus_25!
Multi si toti fericiti!
=====================
carpatina spune:
Cu 2 bucati zile intarziere
La multi ani Maia-Iulia!
Sa te faci mare si sa o bucuri pe mami Sheherezada!
=====================
carpatina spune:
quote:
citat din mesajul lui papanash
hello !
intentia de a-l lasa pe Ghighi la bunici= esec total.
ultima varianta e sa vina bunicile aici. bine, eu i-am mai propus una sotului, sa plece singurel in concediu, a zis ca nici sa-mi treaca prin cap, ori mergem impreuna ori renuntam.
io zic sa-l luati cu voi.. pentru linistea ta mai ales..
=====================
carpatina spune:
quote:
citat din mesajul lui papanash
am o problema foarte delicata care m-a nervozat teribil de-am fost super nervoasa zilele astea si nu mi-a intrat nimeni in voie:
mi-a disparut un lant mare-gros de argint, de-ala de rocker, al lui barbatu-meu. cica era pe pervaz in dormitor si nu mai e.
acum ce sa zic, in casa n-a intrat nimeni in afara de noi si menajera. am scotocit peste tot, in buzunare, pe sun paturi, genti, doar-doar il gasesc pe undeva.
nici nu stiu cum sa procedez, sa o sun pe aia s-o intreb daca l=a pus ea pe undeva, sa sun la agentie sa reclam menajera, sa sun la politie, zau daca stiu ce sa fac.
Cand a disparut? Ca pe la voi a fost si soacra (cu fata?) si "bona" lu' Ghighi pentru seara concertului... io' zic sa incepi cu intrebatul... politia? la ce bun?. pe menajera reclam-o doar daca esti sigura ca ea a facut-o... nu l-o fi dosit ghighi pe undeva?
=====================