Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (98)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Aralia merci

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna dimineata!
Am avut o noapte extraordinara, cu doar 2 treziri, asa ca acum sunt vesela si fresh. Noi suntem plecate din Bucuresti si internetul meu e destul de firav...

Cami, am citit ca o tii pe Stefania 90% din timp in brate... mai reusesti sa faci ceva? Sau nu o tii numai tu? A invatat si Maria ca-i frumos la inaltime, sau ma rog... mai frumos decat pana acum. :)) Vine si se catara pe mine sau ma impinge sa o iau.
Stefania, sa va faceti bine repede, multa sanatate!

Va pup si incerc sa raman la zi. :)

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Desyderia spune:

Buna fetelor,
sunt o mamica de pui nascut in 7 decembrie 2007, ne primiti si pe noi?
Noi raportam ridicat in picioruse la 6 luni jumate si plimbat prin patut sau tinandu-ne de pat la 7 luni jumate. Avem 6 dintisori. Primul a iesit la 4 luni jumate, al doilea la 4 luni si 3 saptamani apoi pauza pana la 6 luni cand tot la 3-4 zile iesea cate unul sus....acum pauza. Nu suntem un mancacios dar cu kg stam bine, avem cca 9. La cm suntem iar ok, avem 75.
Va citesc demult dar numai acum m-am incumetat sa scriu si eu.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Lala,felicitari! sunt atat de simpatici cu 2 dintisori!sper sa nu ne considerati prea bblusi si sa nu mai iesiti cu noi la plimbare-la noi nici gand de ei..

Aralia,nu,nu!din contra,tocmai mi-a venit CM (poate fi si asta o cauza..).Bafta,sa iti rezolvi cat mai repede problemele de la Administratie

Alina,doarme in patuul ei, iar afara sta in carucior; in rest, cat este cam asa,90 si ceva % in bratele mele; restul,tinuta de manute sa mearga pe jos sau in brate la alte persoane.
Nu am vrut sa o invat in brate, dar cred ca depinde de la copil la copil- Sebastian chiar se simtea mai bine jos.
Eu o car peste tot,o tin cateodata ciudat ca sotul se sperie si imi spune ca mai bine sa o las in patut sa planga (ex. o pun pe un sold de-al meu si ma aplec sa iau diverse chestii de pe jos- atarna si ea pe acolo ).Este destul de periculos cu ea la bucatarie sa faci diverse, intinde manuta sa apuce tot- cutit, furculita, farfurie,etc,etc ,nu mai vorbesc sa fie un fier de calcat.Eu nu prea gatesc,soacra-mea sta la doi pasi si mancam impreuna; daca fac ceva, fac chestii simple,cand vine sotul si o predau altcuiva . De calcat calc destul de mult,dar cand doarme ea (in general seara/noaptea,ca in timpul zilei doarme in reprize scurte.De aspirat aspir ziua (dar tot cand doarme,daca este treaza ma urmareste un timp,apoi se plictiseste).
Sebastian nu are nicio problema cu statul in brate al Stefaniei,chiar ma atentioneaza sa o iau cand plange.
Daca ar fi trebuit,as mai fi lasat-o si in patut; este periculos sa faci unele treburi cu ei in brate (ca ea vrea in brate,nu ii este suficient sa fie langa tine in carucior,tarc,etc)
Acum am doi nepoti care sunt in Bucuresti pentru admitere la facultate,cand am treaba cicula din brate in brate,chiar a inceput sa ii placa-face sport (unde mai pui ca nepotul are 1.95 m, iar nepoata aproape 1.80 - acum are panorama,nu vederi limitate de la cei 1.65 ai mei)

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Buna diineata...am intrat sa va spun ca diseara plecam in concediu no 2.Deci ne auzim peste alte aproape 2 spat....Dar mai intru azi ca sa va zic ce se ascunde in burtica...LA 14.15 avem programare la 4D

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Anca mergi mama in concediu ca te asteapta greul prin toamna-iarna
Asteptam sa ne confirmi ca este pasarica

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

quote:
citat din mesajul lui Desyderia

Buna fetelor,
sunt o mamica de pui nascut in 7 decembrie 2007, ne primiti si pe noi?
Noi raportam ridicat in picioruse la 6 luni jumate si plimbat prin patut sau tinandu-ne de pat la 7 luni jumate. Avem 6 dintisori. Primul a iesit la 4 luni jumate, al doilea la 4 luni si 3 saptamani apoi pauza pana la 6 luni cand tot la 3-4 zile iesea cate unul sus....acum pauza. Nu suntem un mancacios dar cu kg stam bine, avem cca 9. La cm suntem iar ok, avem 75.
Va citesc demult dar numai acum m-am incumetat sa scriu si eu.
Va pup

Bine ati venit! Sa ne spui amanunte despre pui (nume, etc), poti pune in albumul comun sau separat sa va cunoastem mai bine. Fetele pricepute te vor trece pe prima pagina.

Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Ank83

Buna diineata...am intrat sa va spun ca diseara plecam in concediu no 2.Deci ne auzim peste alte aproape 2 spat....Dar mai intru azi ca sa va zic ce se ascunde in burtica...LA 14.15 avem programare la 4D

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Distractie placuta! Asteptam sa ne comunici vestea depsre puiul din burtica.

Printesa
Citeste o poveste

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Printesa
Citeste o poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Ank,iti tin pumnii! multa sanatate, sa primiti vesti f. bune;distractie placuta!

Alina,uite un ex.

Desyderia,bine ati venit!Cum il cheama pe pui?

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput