Strumfi de un an (iul-aug 2007) (92)
Raspunsuri - Pagina 11
Antoanela23 spune:
Mai, ce liniste pe forum. unde sunteti fetelor, la iarba verde? have fun!
Mychydutza, imi pare rau, dar nu stiu ce sa-ti zic la nici una din intrebari.
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si www.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank"> Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Sonia la Un An!
brazuca25 spune:
Buna seara!
Vacanta placuta fetelor ce reusiti sa scapati de acasa! Relaxati-va si pentru noi ce ramanem in Bucuresti.
mychydutza eu inca nu ma las batuta cu laptele, desi il scuipa si se fereste de el zici ca ar fi otrava. Am reusit dimineata sa o fac sa manance niste cereale preparate cu lapte de vaca, foarte groase. A luat vreo 3-4 lingurite deci se poate. Dar pana la a termina o canuta cu lapte gol...e cale lunga.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
karligutza spune:
aici n-a mai plouat de aseara, iar inundatiile nu sunt in zona noastra... probabil mai pe langa Siret/Prut... noi suntem feriti, tks god!
karligutza
sunt mamica Adelutei
cristina26 spune:
LA MULTI ANI Andrei Eric - cristina -ana
LA MULTI ANI Luana Nicole - BBlushaMe
LA MULTI ANI Maia Iulia - Sheherezada
LA MULTI ANI Ilinca - Cafera
multa sanatate, noroc si multe realizari sa va dea Domnul!
Ingrid; filmuletul lui Ingrid
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
Gabrielabv spune:
servus fetele
multumesc fetelor pentru raspunsuri, am incercat si eu din toate dar parca e neschimbata situatia si nu stiu ce sa mai fac
Timi tare as vrea si eu crema aceea miraculoasa ca vad ca nimic nu da roade
lulualex nici eu nu mai folosesc de mult pampers si nici servetelele care le-am incercat pe mine si ustura rau de tot. Eu folosesc Happy si sunt tare multumita de gama
Mychy imi inchipui ce disperant e sa nu pape Andrei inca nimic in afara de lapte,iti urez multa rabdare
Ma uimiti fetelor ca mai aveti lapte. Eu am si uitat ca e posibil sa alaptezi atat. imi pare rau ca nu am avut parte de asa ceva, Medeea e o muscacioasa uneori mi-e si frica sa ma apropii de ea
Antoanela23 spune:
Gabriela, cand Sonia a avut o iritatie urata la popou am spalat-o numai cu apa, fara sapun, fara servetele umede. Si am folosit crema de la Bepanthene. A durat cateva zile pana sa inceapa sa-i treaca. Sanatate multa,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si www.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank"> Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Sonia la Un An!
ioanaiub spune:
Gabriela, cand Mara a fost iritata (ni se intampla si noua destul de des) am incercat si eu tot felul de remedii: cutaden, galbenele, nivea wundschutz dar nu prea a mers ... am spalat-o de fiecare data cand schimbam scutecul cu apa calda si sapun de-al ei si singurele de la care i-a mai trecut au fost pasta Petrini si Bepanthen (unguent nu crema) ... dar nu i-a trecut imediat ci dupa cateva zile, asa cum zicea si Anto
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
andutzy spune:
MIhaela, sfatul meu e sa consulti chiar si telefonic un pediatru in ambele probleme. DIn pacate nici eu nu stiu ce sa-ti raspund, sanatate multa si aveti grija de voi sa nu raciti de la vremea rece!
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
POZE IULIE 2008 cu Dragos, Horia si noi...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
andutzy spune:
Iritatii la fundulet:
In prima faza folosim Cutaden, daca nu se rezolva dam cu Triderm si Nidoflor, alternate la fiecare schimbare de scutec. Si cand schimb scutecul, spalat neaparat cu apa si sapun. Succes!
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
POZE IULIE 2008 cu Dragos, Horia si noi...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
oaana spune:
DE LA PARINTI PENTRU COPII:
Nu ma rasfatati.Stiu foarte bine ca nu mi se cuvine tot ce vreau.
Nu va fie teama sa fiti fermi.
Nu folositi forta.Asta ma obisnuieste cu ideea ca numai puterea conteaza.Voi raspunde mult mai bine daca sunt convins.
Nu imi faceti promisiuni.S-ar putea sa nu le puteti tine.Asta ma va face sa imi pierd increderea in voi.
Nu raspundeti provocarilor mele cand spun s-au fac lucruri care va supara.Voi incerca sa obtin si mai multe "victorii"
Nu ma faceti sa ma simt mai mic decat sunt.Voi incerca sa va demonstrez contrariul,purtandu-ma ca o persoana „importanta”.
Nu faceti in locul meu nimic din ce as putea face singur.Asta ma va face sa ma simt ca un copil mic si voi incerca sa va folosesc in continuare.
Nu imi menajati „relele obiceiuri”.Acordati-mi cat mai multa atentie.Altfel nu faceti decat sa ma incurajati sa le continui.
Nu ma corectati in public.Voi fi mult mai intelegator daca-mi veti vorbi intre 6 ochi.
Nu incercati sa imi tineti „predici”mereu.Veti fi surprinsi cat de bine stim ce e bine sau ce e rau.
Nu ma faceti sa simt ca greselile mele sunt „pacate”.Trebuie sa invat sa fac greseli pe cont propriu,fara a avea sentimentul ca nu sunt bun de nimic.
Nu ma cicaliti.Daca o faceti va trebui sa ma protejez facand pe surdul.
Nu-mi cereti explicatii pentru comportamentul meu gresit.Uneori nici eu nu stiu de ce am procedat asa.
Nu ma pedepsiti prea tare.Ma sperii usor si apoi ascult.
Nu uitati ca imi place sa experimentez.Invat din aceasta deci va rog sa ma intelegeti.
Nu ma feriti de consecinte.Trebuie sa invat din propiile mele greseli.
Nu bagati prea mult in seama indispozitiile mele.S-ar putea sa profit si alta datade faptul ca imi acordati mai multa atentie atunci cand sunt bolnav.
Nu ma respingeti cand pun intrebari cinstite.Daca o faceti veti constata ca nu va mai intreb si imi voi cauta informatiile in alta parte.
Nu imi raspundeti la intrebarile prostesti si lipsite de sens.Altfel,voi incerca mereu sa va „agat”cu asfel de intrebari.
Nu incercati sa-mi aratati ca sunteti perfecti sau infailibili.Ma faceti sa cred ca nu va voi ajunge niciodata.
Nu va temeti ca petrecem putin timp impreuna.Ceea ce conteaza este cum il petrecem.
Nu va temeti daca sunt speriat.Voi deveni si mai speriat.Aratati-va curajosi.
Manutele mele sunt inca mici.,de aceea nu va asteptati la perfectiune cand fac ceva,cand fac patul,cand arunc mingea…Picioarele mele sunt inca mici.Va rog frumos sa nu facetipasii prea mari,ca sa pot tine si eu pasul cu voi.
Ochii mei nu au vazut lumea asa cum ati vazut-o voi,asa ca va rog sa ma lasati sa aflu totul,fara sa ma pedepsiti pentru curiozitatea mea.Si nu ma limitati inutil. De lucru va fi intotdeauna suficient.Eu nu voi fi pentru multa vreme copil de aceea faceti-va va rog timpsi pentru mine.Explicati-mi ce stiti despre lumea aceasta frumoasa si faceti lucrul acesta bucurosi si plini de dragoste.
Sentimentele mele sunt inca foarte gingase.Fiti va rog sensibili la nevoile mele!Nu ma cicaliti toata ziua!Tratati-ma cum ati dori sa fiti tratati.
EU SUNT UN DAR DEOSEBIT DIN PARTEA LUI DUMNEZEU.Va rog ingrijiti-ma foarte bine,asa cum ar vrea Dumnezeu sa o faceti.Trageti-ma la raspundere pentru ceea ce fac,dandu-mi indrumari clare conform carora sa pot trai,iar daca este necesar pedepsiti-ma cu dragoste.
Pentru a crste am nevoie de incurajarea voastra.Va rog sa va abtineti de la critica!Ganditi-va la urmatorul lucru:puteti sa-mi criticati faptele,fara sa ma ceriticati pe mine.
Va rog sa-mi acordati libertatea de a lua singur decizii.Lasati-ma sa fac si cate o greseala ca sa pot sa invat din ea.Numai in felul acesta voi fi in stare intr-o zi sa iau hotarari pe care viata mi le va cere.
Treaba pe care am facut-o eu,va rog sa nu o faceti inca o data! Acest lucru imi da sentimentul ca,intr-un fel nu am facut fata asteptarilor voastre.Si chiar daca va vine greu va rog nu incercati sa ma comparati cu fratii mei s-au alti copii.
Va rog ma luati si pe mine la biserica.Dati-mi un bun exemplu.Trebuie sa invat si eu despre Dumnezeu.
Iubiti-ma mult!!!
Nu stiu de unde am scris,am gasit prin agenda mea si m-am gandit sa le scriu si aici.
Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"