Strumfi de un an (iul-aug 2007) (92)
Raspunsuri - Pagina 10
ghinetz spune:
Se pare ca-s singura care bantuie pe aici. Da nu-mi vine si mie sotul???
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
jadi spune:
Buna ziua si La Multi Ani pentru Andrei ca nu am apucat ca sa il urez!
La Multi Ani si pentru sarbatoritii de azi, Andrei Eric, Luana Nicole, Maia Iulia si pentru Ilinca de Cafera!
Nu am apucat sa va urez nici pentru zilele de nastere a sotilor si a casatoriei dar ieri nici nu am intrat sa va citesc, sunt cu ceva pagini in urma, poate chiar capitol si cred ca voi mai ramane in urma ca ne pregatim de plecat la mare. Am inteles ca azi si maine va fi vreme nu taman de plaja dar sper ca macar saptamana viitoare sa prindem 2-3 zile de soare. Sotul cred ca ma va lasa singura de luni si sper sa fie OK ca mergem la o pensiune in Navodari si se merge pe miriste pana la plaja. Cu Vlad va fi OK dar nu m-am pregatit cu umbrele si alte minuni si nici nu ma vad defiland pe coclauri cu 2 copii, bagaje si umbrele catre locul cu apa Si nici masina nu mi-o lasa asa ca... am piscina la vila poate raman pe acolo si nu vad marea. Apoi miercuri va pleca Vlad catre Bucuresti, apoi joi catre turci cu bunicii la alta mare mai sarata si va sta 10 zile si vineri ne intoarcem si noi acasa ca sa ne relaxam in weekend si apoi sa o iau de coada cu serviciul ca am terminatd declaratiile si incep bilanturile. Am un munte de bagaje, plus alt rand de bagaje pentru Vlad dar nu ma grabesc, sotul meu este si mai tacticos, sta si aspira masina dar deja m-am obisnuit cu ritmului lui in cei 9 ani de casnicie.
Hai ca m-am intins prea mult, nu stiu daca apuc sa ma cantaresc luni dar ma puteti trece cu kilele de azi adica 61.1.
Simo, sper sa nu uit sa te sun luni daca nu, te rog sa imi dai un bip sa imi aduci aminte .
Multumesc fetelor care mi-au dat buna ziua pe mess si ma scuz ca nu am avut timp de vorba cu ele .
Si gataaaaaa!
Deni & Vlad & Tudor
ioanaiub spune:
LA MULTI ANI Andrei Eric - cristina -ana
LA MULTI ANI Luana Nicole - BBlushaMe
LA MULTI ANI Maia Iulia - Sheherezada
LA MULTI ANI Ilinca - Cafera
sa cresteti mari si frumosi
vad ca toata lumea e pe picior de plecare, sau a plecat deja in concediu ... vacanta placuta
la noi e vreme "inchisa" si e chiar racoare, pana ma imbrac eu si o imbrac pe Mara parca vad ca incepe ploaia ... mai bine stau in casa si mai "smotruiesc" prin baie
poate spre seara, daca ne lasa ploaia, sa dam o fuga la Sighisoara, ca iarasi e orasul in festival
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
andutzy spune:
dana saru mana ca ne-ai vizionat pozele si de vorbele frumoase!
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
POZE IULIE 2008 cu Dragos, Horia si noi...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
liadorian spune:
Salut mai pe la pranz E asa o vreme dezastruoasa pe aici ca-ti vine sa-ti iei lumea-n cap. Ba nu, sa te bagi sub un pres si sa dormi acolo, cu sobolanii... Uof! Noroc de pozele tale, andutzy, ca am "inhalat" un pic de aer sarat si-am vazut un pic de soare! Si noroc ca m-am uitat aseara la pozele Dariei, ca am la ce ma gandi frumos acuma! Dana, sunteti faine de tot, si tu si fiica-ta!
Lasand asta la o parte... Se mai ocupa cineva de albumul comun? Daca nu, ma ofer pentru un interimat, daca-mi da cineva detaliile contului de pe Picassa. Ce spuneti de un album noi, cu frumfi de un an?
Simo78 spune:
Andrei Eric, Luana Nicole, Maia Iulia si pentru Ilinca de Cafera!
DENI sa te intorci cu forte proaspete ...iti dau bip si maine sa-i spui arabului LMA.
Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei
Miillyy spune:
La multi ani Andrei Eric, Luana Nicole, Maia Iulia si Ilinca! Sa aveti parte de o viatza minunata!
M. si Mihnea
http://www.flickr.com/photos/13025337@N04/?saved=1
andutzy spune:
Lia, si alta data cu placere...la mare vremea nu a fost deloc stricata, doar azi sunt ceva norisori pe cer dar tot cald este!
sarbatoritilor zilei de azi! Sa creasca mari si sa aiba parte de muuult noroc!
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
POZE IULIE 2008 cu Dragos, Horia si noi...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
Antoanela23 spune:
Buna ziua si de la noi,
Multumim mult pt urarile de sanatate si gandurile bune adresate strumfilinei mele, au functionat, de ieri am scapat de febra.
Dorim si noi multa sanatate tuturor strumfilor bolnaviori sau suparati de dintisori, sa treaca repede tot ce va supara.
La Multi Ani, Andrei de Ilenutza! Sa cresti mare si sanatos! Ile, mai treci si pe la noi cu vesti despre tine si baieti.
La Multi Ani, Andrei Eric!
La Multi Ani ,Luana Nicole!
La Multi Ani, Maia Iulia!
La Multi Ani, Ilinca!Sa fiti sanatosi, fericiti si norocosi.
O imbratisare extra pt Cristina, mama lui Andrei, sper sa na mai citesti din cand in cand, imi dau seama ca nu prea ai timp si stare sa ne scrii.
Andutzy, te-am admirat in poze, arati f bine. Sa-ti traiasca baietii, sunt superbi, de fapt sunteti toti veseli si frumosi, sa vede ca va prieste la mare. Iti doresc ca si de acum incolo sa fii mereu vesela, fericita si linistita, sa ai parte de numai de bucurii alaturi de familie.
Jadi, vacanta placuta. Uau, ce sa mai plimba Vladut, bravo!
Vacanta placuta, Alina.a!
Oana, hai ca mai e un pic si-ti vine sotul si nu o sa mai ai vreme sa stai noaptea pe forum. Eu nu am mai facut baie in cada de vreo 3 ani cel putin. Cada e acum ocupata pt copii si noi adultii ne-am "refugiat" in dus.
Eu sunt la serv, bleah, iar sotul din dotare e home, singurel cu piticii. Se descurca f bine, dragul de el.
Pup fetele, we placut,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si www.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank"> Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Sonia la Un An!
mychydutza spune:
salutari din nordul ploios!atat a plouat aci ca am zis ca ne ia apa si ne duce in centrul orasului. de inundatii ne-a ferit Dumnezeu dar vremea e sub orice critica. asta e, ma consolez ca macar avem parte de aer curat, de munte. sperantele mele cum ca acasa, cu ajutorul mamei, o sa reusesc sa-l mai dezvatz pe Andrei de supt s-au spulberat: parca mananca mai cu pofta ca inainte si refuza aproape orice fel de mancare.doar iaurt accepta cat de cat si ............PUFULETZI!am incercat sa-i dau lapte praf cu bibe si l-a scuipat pe tot. nici cu canitza nu l-a vrut. san, san si iar san. ma tot gandesc ca e mare si ar trebui sa manance si altceva. sa nu devina anemic sau stiu eu ce!poate sunt paranoica degeaba dat tot imi fac griji.
brazuca am incercat si eu cu lapte de vaca, bun , din sursa sigura, si tot m-a refuzat. chiar nu stiu cum sa mai procedez!pana la ce varsta o sa pape tot san??????????
mai am si 2 intrebari, poate ma lamureste cineva:
1.Andrei a avut rosu in gat si am observat acu cateva zile ca are gangloinii de pe ceafa inflamati. cel din stanga mai mult. o fi de la raceala?
2. ieri la decalorare am observat ca are putzi asa mai umflatica.nu-l doare, ca l-am pipait. parca si capul lui putzy e mai mare ca de obicei si inelusu de sub el la fel. arata ca si cum ar fi ......mai sculata ca de obicei :) chiar i-am fisurat un pic pielicica cand l-am decalotat la baita. de aia mi-am dat seama ca e mai.........umflatzica.
karli cum e vremea la voi. va ploua?
va pup
editez ca sa-i urez lui Jadi concediu placut si vreme buna si sa-i spun lui andutzy ca am vizionat poze frumoase...........
Mihaela