Strumfi de un an (iul-aug 2007) (92)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Neata! Azi nu dau cafea, dau

Matei Hisham si tati de Matei
Iris Maria, Karina si Iris, Octavian Petru si Stefan Rares, Iulia

La multi ani si strumfilor care au mai facut un anisor

Tzontzonica mea Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

quote:
citat din mesajul lui ddanagh

L-am citit tot pe aici:

Trei gagici intr-un Boeing 747. Motoarele se opresc, capitanul anunta sa se treaca la pozitia de aterizare fortata.
Prima, frantuzoaica, isi scoate fardurile, parfumurile si incepe sa se dea cu toate. O araboaica o intreaba: "Ce te dai draga cu toate alea daca tot ne
prabusim?". Frantuzoaica: "Am auzit ca echipa de salvare cauta printre pasageri si salveaza doar gagicile misto".
Scoate atunci araboaica din geanta tot aurul si isi pune cate un inel pe fiecare deget, lanturi la gat, la picioare.
Langa ea o negresa: "Ce-ti pui tot aurul pe tine daca tot ne prabusim?". Araboaica: "Am auzit ca echipa de salvare cauta sa salveze intai bogatii".
Atunci negresa se dezbraca si-si pune fundu' in geam. Celelalte doua:"Ce-ai draga,te-ai ticnit?".
Negresa:"Sunteti proaste amandoua, Eu am auzit ca mai intii cauta cutiile negre!

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata si la multi ani sarbatoritilor!

Va multumesc din nou pentru urarile adresate Smarandei, am sarbatorit-o simbata.

Simo, la multi ani si sotului.
Anto, multumesc. Multa sanatate Soniei. Intre timp am vazut ca i-a trecut febra Soniei.
Violeta, 5 kg e mult, in conditiile in care am mai dat jos 10 kg in ultimul an; de aceea nici macar nu sint sigura ca reusesc intr-un an (as vrea sa slabesc doar prin sport).
Iulia, cum sa te uitam?

Si noi plecam azi in concediu, ne intoarcem saptamina viitoare. Va rog sa ma treceti pe listuta cu aceleasi kg, am fost la mama si nu indraznesc sa ma cintaresc.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

LA MULTI ANI STRUMFI !!!!!

Mergi la inceput

Nu prea merge net-ul,asa ca scriu din nou.
Simo,LA MULTI ANI!!!!baietilor tai.Nici la noi nu prea s-a simtit ca e ziua lui tati,pentru ca Aaron in centrul atentiei.
Putem sa vedem si noi tortul?
Ioana,LA MULTI ANI!!!PENTRU Sma,cu intarziere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Raportez: lui Razvan i-a iesit primul dintisor jos, stanga.
Din pacate insa cu tot regimul pe care il tine si Aerius pe care il serveste, bubitele nu i-au trecut, ba chiar a facut si altele pe la manute si calcai, din alea pline cu apa.
Nu stiu ce sa fac, daca sa mai asteptam o saptamana cu regimul si apo sa mergem iarasi la consultatie cum ne-a zis dna Maxim sau sa caut alt medic alergolog care sa imi spuna daca e totusi o alergie sau vreo infectie doamne fereste.
Sambata avem petrecerea pentru taierea motului si mi-as dori daca nu sa ii treaca bubitele, macar sa nu ii mai apara altele.

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata fete cucuiete,

Simo, Nikole, sa va fie de bine petrecerile.

Mai, ce zi speciala e azi, avem doua perechi de gemeni aniversate, ce frumos.

La Multi Ani, Matei! LMA si pt tatal lui Matei! Simo, sa-ti traiasca baietii, sa fiti sanatosi cu totii.
La Multi Ani, Iris Maria, - burtika!
La Multi Ani, Karina & Iris - lachione!
La Multi Ani, Octavian Petru & Stefan Rares - first_carmen!
La Multi Ani, Iulia - eliutza!

Multa sanatate si numai bucurii piticilor aniversati precum si fericitilor parinti.

Xerxe, felicitari pt dintisor. Multa sanatate lui Razvanel, sa scapati cat mai repede de alergia asta.

Ioana, drum bun si vacanta placuta.

Pup fetele, va urez o saptamana excelenta,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si www.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank"> Victor (8 octombrie 2005)

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Buna dimi!
In primul rand la multi ani si sa creasca mari si sanatosi sa-si bucure parintii strumfii din 26 (ca n-am intrat) si de azi, 28:

andrei-eric/cristina_ana
luana-nicole/bblushame
maria-iulia/sheherezada
ilinca/cafera!!!!

si:
matei-hisham/simo78
iris-maria/burtika
karina/lachione
octavian petru si stefan razvan gemenutzii anului
si iulia/eliutza!!!!

Pupici si o zi frumoasa. Felicitari pentru motzuletze si pentru alegerile inspirate de pe tavitze!!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

"La multi ani!" pentru Matei Hisham, Iris Maria, Iulia, Karina si Iris, Octavian Petru si Stefan Razvan.

Anto, bine ca s-a rezolvat si la voi. Daca a fost viroza la Saby, a fost una atipica, fara rosu in gat, fara tuse sau nas infundat, doar a stranutat de cateva ori.
Aseara i-a crescut iar temperatura, dar de data asta mi s-a parut ca zaresc un coltisor de premolar si am stat mai linistita. La cum ii curg balele pana la mine in chiloti cand suge probabil ca e totusi de la dinti.

Xerxe, felicitari pentru dintisor. Nu vreau sa te sperii, dar mie nu-mi suna bine basicute pe manute si calcai, nu mai gasesti pe acolo un alt doctor care sa-si dea cu parerea?

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

LA MULTI ANI Iris Maria

LA MULTI ANI Karina

LA MULTI ANI Iris

LA MULTI ANI Iulia

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput