Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Amabela o singura data mi-a luat sange din deget , cand mi-am facut grupa sanguina, la 14 ani; si pana acum nu mi-am facut nici o analiza de sange. Cand vad acul, parca toate incep sa ma doara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna dimineata fetele!! ieri nu am intrat deloc ca nu am avut timp dar am citit acum tot ce s-a scris si trebuie sa spun ca mi-e tare greu sa scriu acum ceva, pentru ca stau cu sufletul la gura sa vad ce a facut LORIN. Si eu am avut data trecuta sangerari si s-a terminat prost. Sper din tot sufletul sa fie bine la ea si sa ramana bb in burtica inca 7 luni.
JOANNA unde esti mama de nu mai scrii nimic????
Bun venit noilor burtici ,sarcina usoara si bebei sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floryela spune:

multumesc elilov pentru raspuns. stiam eu c-o sa ma lamuresti

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Buna dimineata fetelor, sa aveti o zi senzationala! Elilov... multumesc pentru raspuns. Lucrurile astea le stiam si eu, insa, cu toate astea nu pot lua o decizie. Bine ca mai am timp berechet. Oricum, multumesc.
Azi ma simt putin mai bine... ieri am fost bujbeca pana pe la 3 dupa-amiaza. N-ar trebui odata ce avansezi spre luna a treia sa se mai diminueze simptomele astea? Uuff, sper sa fiu cazul fericit care atunci cand a intrat in 12-14 saptamani sa nu mai aiba greturi+somnolenta... Tot azi m-am imbracat cu haine de gravidutza... of, Doamne, ce frumos e sentimentul asta!
Va pup si tin pumnii stransi pentru Lorin. Adevarul e ca citind ce ati scris pe aici ca ati facut treaba prin casa si v-a fost rau dupa aia... hmm, eu am decis sa ma menajez cat pot, la maximum daca se poate. In fond, viata care creste in noi e mai importanta decat orice curatenie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Buna fetelor,
ce ma enerveza moderarea asta sunt tot descentrata cu raspunsurile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

De fumat eu m-am lasat atat de usor de parca cred ca nu e adevarat...
Am 3 saptamani de cand nu am mai pus tigara in gura... sincer ma simt excelent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

am intrat si eu sa va pup ...hehe ce de-ati mai scris
Lorin sa fie totu' bine.

si eu sper ca sa se diminueze stariel astea delicioase cu cat avansez..dar...mh...pana acuma slabe sperante...mie mi-e rau de la 5 dupa amiza incolo.

acu ma intorc la treaba dar stau cu un ochi pe aici sa vad ce mai scrieti :)
pupiciii

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

fetele!
de la Lorin nici o veste?
eu azi ma simt mai bine decat ieri, cand am crezut ca mor! si aseara am dat afara la greu. m-am sufocat, mi-au iersit ochii din cap, m-am si scapat pe mine horror
Novus un mesaj mama si ai scapat de moderare

Maria 9+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Lorin, , multa, multa sanatate! Asteptam vesti bune!

Gina, sa ne spui si noua unde se face gimnastica prenatala, si pe mine ma intereseaza. Noi plecam in concediu si voi inota cat mai mult, dar nunmai daca nu sunt valuri, asa mi-a recomandat doctorul.

PT 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Maria draga, stiu despre ce vorbesti - si mie mi-e rau, am zile cand vomit dupa fiecare masa. Si cu dureri, vorba ta, mai am un pic si fac pe mine. Si tusesc de lesin. Dar asta e, bebele sa fie sanatos, ca belelele curg... :pup:

Lorin, ne gandim la tine, sa fie totul ok cu BB mic si cu voi. Bine ca ai mers la spital, macar stii ce se intampla, nu mai stai singurica acasa si iti faci griji. De cele mai multe ori, cand suntem cu bebe, ne facem mai multe griji decat trebuie (eu is de groaza cu sperieturile). Medici si asistente bune iti dorim, ca sunt tare importanti!!

Ca ziceam de sperieturi, voi va speriati? Si la prima sarcina si acum, sunt jale. Ma sperii de zgomote, de filme, de oameni care mi se par urati... Galushcul meu nu zice nimic, saracu, dar pe dinauntru presupun ca rade. Eu nu-s asa de obicei.

Floryela, zic si eu ca mamica elilov, dar mai pe scurt: lasa tigarile ca mananci bataie!! Ce, daca ti-ar fi pofta de clor ai bea? Is otrava si atata tot. Mama lor...

Apropo de pofte aiurea, nu stiu daca se poate zice. Mi-e pofta de gardut viu. E unul pe drum spre serviciu, miroase a brad. E clar, m-am dilit cu totu.

gina, ma bag si eu in seama la discutia cu cezariana: ii nasoala, gandeste-te ca iti sectioneaza muschiul abdominal. Mie mi-e frica de lesin de cezariana, mi-a fost si la primu copil (am trecut la mica distanta de ea, ca aproape facusem preeclampsie, noroc ca a inceput travaliul haha, smechera galushcutza mica).
De ce sa suporti o operatie cand nu e nevoie? Dupa nastere poti sa te duci pe picioare inapoi in salon, sa alaptezi bebele la jumate de ora dupa ce s-a nascut. Dupa cezariana esti cam leguma.
Daca ti-e frica de durere, mai bine nastere normala cu epidurala, ca nu simti durerea. Si nu toti doctorii fac epiziotomie, eu am nascut cu dr Baiulescu, atunci la Rupea, acum e la Brasov, si mi-a recomandat sa nu fac daca nu-i nevoie, e mai dureros cu. Nu s-a rupt niciun perineu, cu bebe de 3,500 kg. A contribuit si apa calda la dilatatie, ca am nascut in apa.
Acum depinde cat de tare doare de la o femeie la alta, dar daca ai ciclul mai dureros, poate sa doara si mai putin decat un ciclu. Cunosc tipe care au dismenoree si au zis ca nasterea e ok fata de ciclu :)
Asa ca sa vedem lucrurile cum is. Nici la noi astea mai putin obisnuite cu durerea nu e crancen. Pentru cele mai multe doare, dar suportabil. Plus ca atunci cand vine nasterea, se secreta o gramada de hormoni care sa atenueze durerea. Ori dupa cezariana ciuciu, te bazezi pe medicamente, si daca alaptezi, se bazeaza si bebelu pe ele.
Na, e de gandit. Is multe fete care chiar nu suporta durerea, de-aia zic ca totusi cezariana e o optiune dureroasa, eu tot de frica durerii nu vreau sa fac. Nu m-am operat niciodata de nimic si mi-e biiine asa.

Na acum ca am dat pe trompa toate teoriile despre nastere, ma duc o tzara sa dorm, ca nu mai tine.
Va pup, in special pe Lorin, nu mai fi speriata, ai incredere in Doamne Doamne!!

Mergi la inceput