card bancar

card bancar | Autor: camy062004

Link direct la acest mesaj

as vrea sa-mi fac un card pt depozitarea baniilor dar sa ofere si o dobanda buna?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Cel mai bine mergi la 2-3 banci si culege informatii referitoare la conditiile de depozit bancar !
Dar eu am impresia ca si card bancar si depozit cu dobanda mai buna nu prea merge.Poate ma insel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

In clipa asta la ING e varianta cea mai buna de dobanda la card, dar nu te sfatuiesc sa lasi prea multi bani pe un card. Nu se stie prin ce bancomate ajungi cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Asa e ING au cea mai buna dobanda....da mie nu-mi place deloc sa lucrez cu ei....

Sorana 21+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Nici mie, asa ca n-am la ei (pe Cami o interesa doar dobanda).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

Anya nu in mod special dobanda...as vrea sa-mi fac un card pt depunerea baniilor si nu am nici o ideea cam unde. vroiam parerile voastre stiu ca la ING dobanda este de 8% pe an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Pai de ce trebuie sa ai neaparat card si nu un cont de economii? Noi avem un cont curent la care avem si card si un cont de economii. Daca vreodata avem nevoie de bani mai multi, pritr-un simplu transfer ii treci dintr-o parte in alta. Nu e bine sa tii bani multi pe un card.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

quote:
citat din mesajul lui Natasa

Nu e bine sa tii bani multi pe un card.

de ce ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

[quote]citat din mesajul lui camy062004
de ce ?

[quote]

..eu, personal, il golesc..pana la ultimul sfantz..

Mergi la inceput