Strumfi de un an (iul-aug 2007) (92)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otim spune:

LA MULTI ANI Matei Hisham

LA MULTI ANI Octavian Petru

LA MULTI ANI Stefan Rares

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Multumim pentru felicitari fetelor! Sambata am rupt turta si le-am taiat motzul fetelor. Azi am implinit un anisor. Mergem bine in picioare singurele, chiar si pe afara. La 11 luni i-au iesit si lui Iris primii 6 dintisori odata de am crezut ca o sa innebuneasca copilul de durere. Sambata viitoare plecam 2 saptamani la munte iar apoi vom merge putin si la mare.
Va pup pe toate si o vara frumoasa va doresc.

La multi ani Stefan si Petru!

Lachi mamica deKarina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

La multi ani si o viata plina de bucurii va dorersc: Matei Hisham, Iris Maria, Karina si Iris, Octavian Petru si Stefan Razvan, Iulia.

La multi ani si sotului tau Simo

Noi avem 3 dintisori nou nouti care ne-au chinuit de-am albit, daca io ma plang ce sa mai zica saraca Sophie care a trebuit sa indure durerea.
In sfarsit s-a mai incalzit si la noi un pic si-mi vine sa o sterg de la lucru dar m-ar spanzura sefu. Da tot ma duc sa mananc pe iarba in parc dupa ce o alaptez pe Sophie, la 1 merg la ea la cresa si cum aude soneria la ora pranzului cum se uita la usa daca-s eu.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

La Multi Ani !!!sarbatoritilor de azi.Sa cresteti mari si voinici,sa le aduceti numai bucurii parintilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Timi, mi-a placut cum povestesti de fata ta, cum te asteapta la cresa si se uita la usa, sa te duci sa o alaptezi. Cred ca tu esti cea emotionata de fapt.
Asa simt si eu cam pe la 13.00, cand mai am o jumatate de ora si plec acasa, ma cuprinde un dor de bebe-le meu si abia astept sa merg sa ii dau tzatza.

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui xerxe2005

Timi, mi-a placut cum povestesti de fata ta, cum te asteapta la cresa si se uita la usa, sa te duci sa o alaptezi. Cred ca tu esti cea emotionata de fapt.
Asa simt si eu cam pe la 13.00, cand mai am o jumatate de ora si plec acasa, ma cuprinde un dor de bebe-le meu si abia astept sa merg sa ii dau tzatza.

Razvan Gabriel

Iti dai seama ca nu mai pot de nerabdare sa merg la ea si-s tot cu ochii pe ceas doar doar se face 1 sa merg sa o alaptez si pe urma 6 sa merg sa o iau acasa. Dar in curnad va trece la o grupa mai mare, la wobblers si atunci nu mai merg sa o alaptez da tot o sa fug sa o vad din cand in cand. Ce fain ca lucrezi pana la 1, ai timp sa fii un pic si printre adulti si pe urma ai timp si pt Razvan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

La 13.30 termin si din pacate mai pierd cam 50-55 de minute cu transportul, asa ca sunt cu puiul meu cam pe la 14.25-14.30. E super, ca il prind dupa ce a dormit la pranz si e intr-o forma maxima.
Pe de o parte e obositor, ca el ma ia si pe mine de odihnita, sa ma ia la patrulat pe terasa, dar pe de alta parte ma bucur sa il vad bine dispus, si sufar mai putin ca l-am lasat atatea ore cu bona sau bunica.

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Lachi, ti-am admirat fetele, sunt superbe, sa-ti traiasca. Sunt asa de scumpe acolo unde danseaza. Iar pozele in carut unde-si beau laptele amadoua sunt mortale, ce dulci pot fi. Si-mi place ca nu le imbraci la fel, . Frumoasa petrecerea, arata f bine restaurantul si gradina, unde ati facut-o?

Vacanta placuta!

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si www.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank"> Victor (8 octombrie 2005)

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui xerxe2005

La 13.30 termin si din pacate mai pierd cam 50-55 de minute cu transportul, asa ca sunt cu puiul meu cam pe la 14.25-14.30. E super, ca il prind dupa ce a dormit la pranz si e intr-o forma maxima.
Pe de o parte e obositor, ca el ma ia si pe mine de odihnita, sa ma ia la patrulat pe terasa, dar pe de alta parte ma bucur sa il vad bine dispus, si sufar mai putin ca l-am lasat atatea ore cu bona sau bunica.

Razvan Gabriel

Noi ajungem la 6:40 acasa si la 7 incepem ritualul de nani:papat iaurt, facut baita,alaptat si gata ziua. Probabil de-aia se trezeste noaptea si la 6 e fresh ca o roza ca sa recupereze timpul ce nu stam impreuna. Da macar vineri nu lucrez si avem toata ziua pt noi fetele, chiar si de gatit cate ceva pt ea o fac pe fuga si cu ea printre picioarele mele. Mi s-a facut dor de puiutza mea.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Am citit din urma tot tot si n-am retinut nimic nimic.

Anyway...

In primul rand la multi ani din suflet tuturor sarbatoritilor de pe 23 pana azi cand n-am mai urat pe nimeni.

Si tot in primul rand La multi ani! Matei Hisham, Iris Maria, Karina si Iris, Octavian Petru si Stefan Razvan, Iulia. Sa aveti parte numai de bucurii fericire si sa va faceti mari si frumosi si cuminti.

Asa... acum din amintiri sa raspund si eu.

Ma bucur sa aud ca strumfii bolnavi sunt mai bine.

Ma bucur sa o citesc pe Iulia si pe Diana va astept sa va citesc mai des macar cateva cuvintele. La fel si pe Nikole.

Andreea c tie vroiam sa-ti zic doua chestii legate de platfus si de dinti. Aici iti zic clar ca lipsa dintilor nu este o problema, ca de fapt e chestie ereditara varsta la care apar dintii. La fel platfusul nu se descopera asa devreme, e normal ca ei la varsta asta sa nu aiba scobitura talpii adancita se "corecteaza" nu prin talonet (nu la varsta asta cel putin) ci prin mers pe jos descult foarte mult prin iarba, nisip etc. Aici teoria cu picior incaltat si in special cu talonet s-a dus demult dimpotriva se lasa piciorul cat mai liber. Tu faci cum doresti binenteles eu doar ziceam cum am fost sfatuita eu si nici Lis nu are scobitura aceea pronuntata.

Referitor la laptele de vaca caci am vazut reactia lui Lulualex, sa stii ca dupa un an laptele de vaca este ok. Fierul se retine dintr-o alimentatie cat mai variata si bogata in fier altfel am bea formula toata viata.

Despre mancat orice asa mi s-a spus si mie aici, dupa un an se poate da orice adica ORICE conform cu regulile unei alimetatii sanatoase. Nici noi nu ar trebui sa mancam prajeli, gras, dulce foarte sarat etc. Deci in occindent candt ti se spune ca poti da orice se presupune ca si tu ca parinte esti exemplu pt copilul tau. Noi de ex mancam frecvent pui la gratar cu piure si legume la steamer, sau orice mancare facem legumele la steamer sunt garnitura nu vad deci ce e rau in asta. Ei deja au crescut mi se pare normal trecerea la masa cu parintii.

Mamii eu te inteleg perfect cu trezitul noaptea, noi nu trecem prin asta dar inteleg cat de greu poate fi. Pupici si lui Alex mai ales ca a cazut din patut. Ceapa si usturoiul sunt indicate in alimetatia copiilor deci e ok.

Noi suntem ok, Lissy a inceput sa faca pasi timizi singurica, cate doi trei de la canapea la mine si asteapta sa-i zic Well done cu ranjetul pe buze si pana nu-i zic se uita fix in ochii mei.

E clar fetita mamei, ma pupa, ma ia in brate, pune capul pe mine sa o iubesc ma termina simt ca explodez de dragoste pt puii mei.

Am vazut pozici superbe din urma dar nu mai nominalizez.

Va pup

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput