Strumfi de un an (iul-aug 2007) (92)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

La multi ani Andrei Eric, Luana Nicole, Maia Iulia si Ilinca! Scuze pt intarziere, a dat soarele un pic si la noi si m-am zapacit...

Anto lasa lucru hai la noi la o cafa mica si niste cioco Cote D'Or cu susan (am adus di Fr cateva kile de cioco-exagerez da nu prea mult)

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

mai fetelor, m-am saturat de atata ploaie. da' sa rasara odata soarele si pe strada mea!

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Oana, lucrez in ture, 3 zile la serv si doua acasa. Si un weekend din doua.

Timi, mersi, buna ciucalata .

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si www.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank"> Victor (8 octombrie 2005)

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Am ajuns in sfarsit acasa, dupa doua zile de colindat pe la socrii.Am petrecut cat pentru restul anului, Kevin a fost un albastrel de milioane ce a papat exemplar, a facut nani singurel, s-a zbantuit prin toate colturile posibile ale cartierului, casei,rest., si a fost vedeta serii.Ca tot veni vb de energii, ma mir ca a fost atat de fericit/zambaret/ vorbaret(au fost 3 copii de varssa lui la petrecere, cu care a vb,...numai el stie in ce limba, dar cert e ca ceilaltii ii raspundeau), sau poate ca a avut efect "vraja" facuta de mami inainte de aparitia in public.
Am adormit pruncul, am citit din urma, sa vad acu cu ce ramasei in memorie.
Carla, muuulta sanatate Sabinutzei, desi vad ca intre timp s-a imbunatatit starea ei, slava Domnului.Ma doare inima de cate ori aud de un strumf bolnavior, offfffffff

Ghinetz, LA MULTI ANI sotului, cu intaziere, insa ii dorim sincer sanatate, si ani muuuuuulti de viata alaturi de familia lui minunata.

Alina.a , Jadi, concediu placut, relaxati-va , bronzati-va, uitati de toate relele, si reveniti printre strumfime cu forte noi...

vad ca in tara sunt inundatii, offf, nici nu vreau sa imi inchipui si sa ma gandesc cati oameni sufera din nou, nu stiu ,dar e culmea, chiar in fiecare an se intampla asa ceva in Ro??
Si aici...tocmai a fost un cutremur, maricel,, desi eu nu l-am simtit, eram la munca , la nici mai jos ori sus de etajul 42.
Bine ca nu l-am simtit ca m-ar fi apucat vreun atac de panica pe acolo, stiindu-i pe ai mei acasa

Noi cum zilele astea am fost plecati si acces la calc. nu am avut, uram acum strumfilor ce tocmai si-au sarbatorit primul anisor de viata,LA MULTI ANI, sa cresteti mari, sanatosi, voinicuti, sa ramaneti curati si frumosi cum sunteti acum, sa va bucurati de parintii voastri, si de viata minunata ce o aveti in fata.

Si cum la mine e deja 28.7.2008, din nou, LA MULTI ANI...MATEI HISMAN,KARINA si IRIS, IRIS MARIA,IULIA,si nu in ultimul rand, OCTAVIAN PETRU SI STEFANEL RARES...sa aveti o viata minunati dragi strumfici

Astea fiind spuse, merg si eu langa pruncul meu, e ora 1:43 a.m
Noapte buna strumfime

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=2cfbb99e9546e611e2a484&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Albastrel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Am uiatat:Ooana, mi-au dat lacrmile, f frumos...trebuie neaparat tradus textul in portugheza si trimis mail, omului meu.
F frumos, sunt toata o emotie in secumdele astea...fug la Albastrik'' al meu.

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=2cfbb99e9546e611e2a484&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Albastrel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Va pove de la motz azi, ca maine cine stie ce treburi ma mai aglomereaza!

Matei s-a comportat super! Nu prea am avut tangenta cu el, oricum nu cred ca a atins solul mai mult de 10 minute toata ziua...a umblat din brate in brate.

Treaba s-a intamplat la tara...era vorba de un gratar, dar a plouat, asa ca am facut un bors buuun, sarmale si la sfarsit o friptura. Am vrut ceva restrans, intre prieteni, dar tot ne-am adunat vreo 20 si ceva de oameni.

Tortul a fost facut de mine, tiramisu, pe care l-am ornat in forma de teren de fotbal. Nu a iesit chiar ca in visurile mele, dar a fost bun.

Matei a ales mingea, cheile de la masina si periuta de dinti. So....ori o sa fie sportiv cu bani pentru masina si dinti buni, sau dentist cu bani pt masina si pasionat de sport

P.S. L-am sarbatorit si pe tati, nu prea s-a cunoscut in afara de torul in forma de inima (isi doreste sa devina cardiolog)....ce sa-i fac daca fii`su s-a nascut de ziua lui!

Revin cu poze cand am timp

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Simo sa-ti traiasca barbatii ! si tu pe langa ei

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

La multi ani!!! si pentru printesele KARINA si IRIS, IRIS MARIA,IULIA si flacailor OCTAVIAN PETRU SI STEFANEL RARES Sa aveti parte de o viatza frumoasa.

Urez si eu cu un pic de intarziere un calduros La multi ani!! pentru Ilinca lui Cafera . Sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa.

Mergi la inceput

L-am citit tot pe aici:

Trei gagici intr-un Boeing 747. Motoarele se opresc, capitanul anunta sa se treaca la pozitia de aterizare fortata.
Prima, frantuzoaica, isi scoate fardurile, parfumurile si incepe sa se dea cu toate. O araboaica o intreaba: "Ce te dai draga cu toate alea daca tot ne
prabusim?". Frantuzoaica: "Am auzit ca echipa de salvare cauta printre pasageri si salveaza doar gagicile misto".
Scoate atunci araboaica din geanta tot aurul si isi pune cate un inel pe fiecare deget, lanturi la gat, la picioare.
Langa ea o negresa: "Ce-ti pui tot aurul pe tine daca tot ne prabusim?". Araboaica: "Am auzit ca echipa de salvare cauta sa salveze intai bogatii".
Atunci negresa se dezbraca si-si pune fundu' in geam. Celelalte doua:"Ce-ai draga,te-ai ticnit?".
Negresa:"Sunteti proaste amandoua, Eu am auzit ca mai intii cauta cutiile negre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si www.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank"> Victor (8 octombrie 2005)

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput