Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (76)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Irlandeza, felicitari pentru dimensiunile Patriciei. Nu e usurica deloc. e numa' bine.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

LA MULTE LUNITE!!!! PENTRU SARBATORITII DE AZI:

BIANCA

CLARA

MAYA

VLAD

MARK

si pentru sarbatoritul de ieri

MATEI

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

LalaD, felicitari pentru dintisorii piciului!!!!

Ven,
nu esti mama denaturata. si eu ma gindesc sa ma intorc la lucru...initial am zis ca ma intorc de 1 febr, sa aiba bb un an, insa saptamina trecuta m-am dus pe la birou si le-am zis ca ma duc cind ma cheama...pe un post mai bun, bineinteles. acum astept...

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna!Din pacate nu am poze din vacanta pt ca aparatul a ramas in Paris iar eu acum sunt la mama.Acum am inima cat un purece ca s-ar putea sa asteptam bebe nr 3 si nu prea ar fi momentul.Voi la cate saptamani ati avut primele simptome?

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
citat din mesajul lui danonique

Buna!Din pacate nu am poze din vacanta pt ca aparatul a ramas in Paris iar eu acum sunt la mama.Acum am inima cat un purece ca s-ar putea sa asteptam bebe nr 3 si nu prea ar fi momentul.Voi la cate saptamani ati avut primele simptome?

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Wow !!! Si tu Dana ???
Am mai avut ieri o zuzica care a facut un test
Sa fie cum iti doresti tu !

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Helooooo si de la mine aproape de paranz!!!!

Nu ma dati desparuta caci sunt pe aici...
Cu aceeasi pofta de viata pe care mi-au "imputat-o" fetele...
( pupa Laura pe ele ca ati fost tare dragute ca m-ati descris astfel... )
In plus, in mod cu totul si cu totul intamplator si in ciuda faptului ca este vineri... , sunt si cu pofta de munca...

So, sunt zile in care imi creste - ca ciuperca dupa ploaie - un teanc de lucrari "de rezolvat" pe birou...
Si eu le las sa creasca....
Si vine o zi ca cea de astazi cand imi vine cheful si incep sa extrag din tenculet....

Am citit dimineata la cafea ce ati mai scris.
Am vizionat pozici puse de zuzulici. Frumosi clopotei/clopotele si surioare de clopotei!

Salut cu bucurie si drag reintoarcerea lui angi cu ocazia net-ului ei inviat din morti!!! si La multi ani fericiti alaturi de sotul si baiatul ei minunati !!!!!

O salut - cu invidie maxima !!! - pe tinna ce se afla ca o boieroaica in creierul muntilor !!!!

O pup cu drag pe monicaa ca mi-am dat seama ca este zuza d'a noastra sensibila dar dependenta de club !!!!

O pupacesc cu drag pe miri ce s-a "lafait" doar teoretic 3 zile acasica.... semnul (!) - insemnand "atentie- pericol- cad pietre-" domnului ei sot pentru ca ne-a suparat fata ce trebuia sa se relaxeze si ea putin macar acasa dupa ce are luptele acelea de la serviciu....

Pup si salut pe danonique. Bine ai venit din vacanta!!! Sunt eu tare uituca de fel dar acum chiar nu am remarcat daca ai pus sau nu foto din vacanta....

Pup cu drag si pe "invizibilele" dragi monica-doc si irlandeza... Vorba fetelor daca si voi va simtiti invizibile...

Ma bucur ca a aparut si zuzulica larisa - mama de pipetzica comoda si frumoasa!!!!

Ma alatur si eu alinei 023 si ii spun lui Ven : parti proaste dar si bune in reitoarcerea in campul muncii !!! Eu am reinceput serviciul de mai bine de o luna si pot sa-ti spun ca ma simt bine, sunt calma, relaxata si fericita ca muncesc... doar ca la 13.30 imi vine sa ma teleportez la puii mei ( eu era zuza de care-ti amintisei tu...)
Ca sa nu mai pun la socoteala un maaare plus - faptul ca de la birou am mai mult timp de stat la discutii cu voi pe forum !!!!!

Grati, gabritza, ce mai fac puiutii vostrii ? S-au facut bine???

roxanici, alina023, ellenuta, laurici de PN,

strigare: ereena !!!!lalaaaa20 !!! honey !!! cretulina!!!! danibv, natalia,

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Neata! Am hranit si eu gaza si l-am pus in pat sa se culce. Sa vedem ce rezultate am! A dat cineva cafea de dimineata? Ca as mai bea una!

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Doamne Elenuta, ce soacra ai! Nu stiu exact ce se intampla, dupa o varsta se sclerozeaza toate! Eu cand eram la inceput cu Andrei ma intelegeam cu ea mai bine decat cu mama, iar de la un timp, zici ca e dusa cu pluta! Chiar nu inteleg fenomenul! Pup fata sa capeti rabdare!

quote:
citat din mesajul lui Ellenuta

seara buna,

am imbaiat gaza, hranit si acum recuperez .. uff .. in seara asta am tras o spaima cu bitzi. tot maraia si socrella i-a dat o grisina s-o molfane. bitza a inmuiat grisina si s-a inecat cu o bucatica, s-a inrosit la fata si parca nu mai putea sa respire .. noroc ca a inceput sa vomite, am intors-o cu capul in jos si si-a revenit .. avea voma si in nas .. asta e una si grava .. a doua .. a mancat prajitura si a spalat lingurita numai cu apa. cand am venit sa manac si eu, am vazut lingurita plina de grasime .. am intrebat-o daca a folosit detergent si a spus ca nu .. am luat si eu lingurita si am aruncat-o in gunoi ... nu se poate asa ceva .. i-am spus sa nu faca economie de sanatatea mea ... sau .. daca a fost lene, cu atat mai grav ... am niste nervi!!!!!!!!!!!!!!!!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
citat din mesajul lui Anandrei

Neata! Am hranit si eu gaza si l-am pus in pat sa se culce. Sa vedem ce rezultate am! A dat cineva cafea de dimineata? Ca as mai bea una!

hello !!!!
eu tocamai ma duceam sa beau d'adevarat... o gura de cafea si sa fumez "o ultima" tigara....
pana la urma, ne vedem marti sau nu??

feteleeeee???
care se inscrie?
caci vreau sa o sun pe silvia si sa stiu clar ce sa-i zic....

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor, 'neata la amiaza
Am voie sa-i pasez sfecla rosie? Pasez cartofi si conopida, dar nush daca am voie si sfecla. Azi ii pun si 1/4 de galbenus.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput