Strumfi de un an (iul-aug 2007) (92)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

oana ai incercat sa iti numeri caloriile? eu am slabit mancand in jjur de 1200 de calorii in principiu e bn sa scazi treptat caloriile pana la 1500

Mami de Alexandru din 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Luna . Si Adelicioasei dansatoare un mare, asa virtual. Peste tot va plimbati, dar la noi, la Romanica cand veniti? Ca tare as vrea sa ne cunoastem...

mamii n-am numarat nimic. Nici macar ciocolatele pe care le bobinam in fiecare seara. N-am facut nici abdomene, nimic. Bicicleta am scos-o de pe balcon, dar doar sa o sterg de praf din cand in cand. Lasa, cand oi intra eu in mare la bulgari se revarsa marea peste ei. Ce, sa moara si capra vecinului, nu? (tot au romanii mereu tendinta de a se compara cu bulgarii, nu?)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

eh cine sta cu cantaru??asa din ochi :)

daca ale shi-ar fi triplat greutatea era un grasan!ar fi trebuit sa aive 12450 gr si are 9900....shi e ok asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Felicitari Victor si Lissy pt triplarea greutatii, sunteti copii model ce mai... A mea baga mare sa va prinda din urma, sa vedem pan acand o tine.

Ghinetz ciocolata nu ingrasa,of oare de ce nu descopera cercetatorii cat de buna si sanatoasa ciocolata?!?! In ceea ce priveste cantarele cred ca te-ai cantarit pe unele neprietenoasa. Si eu sunt in cautare de unul prietenos care sa-mi arate o greutate care sa-mi convina. Aaaa si oglinzile is proaste la mine in apartament.

Anya sa va fie de bine concediul, asteptam povesti si poze muuuulte.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Oana soon soon si la Romanica, inca cateva luni... Dar si cand vin...astept o intalnire de zile mari unde sa se prezinte si Iasul, Aradul, ce mai toate colturile tarii.

Visez frumos nu?

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Auzi Timi tu sa nu te plangi de greutate ai auzit? Te-am vazut eu in poze, ce greutate mai? Tu trebuie sa mai pui ceva (asa ca sa ai de ce te plange). Arati super asa ca lasa modestia.

Si ca sa las si eu modestia, mai de as scapa de burtica mai as arata si eu super.

Mergi la inceput

Luna de m-as vedea si eu cu ochii tai zau ca ar fi super. Pr mea e ca nu incap in toate hainele de dinainte de sarcina. Poate in unele poze arat bine da ce nu stii tu ca e stransa clisa/slana/grasimea bine-bine sub haine
Acum serios de tot ar trebui sa scap de 1-2 kile si sa-mi tonific muschii. O data pe saptamana cate o jumate de ora la bazin nu-i destul.

Mergi la inceput

eu nu ma mai plang de greutate dar am o burta fleoshcaita care nu se va mai repara in veci

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui mamii

eu nu ma mai plang de greutate dar am o burta fleoshcaita care nu se va mai repara in veci

Ba se repara si se fac si patratelele daca am face abdomene. Tu fiind si foarte tanara m-ai lua dupa cateva saptamani.

Mergi la inceput

Timi eu zic ca arati bine, si eu nu ma plnag de restul corpului insa burta si coapsele putin ma termina. Nu stiu, am intrat in sarcina asta intr-un fel si acum am cu totul alta forma. La Cosmin cum am nascut cum am incaput la loc in toate hainele. Deh varsta maica.

Se vede ca muncesc din greu nu? Si tu Timi vad ca muncesti tot din greu.Pot sa te intreb cu ce te ocupi?

Hai ca noi am umplu capitolul sa vedem cine stie sa-l schimbe.

Mergi la inceput