Am nevoie de voi...

Am nevoie de voi... | Autor: Lorenyy

Link direct la acest mesaj

Nu am stiut unde sa apelez,asa ca,mi-am facut un obicei in a va cere sfaturile,am intrebat in stanga si in dreapta aici,mi se ridica umerii;-)
Deci,am nevoie de formularea unei procuri,ceva de genul,un act de vanzare-cumparare.Subsemnata.........,vand o proprietate subsemnatului.....,si cam atat imi trece prin minte.
Va multumesc mult de tot!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Dar de ce nu iei legatura cu un notar sau cu Consulatul Romaniei aici? Ei te pot ajuta cu siguranta!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

intre procura si act de vanzare-cumparare e diferenta. daca dai mai multe detalii pot sa iti trimit niste modele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

quote:
citat din mesajul lui irinabobe

intre procura si act de vanzare-cumparare e diferenta. daca dai mai multe detalii pot sa iti trimit niste modele.

subscriu

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenyy spune:

Irina,procura va fi ptr soacra mea,din partea fiului.Sa-ti explic oarecum despre ce este vorba,ok?
Sotul meu are o masina in Ro,inmatriculata pe numele lui,si vrem sa facem un contract?/!! de vanzare cumparare pe numele dansei.
Corina,la consulatul Romaniei cu greu poti gasi pe cineva,si majoritatea notarilor in aceasta perioada sunt in vacanta.
Va sarut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Notar roman gasesti la Paragon Tax
42-16 Queens Blvd in Sunnyside, la etajul 2...
718-707-0606
1-877-757-0004

Aici sint notari PESTE tot...nu-i ca vacantele judecatoresti din RO...

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput