Timisoara, Impreuna! (115)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Aida
Votati un www.tamagochi.ro/pet-Pishcotel" target="_blank">Pishcotel

DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Wow dar ce de cafa, hai Laurel ca ai tras destul chiulul de la bucatareala,da-ne ceva de haleala,ceva bun de la Cimisoara,ne-a fost dor de tine .
Dana faina distractie ati avut,nu m-am mai dus aseara la fest ca era obosit Andi,am fost ieri la strand a termal si am ramas tablou ce super e,apoi ne-am plimbarit putin asa ca am fost prea obositi sa mai iesim si aseara pe undeva,am luat un platou de praji de casa si am papat,ce fain ca aici numai trebuie sa iti spargi capu ce prajitura sa faci duminica .
Daca ma ajuta careva sa descarc pozele le pun altfel nu stiu cand merg la vara-mea sa le descarc acolo,mama nu are mufa ptr cipul din aparat si cablu nu am luat.
Un inceput de saptamana usor va doresc la toate

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza si de la mine...

Merci de cafa...

Noi am fost ieri la calarie, am luat-o si pe Buni cu noi.
De azi incep lucrul...pfoaiiiii...ce prognoza ati auzit?
fug sa va deschid cap nou...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Aveti cap nou, aici

Spor la scris!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

doris, 33-34 grd!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

morning si de la mine

mersi Silvana de helpuire cu adresa
dana, noi am vrut sa mergem la concert dar am avut parte de o furtuna mare aseara de pe la 9 pana la 10 seara...destul cat sa ne bagam in pat la caldurica...

io ma declar rupta, franta si cum mai vreti voi...parca pana sa aflu ca pot primi cateva zile de contzed ma mai puteam aduna cumva...da' acuma nici gand. nu mi se leaga nimic de maini si-s rupta de oboseala oricat as dormi. ca sa nu mai zic ca de vreo saptamana visez numai 'minuni' noaptea asa inca ma trezesc de parca am impins vagoane o noapte-ntreaga...adica varza.
pe bune - nu mai pot!
sper sa treaca si saptamana asta intr-un fel, cumva. fara evenimente prea mari si prea nasoale.
va tzuc si o zi buna sa aveti.

pentru Emma

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

la noi n-a fost nici o furtuna, si ce bine ar fi picat!
la concert nu ne-am dus din motive obiective
mariaa, sa ai si tu o saptamina usoaaaaraaa!!!!!fulg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

pe bune...furtuna din aia cu indoit de copaci...cu perdea de apa, asa tare a plouat, numa' ca scurt.
mersi Katik la fel si voua

pentru Emma

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salutare. Uite, daca tot va plangeti ca nu-i Laurelu sa faca cinste v-am pregatit eu un www.chambres-relaxation.com/images%20vin/petit-dejeuner-large.jpg" target="_blank">mic dejun

Maria, parca ai descris exact starea mea dinnainte de concediu. Cuvant cu cuvant asa ma simt si eu ... si logic ca pe ultima suta de metrii se aglomereaza toate. Unde mai pui ca e si Calin in concediuu, asa ca mea de munca si mers la serviciu devine si mai mare.

Aida, votat piscotzel !

Dorisake, asa repede s-a dus concediul, fantastic, parca ieri te bucurai ca a inceput...

Katik, si la noi e cald cald de-mi vine sa plec in lume ...

Clau, ma bucur mult ca te simti bine in oras ...

Mihi, am ratat intalnirea cu americanu ?

Auziti, o sa am si eu nevoie de ajutor, intr-o chestiune mai "delicata" cat sunt in concediu ... asa ca as avea nevoie de un voluntar care sa fie in oras pana in 17 august, sa intre pe net cel putin de doua ori pe zi si sa fie suficient de zalud ca sa nu se socheze cand ii spun despre ce e vorba. Deci, prezenta in oras, navigator de net si zaluda (cel putin cat mine ...) se anunta cineva?

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput