Strumfi de un an (iul-aug 2007) (92)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

mada eu stau cu soacra ..care face cat 10 sper sa se termine acest iad in curand

Mami de Alexandru din 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Greierash si noi ne spalam pe dinti de pe la 7 luni, tare mult ii place.

Mada Barcelona mmmmm, orasul meu preferat. Las Ramblas ....

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Mada ce ma bucur ca ai aparut. Sper sa aveti o vacanta super, locurile ce le-ati ales imi sunt si mie foarte dragi. Ce mai face Emily?

Greierash asa deschidea gurita sa-i perii dintisoarii si fiica-mea acum vrea ea peria sa o roada si sa perie canapeaua.

Luna eu trebe sa-i trimit email la sotia sefului cand pleaca in delagatii ca el uita sa o anunte

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui mamii

mada eu stau cu soacra ..care face cat 10 sper sa se termine acest iad in curand

Io la cat mi-s de nebuna n-as rezista nici cu maica-mea sa stau in aceeasi casa (asta de cand am familia mea).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

quote:

Mami esti eroul meu!! Eu in cele 2 luni am zis ca mor de nervi in fiecare zi... Cand a plecat se plangea ca a trecut prea repede timpul! Ce ti_e si cu sistemele astea de referinta!

MADA mamica de www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

vai de capu meu a mea pleaca in tara cate o saptamana 2 odata la cateva luni si parca zboara timpul cand nu e ea...si ea ma suna si imi zice vaaaaaaaaaaaiiiiiii ce dor imi e de voiiiiiiiiiiiiii....

Mergi la inceput

Am plecat sa-mi alaptez copila. Vai cat am mai asteptat sa vina timpul sa plec la ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Cris Emily face bine, vrea sa mearg dar nu prea are echilibru, zice intruna mamamamaa ei eu mor de dragul ei!
Cum ii place lui Sophie la piscina? Noi mergem aici in fiecare duminica la piscina in aer liber si e un bazin pt bebelusi de 20 de cm! Iti vine sa ii mananci cand ii vezi cum patruleaza in 4labe prin bazin!

Mami mie colegele imi spuneau sa nu o fac sa se simta asa de bine ca o sa vina mai des.. Eu nu stiu acum, cert e ca mi_a "promis" ca la anu' vine pt 3 luni! Doamne Fere!

MADA mamica de www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
citat din mesajul lui Timi07

quote:

Io la cat mi-s de nebuna n-as rezista nici cu maica-mea sa stau in aceeasi casa (asta de cand am familia mea).

Lasa ca o am eu pe mama. Si mai sta pana pe 14. E ok, insa are replici inteligente de genul, lasa sa-ti faca buni sa mananci sa te ingras pana plec eu si dupa aia fac ce vor ei. Cu alte cuvinte eu nu-i dau fie-mii ce trebuie mancare. Da se mira cat mananca. In plus fiu-miu mananca dulciuri la greu ca deh, e si nepoata-mea aici, s-a si obraznicit insa asta e rezist ca e mama si incerc sa tac ca dupa aiai zice ca m-am afurisit.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

La multi ani strumfeilor:

Radu Teodor

Ilinca Teodora

Matei

Vanessa

Keita!!!!!!!!!!! Sa creasca mari si sanatosi si sa aiba o viata plina de bucurii si impliniri!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput