Strumfi de un an (iul-aug 2007) (92)
Raspunsuri - Pagina 19
ioanaiub spune:
vad ca intrebati aici cu dormitul ... Mara se trezeste dimineata pe la 7-8, bea lapte iar pe la 10,30 - 11 "maraie" de somn, ii dau un fruct si la somn, doarme pana pe la 13,30 - 14, ia masa de pranz, ne mai jucam pe aici si pe la 16-17 iar ar dormi, pe la ora 18 mai mananca ceva iar seara in jur de ora 9 e in pat, bea laptele si se culca ...
sper sa-si mai schimbe programul si sa doarma doar o data pe zi, la pranz, ca acum are doua reprize de cate o ora si jumatate si ce bine ar fi daca ar dormi o repriza de 3 ore, asa cum doarme David
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
greierash spune:
ok, vom merge si noi la mare saptamana viitoare, si ma gandeam cum va fi ...sper ca ii va placea. Si ma gandeam daca sa il bag in apa , dar voi vedea cat de curata este...abia astept!
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -
Timi07 spune:
Vacanta placuta GREIERAS
Sophie e fan COLDPLAY, cum aude primele acorduri de la Viva la Vida cum incepe sa dea din cap,cur,picioare sau fuge catre boxe sa auda mai bine si danseaza acolo. Ii mai place rock-ul (mai hard).
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Anya20 spune:
la multi ani sarbatoritilor de astazi!
scriu si eu un mesaj inainte de a pleca de la botosani...
oana (ghinetz) ...multumim pt grija...
micky, am trecut si pe la dorna, chiar intr-o zi ploioasa...inainte de marile inundatii. erati pe acolo?
mamii, luna, andraZ
andutzy
maine sper sa ajungem acasa, dar plecam vineri la brasov, la o nunta. as vrea sa las fetele acasa, dar sa vedem daca poate mama sa stea cu ele...concediul a fost super, am ales niste pensiuni excelente, am avut parte de multa liniste si de confort, ne-am plimbat, am mancat numai bunatati...fetele au fost cuminti, s-au comportat frumos, parca au inflorit dupa atatea zile in aer liber la munte. prietenii nostri mai carcotasi s-au declarat sceptici in privinta unui concediu linistit cu 2 copii mici...sincer, nici eu nu ma asteptam sa fie asa de bine. dar iata ca se poate sa ai o vacanta placuta si cu copiii dupa tine. asa ca ma declar multumita. bine ca au fost sanatoase, asta e tot ce conteaza.
am reusit sa ne linistitm si sa mai uitam problema cu accidentul. victima a decedat, iar acum asteptam decizia procuraturii.
mamii spune:
perle
creierul este organul genital cel mai important al omului
In 1877 trupelor rusesti li s-a permis sa traverseze teritoriul Romaniei, impreuna cu tancuri si avioane, iar romanii le-au dat mancare si cazare contracost
Calin tine de mīna mireasa care are parul lung de fericire.
Ea lupta sa puna mīna pe dragostea flacaului.
Nechifor Lipan a avut fericita ocazie de a nu se mai īntoarce acasa fiind jefuit de niste oameni invidiosi
Nechifor Lipan statea " pe spate cu fatza in jos"
Mami de Alexandru din 13.07.07
Luna1 spune:
Anya . Imi pare rau sa aud ca victima a decedat probabil ca sotul tau e foarte afectat (la fel si tu). Sa va fie de bine concediul.
Andutzy si eu va admir chiar daca nu o spun mereu, mai ales cand pui link-ul pe ym.
Adelise doarme asa: se trezeste la 7-8 in fct de zi, in weekend cand o iau in pat sa-si bea lapticul adoarme la loc si mi-a facut surpriza sa doarma pana la 9. Cand se trezeste la 7 la 10 se culca la loc, cand se trezeste la 8 doarme pe la 11 pentru app o ora. Apoi doarme in jur de 3-4 inca o ora jumate 2. Iar seara la 8-8,30 e in pat. Vroiam sa-ti mai zic de sculatul in picioare in pat. Cam toti trec prin asta cand vad ca pot sta in picioare, eu si prietena mea eram disperate cum din fetite cuminti ce aveam noi care se culcau singurele acum stateau in picioare si mai si urlau. Asa ca am mers la dr si i-am cerut sfatul (si ea la dr ei si am primit acelasi sfat): a nu se scoate copilul din camera dupa ora de culcare, a mentine o atitudine ferma si plain adica nu ne pupam, nu zambim, nu vorbim ci doar mergem la 5 minute si ii asezam la loc in patut.
La noi a functionat(si la prietena mea), inca mai face urat din cand in cand, insa o las sa planga cam 2-3 minute (mai mult nu ma tin nervii) merg apoi si o culc la loc si adoarme. Pe la 9 luni mergeam si de 5-6 ori acum rar mai plange si se ridica, iar daca o face o pun la loc de max 2 ori. Insa nu stau langa ea (desi il apucase pe sotul obiceiul) pentru ca mi-e frica sa se obisnuiasca asa cu mine de veghe.
Vacanta placuta Greierash.
Timi eu mor cand danseaza fie-mea in scaunul de masina, salta asa, nu are loc si zici ca e batuta pe loc. E haioasa rau. Tot rockerita cam e si ea insa dimineata dansa pe Tweenies.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
ghinetz spune:
Buna.
Pentru toti copilasii nefelicitati de mine pana acum.. Sa cresteti mari, mari si frumosi. jeni, Samuray_lady ce mai faceti? Nu veniti sa ne povestiti de copilasii vostri dragi?
Anya, deci se poate si concediu linistit. Ma bucur ca ti-a palcut in Bucovina. E una din zonele mele dragi. Sa ne povestesti pe unde ai stat, ce ai mancat? (Ati fost in Sucevita la Popas Bucovina? I se mai spune "la Chetraru" Au aia o mancare dementiala!!!! Of. Sper sa nu ii fi afectat inundatiile).
Noi am fost azi la vaccin, dar ne-ma intors...fara. Cica are rosu in gat. Culmea e ca nu are nici un simptom, ba chiar mananca acum f bine. Nici temperatura. Nimic. A zis sa-i dau nurofen si panadol (sa alternez) si sa revin vineri. Sper sa nu fie probleme ca sapt viitoare plecam in Valea Prahovei, apoi o fuga la mare, la bulgari. A! Victor e printre cei ce si-au triplat greutatea de la nastere. l-am nascut cu 3050 si acum are 10300. Si 76cm.
(eu m-am cantarit ieri. Mai e grupul suport? Ma mai suporta si pe mine cineva? Ca daca sapt trecuta aveam 61,3 ieri aveam 62,1 Sa mai strig . Mi-e teama ca in zadar. Dar nu ma dau batuta. Mai vedem sapt viitoare. (atunci imi cumpar si cantar, ca asa m-am cantarit pe doua diferite. E posibil si de aici sa apara diferenta, nu? Deci sigur nu-s ciocolatele de vina???)
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Luna1 spune:
Oana esti haioasa. Te mai suport eu daca ma suporti si tu pe mine ca am uitat sa ma cantaresc. Va zic maine.
La un calcul scurt desi ma plangeam de greutatea fie-mii la un calcul mic ea si-a triplat greutatea are chair in plus, s-a nascut cu 2700g si are 8600g. Mai mai si eu ma plang ca e slaba.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)