Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (98)
Raspunsuri - Pagina 4
Roxxy80 spune:
Salutare!
Anacami, nu ti-e greu sa stai mai tot timpul cu ea in brate? Mie imi rupe bratele Matei.
Desyderia, bine ai venit. Se mareste gasca
.
Ank, sper sa reusesc sa mai intru azi si sa ma bucur si eu pt vestile pe care ni le vei da. Cred, totusi, ca nu vom pleca azi la Pitesti dar ma astept la orice de la barbate-meu
.
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Sunt baiat mare
Crestem, crestem.....
dany26 spune:
neatza mamici!
desi Andrei merge in picioare sustinut de manutze de vreo 3 sapt....abia de 3 zile a inceput si bb meu sa se ridice in picioare de tot ce apuca prin casa![]()
...dar nu stie incav sa se deplaseze ....e asa dulce...cateodata as vrea sa am un ap foto in fiecare colt al camerei sa pot poza nazbatile care le face -asta pt ca daca ma vede se opreste
...de-a busilea merge de vreo 3 sapt....dar prefera sa mearga in picioare....si e asa haios ca face niste pasi mari ca de urias
;nu are nici un dinte desi de vreo 4 nopti scanceste prin somn...
in cap. trecut au fost 2 fete ce au intrebat ce mancaruri mai preparati....si nu s-a raspuns
deci repet si eu intrebarea: ce combinatii de legume mai preparati puiutzilor???![]()

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
Roxxy80 spune:
Felicitari lui Andrei pt ridicatul in picioruse 
.
Referitor la mancaruri, eu pot spune ca deja ii prepar lui Matei mancaruri ca pentru noi, in care nu pun sare, condimente sau ceapa. Adica intai calesc putin legumele in ulei (masline sau porumb) si pe urma adaug o ceasca-doua de apa si le fierb la foc scazut. carnea o fierb separat, iar la sfarsit le mixez. intoate mancarurile pun multe rosii (fara samburi si coaja) si ies f f gustoase. De cand gatesc asa, Matei mananca mult mai bine. azi i-am facut tocanita de cartofiori cu vitel, in care am adaugat si un ardei gras si un morcov. A iesit absolut delicioasa si as fi mancat-o si eu desi nu are sare.
Acum 2 zile i-am dat si manzare de mazare in care am adaugat marar, morcovi si ardei gras. I-a placut la nebunie.
Lui Matei nu-i mai plac fierturile sau legumele la steamer. Cand nu am timp, ii fac la steamer, dar vad o mare, mare diferenta in ceea ce priveste apetitul lui.
quote:
citat din mesajul lui dany26
neatza mamici!
desi Andrei merge in picioare sustinut de manutze de vreo 3 sapt....abia de 3 zile a inceput si bb meu sa se ridice in picioare de tot ce apuca prin casa...dar nu stie incav sa se deplaseze ....e asa dulce...cateodata as vrea sa am un ap foto in fiecare colt al camerei sa pot poza nazbatile care le face -asta pt ca daca ma vede se opreste
...de-a busilea merge de vreo 3 sapt....dar prefera sa mearga in picioare....si e asa haios ca face niste pasi mari ca de urias
;nu are nici un dinte desi de vreo 4 nopti scanceste prin somn...
in cap. trecut au fost 2 fete ce au intrebat ce mancaruri mai preparati....si nu s-a raspunsdeci repet si eu intrebarea: ce combinatii de legume mai preparati puiutzilor???
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZECOMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Sunt baiat mare
Crestem, crestem.....
Vasari spune:
quote:
citat din mesajul lui anacami
Ank,iti tin pumnii! multa sanatate, sa primiti vesti f. bune;distractie placuta!
Alina,uite un ex.
Desyderia,bine ati venit!Cum il cheama pe pui?
mami de Sebastiansi Stefania
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
Stefania, Maria te saluta! :)
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
Vasari spune:
Desyderia, bine ai venit! Primele 10 mesaje sunt moderate si apar cu intarziere, s-ar putea sa nu le vedem...
Adra, si eu ii mai fac branzica si iaurt Mariei, de fapt eu fac iaurt sau kefir o data la doua zile, mi se pare incomparabil mai bun decat cel din comert. La noi Maria a acceptat intai branzica, la iaurt s-a strambat. Branza o fac simpla cu iaurt, nu calcica. (Si mi se pare atat de usor, ca nici nu ma mai gandesc sa cumpar.)
Cami, si noi tot pe sold o caram pe Maria. Stie sa se tina foarte bine cu piciorusele: asa. Din ce zici tu o tii altfel cumva, nu? Dar tot pe sold...
Ank, multa sanatate tie si la puiut, sa fie bine la eco azi, orice ar fi.
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
adra_bell spune:
Alina, a mancat Eva branzica amestecata cu banana. In seara asta ii amestec cu piersica.
Dany, de dimineata (care la noi a fost la 12) i-am facut mere coapte cu scortisoara, nu i-au placut. Apoi piersica cu pepene galben. Pana mai ieri era innebunita dupa pepene galben, il amestecam cu banana. Vad ca piersica nu a avut acelasi succes, a mancat cam 80 de grame. Si sunt niste piersici asa gustoase, dulci si aromate, mi le-a trimis cineva de la tara.
Dupa amiaza ii pregatesc legume cu pui (cartof, pastranac, morcov si ardei gras), la steamer.
Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
dany26 spune:
roxy si adra mersi de raspunsuri!!!!!!
mai astept si alte iedi...
pt ca eu la cap. gatit sunt varza
niciodata nu am gatit cat am gatit in 4 luni pt bb....
si eu mereu ii pun aceleasi legume....
marind mereu cantitatea uneia din ele...
roxy ma bucur ca ii place rosia...de mult iti zisesem sa ii dai![]()
anacami si bb meu rade mereu la reclama orange![]()
cat lapte si cat iaurt se pune la iaurtul de casa???tot lapte gras trebuie???si las laptele sa se raceasca de tot sau doar putin?
14 Noiembrie 2007
dany26 spune:
of tare as vrea sa ii dau si eu morcov in piure
dar el se constipa asa repede
de ex de 2 sapt aproape face kk maslinutze
nu inteleg de ce, ca lichide bea multe...para nu ii lipseste in masa de dimin.
morcov fiert nu ii dau deloc...banana nu...mi-e mila de el...
14 Noiembrie 2007
eladea2005 spune:
quote:
citat din mesajul lui Desyderia
Buna fetelor,
sunt o mamica de pui nascut in 7 decembrie 2007, ne primiti si pe noi?
Noi raportam ridicat in picioruse la 6 luni jumate si plimbat prin patut sau tinandu-ne de pat la 7 luni jumate. Avem 6 dintisori. Primul a iesit la 4 luni jumate, al doilea la 4 luni si 3 saptamani apoi pauza pana la 6 luni cand tot la 3-4 zile iesea cate unul sus....acum pauza. Nu suntem un mancacios dar cu kg stam bine, avem cca 9. La cm suntem iar ok, avem 75.
Va citesc demult dar numai acum m-am incumetat sa scriu si eu.
Va pup
Bine ai venit printre noi! Sa-ti traiasca puiutul!
Mai scrie repede 4 mesaje(asta daca n-ai facut-o pana acum) ca sa scapi de moderare, sa te putem citi in timp real...
si pune si tu niste poze
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
m-a infofolit mami...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
Vasari spune:
Dany, eu am facut iaurt si cu smantana si cu iaurt dietetic, laptele pe care il folosesc e gras, dar restul e in functie de gusturi (cu smantana in loc de iaurt iese mai dulce). Pun un paharel de iaurt la 1l de lapte.
Primul orice
_

si