Strumfi de un an (iul-aug 2007) (92)
Raspunsuri - Pagina 24
mamii spune:
luna eu sunt plina de replici deastea gen : eu ii dau coaja de paine lui alex in mana cand il dor dintii ...si intr.o zi ii faceam ciorba lui alex ( adica legumele fierte cu o zeama mai lunga decat piureul si putin sos de rosii)Soacramea:Mimi da painica poti sa ii dai in ciorbica??Putina sarica nu ii pui??...Alta data eram afara in curte cu alex soacramea in casa gatea...iese pe balcon mimi sa shti ca poti sa stay afara linishtita ca i.am facut eu ciorbica lui ale Are boala sa ii gateasca ea mereu imi zice hai ca acu a facut 1 an poate sa manance orice ( ptr ea orice este si caltabos) noroc ca i-a taiat-o iubi si am respirat usurata ca altfel....Evit pe cat se poate acum inca o perioada sa il las cu ea mai ales in preajma meselor...nu mai zic ca vrea sa il culce la o jumatate de ora dupa ce se trezeste ca o obosit si ca il dor oasele daca sta in picioare!M-am intins ..mi-a impanzit creieru femeia asta
Mami de Alexandru din 13.07.07
madabout2003 spune:
Mamii si a mea gatea pentru fiemea! Ma apuca ameteala cand ajungeam acasa si imi zicea ca a facu ea de mancare pentru Emily!! CA nici nu stiam ce_i pusese acolo chiar daca eu ii ziceam ca nu ii dau sare ea nu ca sarea e buna, ca nu a pus multa, ca nu stiu ce ca una ca alta!!! Si la fel de ce nu ii pui si un pic de zahar!! Asa faci tu piureul, sau asa faci tu mai stiu eu ce!!! Da mama soacra asa fac eu, si asa fac eu de aprope 30 de ani si pana acuma fost ok!!!
MADA mamica de www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Emily 07/08/07
Luna1 spune:
Pe mine ma termina cu ciorba nene. Sa manance copilul ciorba ce e aia sa nu mananace? Si intr-o zi am lasat-o si a facut ea sufleu de legume, s-a strambat fie-mea de mama mama. Alta zi eram la serviciu si i-am zis sa-i faca ea, i-a facut si le-a bagat la blender, le-a facut piure, i-am zis ca eu ii dau deja bucati mari, vazuse si ea, dar ea cica i-a fost frica sa nu se inece. Si in plus e cu ea numai in brate. Dar asta e, e mama n-am ce face prea mult, nici nu vreau sa fiu rea. Evit pe cat posibil conflictele. Desi ea arunca cu vorbe gratis.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
oaana spune:
LA MULTI ANI!!!STRUMFILOR CARE AZU FAC UN ANISOR.
Oana ,nici lui Aaron nu i-a facut vaccinul.A spus ca are rosu in gat,ce-i drept a facut febra aseara si dimineata,38 cu 2,si i-a dat multe medicamente printe care si ospamox,dar eu nu ii dau decat nurofen si vitamina C,cum sa ii dau antibiotic pt un pic de rosu in gat?
Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
cristina26 spune:
Ieri nu am reusit sa va felicit pt ca nu m-a lasat forumul , asa ca;
LA MULTI ANI Radu Teodor
LA MULTI ANI Ilinca Teodora
LA MULTI ANI Matei
LA MULTI ANI Vanessa
LA MULTI ANI Keita
Ingrid; filmuletul lui Ingrid
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
madabout2003 spune:
M_am luat cu barfa soacrei si am uitat sa zic La Multi Ani strumfilor care aniverseaza azi un an!! La multi ani! Sa cresteti mari si frumosi si sa aveti o viata plina de bucurii!
Anya sa va fie de bine vacanta! Nu stiu ce sa spun in legatura cu accidentul, viata e asa aiurea! Imi inchipui ca trebuie sa a fie destul de dificil sa uitati cosmarul asta!
MADA mamica de www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Emily 07/08/07
cristina26 spune:
quote:
citat din mesajul lui mamii
vrea sa il culce la o jumatate de ora dupa ce se trezeste ca o obosit si ca il dor oasele daca sta in picioare!
Mami de Alexandru din 13.07.07
Ingrid; filmuletul lui Ingrid
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
mychydutza spune:
anya sa va fie de bine concediul. noi suntem la Dorna de 2 saptamani. stiu cum e cu aerul de munte, lui andrei parca i-am facut injectii cu adrenalina, asa viguros e!!!!!!!! si culoarea in obraji i s-a schimbat, nu mai e asa palid ca atunci cand am venit!
Mihaela
andutzy spune:
Luna, saru mana de sfat. Al meu se ridica pe patut dar nu plange, sta si se batzaie se arunca in fund si se ridica iar si asa pana la nemurire, sau pana cand imi cedeaza mie rabdarea, cu atat mai mult cu cat daca piticul nu sta cuminte, nici cel mare nu doarme si seara ii adorm amandoi in acelasi timp ca aici la mama stam toti 3 in aceeasi camera(si acasa la fel dar acolo il adoarme sotul pe cel mare, invatat prost sa stai langa el). Asa ca in curand cu aceasta vacanta la activ se va invata si juniorul(daca nu a facut-o deja) sa adoarma numai pazit. Si asa nu mai gusta patul lui la adormire, are deja o saptamana de cand adoarme perpelindu-se in patul mare timp de vreo 20-40 minute
fetele, stiu ca s-a mai vorbit de Chamomile de la BOIRON. Nu dati cu rosii va implor, dar nu am retinut ce concentratie trebuie sa luam pt copii. Am cerut la farmacie si m-a lasat aia cu gura cascata cand mi-a zis ca trebuie sa imi recomande medicul concentratia si dupa aia sa ii zic de care vreau. Voi ce stiti de asta?
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
POZE IULIE 2008 cu Dragos, Horia si noi...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
andutzy spune:
mey, daca vorbiti despre soacre, poate gasim si pe cineva care sa se ofere cu sau . Sunt o nora..., asta e clar!
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
POZE IULIE 2008 cu Dragos, Horia si noi...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei