Pasiunea

Pasiunea | Autor: biankita

Link direct la acest mesaj

Fetelor atzi auzit de filmul produs shi realizat de Mel Gibson( I love this guy!!!!!!!!) numit Pasiunea, shi care are ca subiect ultimele 12 ore din viatza lui Iisus inainte de a fi crucificat.
Joaca shi actritza nostra Maia Morgenstern in rolul Mariei cred.( cred ca am scris corect..)

Filmul face mare valva la ora asta in USA pentru ca evreii se opun difuzarii lui in versiunea completa.

Tare imi doresc sa-l vad!!!!!!!!!! ( filmul, shi pe nenea Mel de s-ar putea , nu m-ash supara)

biankita

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Nu stiam de filmul asta, dar cred ca e excelent, abia astept sa il vad, scrie acolo ca apare in perioada Pastelui din 2004.
http://www.sassiweb.it/thepassion/

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

http://story.news.yahoo.com/news?tmpl=story&cid=598&ncid=1776&e=4&u=/nm/leisure_thepassion_dc

"Jewish leaders have raised concerns it might portray Jews as collectively guilty for Christ's crucifixion, while Catholics have expressed worries that Gibson might use the film to challenge church teachings".

Inca nu a aparut pe ecrane,dar deja au aparut speculatiile despre mesajul filmului.

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Am vazut si eu ceva secvente din film pe Euronews. Parca am recunoscut-o si eu pe Maia, dar mi-am zis ca mi s-a parut. Secventele selectate erau de un realism atroce as spune eu, foarte mult sange. Probabil ca mai trebuie sa a steptam sa-l vedem si noi in Cipru, Bianca.

Va sarut,

scarmanus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Stiti cumva cand apare in Romania?

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

PS. Am uitat,voiam sa fac o mica corectie. Cred ca traducerea din engleza a titlului filmului ar fi Patimile, fiindca in romana celalalt inteles al lui passion (pe langa pasiune) e tocmai termenul biblic de patimi...

scarmanus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana nitoi spune:

Intr-adevar Maia Morgenstern joaca rolul Mariei (Fecioara Maria) iar Monica Bellusci o interpreteaza pe Maria Magdalena. Se spune ca Mel Gibson cauta demult o "Fecioara Maria" si pur si simplu nu gasea. A vazut-o pe Maia si a spus ceva de genul: "ea este!"

dana si tudoras de 11 luni

Mergi la inceput