Strumfi de un an (iul-aug 2007) (92)
Raspunsuri - Pagina 21
ghinetz spune:
quote:
citat din mesajul lui Timi07
Felicitari Victor si Lissy pt triplarea greutatii, sunteti copii model ce mai... A mea baga mare sa va prinda din urma, sa vedem pan acand o tine.
Ghinetz ciocolata nu ingrasa,of oare de ce nu descopera cercetatorii cat de buna si sanatoasa ciocolata?!?! In ceea ce priveste cantarele cred ca te-ai cantarit pe unele neprietenoasa. Si eu sunt in cautare de unul prietenos care sa-mi arate o greutate care sa-mi convina. Aaaa si oglinzile is proaste la mine in apartament.
Anya sa va fie de bine concediul, asteptam povesti si poze muuuulte.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Timi, . Muuuuulte, multe . Cercetatorii astia nu-s buni de nimic! Ce stiu ei...
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Timi07 spune:
Luna eu sunt PA pt vicepresedintele executiv al inginerilor care a fost avansat si mai are o gramada de alte titluri pe care nu le-am retinut (pt el n-am asa de mult de lucru) dar sunt si administratorul echipei de management de unde mai am inca 5 persoane care sa ma biciuie (is faini nu ma plang prea tare). 3 sunt aici in Dub si 3 in Manchester. Unul din ei fiind in concediu si sefu meu nmare in delegatie ieri si azi...imi fac de caaap.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
greierash spune:
Multumesc, multumesc, v-as ajuta mai mult la umplut capitolu' dar nu prea am nimic interesant de zis... Astept sa plec la meu...mai am putin..vreo ora. Mi-e dor de el...
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -
Luna1 spune:
Timi si eu tot cu sefu in vacanta. Si eu tot PA si chestii administrative am facut pana acum insa acum m-am intors pe Credit Control si contabilitate primara. Asa ca eu imi iau biciurile de la firmele care nu au fost palatite.
Greierash vad ca si tu muncesti din greu azi.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
ghinetz spune:
Toata lumea munceste, numai eu lenevesc aici la cafea si o vorba (era sa zic o barfa, da stiu ca voi sunteti fete cuminti).
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
madabout2003 spune:
Frumos va sade!! Timpu' trece leafa merge toti muncim cu spor!!!
MADA mamica de www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Emily 07/08/07
greierash spune:
Daaa...am facut si ceva treaba....da nu multa. Plus ca sunt inainte de concediu si nu prea mai am chef de altceva... gandurile mele zboara deja pe coclauri de munte si spre plaje insorite ..
Ma gandesc ce sa pun in bagaje(cum sa fac sa nu iau toata casa), etc..
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -
madabout2003 spune:
Hai ca nici n_am dat buna ziua!
Fetele ce inseamna PA?
Si eu tot la munca, dar sunt in pauza de masa!! Si cum incerc si eu sa slabesc dar mai asa pe burta... fara cantariri in public de data asta imi ramane timp berechet dupa ce-mi mananc salata!!!
Si Cristina si eu afirm ca nu ai ce sa slabesti!! Si eu te_am vazut live si in costum de baie! DAr de tonificat cred ca toate avem!!
MADA mamica de www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Emily 07/08/07