Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (76)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Buna seara , buna seara,iaca vin cu...trasioara
Mai fetelor nu mai pot tine pasul cu voi.Un pic lipsesc si eu si se umplu paginile... si iaca gata un capitol.Va las la inceput de capitol si va gasesc la sfarsit.

Am vazut ca tot vb de borcanase, ce ati patit cu ele.Eu inca nu am avut probleme cu ele.E drept ca nu prea folosesc, singura data am folosit cand am mers in concediu, da nu am avut probleme deloc.

Monica ei si nu ti-a placut pescuitul? Eu nu ma pot rabda sa stau in timp ce el pescuieste.Sa ma vezi cat is de nerabdatoare cand
ajungem la balta imi desfac repede repede undita si il pun pe sot sa imi puna momeala (viemisor) ca eu mor de scarba, nu pot pune mana pe ei mai ales ca sunt vii, sa pot sa arunc undita sa prind pestiocu.Dapoi cat is de satisfacuta cand prind cate unu, mai mai nu mor de fericire.
Am vazut ca ai postat povestea nasterii, o sa o citesc cat de repede
pot.promit.

Ellenuta bine ca ai fost acolo si nu a patit nimic Eva de la grisina aia afurisita.Of, ce sperietura ai tras!!
A, si super nunta la care ai fost, cu peripetii,asa e frumos.
Despre pireu, al meu papa mai bine pireu daca ii pun un pic de unt sau ulei de masline, da mai mult ii place cu unt.

In legatura cu glutenul, eu stiu ca e ok dupa 6 luni, altii au dat si mai repede.Am vazut ca sunt in magazine cereale cu gluten de la 6 luni.Deci inseamna ca e ok.
Eu chiar i-am dat azi puiului gris in lapte.Nu prea i-a placut la inceput da dupa aia a papat tot.Acu as vrea sa il amestec cu banana cu facea Ceska, daca esti pe faza poate imi spui cum ai facut?Ai tocat banana si ai amestecat pur si simplu cu gris?Sau cum?

Grati.elavazut Dudu la 6 luni.Scumpu de el, ce frumos zambeste la aparat.Da si Ozi la 7 luni, mama da ce de par avea si creeet.Faina, ca si acu. pe amandoi.Nu prea seamana e drapt, da sunt niste frumosi amandoi.

Roli bine ati revenit!Ma bucur ca v-ati simtit bine.

Miri maaamaa da ce mai rade Sacha, ce ras fain are, da si tati stie cum sa-l faca sa rada.

Tuturor clopoteilor de azi si de ieri sa fiti sanatosi si mancaciosi.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI de la Moneasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

LA MULTI ANI Clara Sophia, Marc Andrei, Bianca Maria, Vlad Mihai!
multumim tuturor pt urari! avem si noi 6 lunite :))))

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

hei, uite lume noua! miutsa! cu mayutsa:) pupici aniversari:))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Seara buna fetelor,

Am intrat sa spun doar atat:

Grati ai doi copii adorabili! (la munca nu pot sa vad poze pe flick din cauza ca e banat site-ul)

Miri, Sasha e delicios cum rade! Si nu te mai stresa cu job-ul, cum a spus si Helene, nimanui nu i-a iesit din prima; mai da-ti timp

Helene, nu-mi mai chinui bubulina (stiu, de fapt tu te chinui cel mai mult ). Cum ti-au spus si fetele, fa o pauza (sau pune-i putina carnitza) si dak nu vrea si nu vrea (nici macar de la borcanashe), asta este; dupa un timp o sa vrea (cand se va plictisi doar de lapte si fructe).

Ema, pana la urma pe ce-ai spart banii? pentru tine sau pentru bb Milan?

Na, ca iar s-a trezit intr-un urlet!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

miri sa mai zici tu ca Sacha nu sta in fundulet si nu rade in hohote, cum scriai mai deunazi! este delicios!

stankuta ehe, ce de timp aveam si eu in ultimele luni de sacina dar nu m-a traznit gandul sa ma inscriu si eu , abia dupa ce l-am nascut pe baby si au inceput adevaratele intrebari m-am mobilizat si eu sa intru aici

a adormit fi-miu pe la 10 jum. si intr-adevar dimineata nu da trezirea mai devreme de 8-9 decat rar.dar se trezeste si el noaptea sa pape.mai nou il mai pacalesc cu apa, dar daca insista, tzitzi.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput

miutza am vazut si eu acum poze cu Maya, wow ce blondina frumoasa si bucalata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
citat din mesajul lui grati.ela

beau un ness (nu cafea din motive de lene) si ocup paginile... Admir fetele care raspund fiecarei zuze in parte...eu nu pot...nu-s ordonata deloc...imi vine cate un gand la fiecare postare dar pana sa astern pe hartie se amesteca si iese un ghiveci...de asta ma si feresc sa adresez un post...

Monicaa, am avut si eu o pasa neagra...erau bebeii mici, fetele se tot uitau la pozici, le comentau...de Tudor nu zicea nimeni nimik...hai o zi ,hai doua, o saptamana...incepusem sa ma intreb dak nu le-o fi jena sa scrie ca am asa o uratanie de copil...si mi se pusese pata de vedeam baiatul ratzusk cea urata...pana am dat pe afara de necaz si mi-am spus pasul...s-a rezolvat problema...coincidenta sau nu de atunci Tudor s-a facut din ce in ce mai frumusel.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

scriu rapid ca ma apuc sa fac curat..da ..noaptea...ca piticu nu-mi lasa deloc timp asa ca acum l-am adormit si ma apuc de curatenie..grati am vazut pozele voastre si vreau sa zic ca ai niste copii minunatii!!ce-mi place cum zambeste tudorash iar ozi...e superba!imi place cum sta cu el in brate!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

ginette uf, si al meu mai face uneori asa. cu shoppingul- mi-am gasit niste jeans pana la motivi redusi cu 60% rezultand un pret de 75 lei. si o geanta tip postas dar mai mica, mai stilizata,la parfois

Mergi la inceput

Ramona, jelimoni si fetelor care mai sunteti online, eu va urez noapte buna, ma retrag la somnic, pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

miri DE-LI-CIOS!!!!! ce frumos rade, ma topesc toata cand aud asa rasete zglobii.

roxanica ii dau maine borcanel sa vad ce spune .. daca nu vrea, nu o mai chinui si nici eu pe mine ..

ramona eu inca nu i-am pus unt .. doc mi-a spus ca tre sa fie ff proaspat. tu de care ii dai si cat timp ii pui din el??

ema doar atat ai cumparat??? credeam ca spargi cardul .. hmm .. slaba miscare!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput