Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (116)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Dia Eu am slabit 11 kg in sarcina, cu greu am reusit sa ma mentin in ultimele luni la o greutate constanta si acum vad ca iar o iau in jos. (Tu e posibil sa nu stii, dar eu am o operatie la stomac care-mi limiteaza cantitatea de mancare pe care o rontzai la o masa)

Sper sa nu-mi afecteze productia de laptic, acum am -19 kg fata de greutatea la care am ramas gravida, giiz...

Fugim la plimbare, ieri am sarit-o din cauza de puseu...

_

Sa fim alaturi de BB Darius Andrei in lupta pentru viata
IBAN: RO24 BTRL 0140 1201 L981 32XX, deschis la Banca Transilvania, Suc. Constanta,
titular: Pascale Monica, CNP: 2760304131251

_

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

BOTI am inteles. stiam eu ceva de niste probleme la tine, dar nu cu detalii. Nu stiam de ce asa de grav ca scazi in greutate. poate si oboseala...zic si eu....alaptatul...SCum e corpul asta uman. unii vor sa slabeasca si nu pot orice ar face si altii nu pot sa se ingrase deloc. am cunoscut si eu asa cateva persoane.

ANNABABY . daca ma iau dupa DPN ul doctoritei, am mai zis ca l-a fixat de la primul eco , respectiv intre 21-25, tot nu o prind la spital. Um -ul meu este 23 nov, deci ar trebui sa nasc (daca ar fi 40 de sapt)pe 30 august. mai repede nu vreau sa ma agit. Il las pe bebe sa stea cat vrea el acolo. pana la urma el e mai important. mi-a trecut si piticul asta, dupa ce am si visat aiurea in noaptea dupa ce am aflat ca pleaca in concediu...Cum o vrea DD. oricum mai vedem ce va fi la urmatorul control. sa vedem daca bebe coboara si daca pot naste natural pana la urma. Apoi o sa o rog sa ma lase cu cineva de incredere. desi...nu stiu cu cine. cert este ca sigur nu as vrea cu unii dintre medicii de la noi.M-am gandit mult pana am ramas la ea...si nu stiu la cine m-as mai putea gandi.

Ruxandra 35+ in asteptarea lui bebe Andrei Tudor

AMR 5 SAPTAMANI

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

aaaa...si cica vaccinul ala pentru RH negativ e gratis. de ce mi-a spus toata lumea ca treb sa-l platesc?

Ruxandra 35+ in asteptarea lui bebe Andrei Tudor

AMR 5 SAPTAMANI

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Fetelor tin sa va anunt ca am reusit cu Ari o noua performanta a papat fata mea mancare gatita azi. A papat dim niste paine prajita cu pate si un ou scrob cu niste carnacior in el, aproape tot si acuma la pranz a papat paste cu sos si cascaval ras deasupra si un cocktail de fructe. Is asa happy speram sa reusim sa keep it up cu papa gatita. Daca reusim si asta mai ramane mersul la toaleta si gata.
Violeta .
Boti felicitari pt gramele luate. F frumos ca luati bine in greutate, ma bucur tare mult mai asteptam poze mai noi. Cum e masinutza?
Laura, Narcisa am citit si eu povestile in sf am reusit sa am timp si am plans de numa am zis ca stric de tot tastatura, f frumoase povestile. Multi pupici la Galu cea luptatoare si la Mica Sirena scumpa care se plimba in carucior de catifea.

-----------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si Amira Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Salutare, dragutelor!

Am intrat doar sa va spun ca bb Andrei a luat intr-o luna 1620 g si 6 cm, acum avem 55 cm si 4470 g. Sunt mai mult decat multumita, e un copilas tare cumintel si fara colici, deocamdata.

Eu va citesc dar nu pot scrie, am o stare mai nasoala...
Ma rog in continuare pt. Darius, luni voi putea sa pun si eu ceva in cont.

Aveti grija de voi si de puiuti!

Diana, mami de Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Mamicilor cu experienta in sarcina,am si eu o intrebare pt. oricare din voi, cele care aveti timp si chef sa-mi lamuriti problema,am facut pe speriata in primul trim. de sarcina si mi-a fost teama sa-mi fac secretia de col sa nu-mi produca aia un avort spontan ceva ma rog, ei bine azi am cerut sa-mi faca chlamydia din sange si pana la ora asta a iesit doar IgG dar...surpriza...pozitiv, mi-e rau, tr. sa astept pana marti sau asa cand vine si IgM-ul si IgA-ul, sunt lesinata sa nu pateasca bb. ceva... s-a mai confruntat cineva cu asa ceva?
Multumesc si sa va traiasca bb-ii frumosi si sanatosi
15+Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

daca igg e pozitiv inseamna ca ai avut in trecut nu ca ai acum. trebuie vazute si igm-ul si iga-ul cum sunt. insa recomandat este sa faci si din secretie si din sange analiza pt ca poate iesi pozitiv intr-una si njegativ in cealalta. fa-le pe amandoua ca sa stii sigur cum stai.

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

povestea nasterii - http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124063

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Sun citit emotionanta poveste.....fara cuvinte....o familie puternica si norocoasa! Sa va traiasca minunea si sa fie sanatoasa!

Dia eu am slabit 7 kg si mai am inca atat....am luat pana la urma 14 kg.

Fetelor am observat ca strangeti banuti pentru bebe Darius. Din pacate nu ma pot alatura voua, deocamdata. Cu 2 copii si atatea cheltuieli chiar nu ne descurcam bine deloc. Sunt alaturi de ei cu sufletul
Sper sa ma intelegeti si sa nu va suparati pe mine.

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Va puup pe toate!

aM APUCAT sa citesc si eu din urma, din pacate ieri nu mi- a mers deloc netul. Stiu totusi ca v-a informat Anka despre mine...

Noi suntem bine.... asteptam ziua de duminica cand vom merge la spital si ce nu v-a spus Anka este si ca voi naste in cursul aceleiasi zile intrucat doctorul este de garda. Prin cezariana!!!

Imi este putin teama, dar sper ca totul sa fie bine... am numarul ei de telefon si o voi informa pe ea cand se va intampla!!

Ma bucur sa vad ca sunteti bine toate, ca bebeii vostrii cresc si iau in greutate.

La multi ani ANNAXENA!!Tot ce iti doresti tu sa ti se implineasca!!

Sunt in continuare cu gandul la Camy, noi nu am resuit sa ajungem sa depunem banii in contul lui Boti si am vazut acum ca Ladymina daca nu ma insel a pus chiqar contul lui Camy.Poate asa vom reusi, intrucat aici la parinti in oras se renoveaza BT si e o aglomeratie de nu poti sta la coada. La BRD sa speram ca nu va fi asa.

Fetelor, mai ales cele care ati facut, ce informatii imi puteti da si mie despre cezariana? Cam cum decurge totul, de la internare pana la externare?Ce considerati voi ca ar trebui sa stiu...

Sper sa imi mai mearga netul ca sa pot citi!!!

Va puup pe toate!Aveti grija de voi!!!

pt bebe Darius!!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut fetele!!

In sfarsit am si eu putin timp. Azi noapte de la 12 Miruna nu a mai dormit bine deloc, se trezea din ora in ora, chiar si mai repede sa pape...cred ca nu-i ajunge sanul, desi cand strang de el curge lapte, nu galgaie ce-i drept... In schimb la amiaz a dormit de la 14 la 17. Si acu' de la 18 incerc sa o adorm si nu reusesc. Se trezeste din sfert in sfert de ora. Macar sper sa doarma.
Se pare ca mi-au expirat cele 15 minute. Iar s-a trezit asa ca profit de ocazie si ii fac baie.
Oooofff, ca nu reusim sa avem un program!! Voi cum ati reusit sa va organizati?
Aaa si s-a smecherit rau, ii place numa la san, sta din confort si cere in brate...e taaare rasfatata. Plange si cum o ridic in brate doarme brusc!

Ma rog si eu fierbinte pentru bebe Darius sa fie bine! Doamne ajuta!!!

Am fugit la maimutica urlatoare.

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput