Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (116)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Buna tuturor.

Fetelor e greu tare cu doi copii mici....Alex a inceput sa faca figuri, daca nu il lasi sa faca ce vrea el urla si arunca cu obiecte... Ce sa zic, il pupa pe bebe, zice ca il iubeste dar se impune si el e gelos fara indoilala....

Bebe ere colici puternice, as schimba sab simlexul (care la Alex a mers super bine) dar cu ce? Ce e mai eficient?

Am si eu o perioada cand scade lactatia....ce sa zic nu prea beau lichide...
Si eu simt junghiuri in sani cand se apropie masa, cica "laptele cu ajutorul ocitocinei, trece (prin usoare contractii ale tesuturilor din jurul celulelor) si se depoziteaza in canalele de stocaj. Mama simte usoare intepaturi la nivelul sanilor...."
Eu am de-a dreptul junghiuri!

in continuare pentru bebe Darius!

Anaxena!

Sa fii sanatoasa si sa sa te bucuri de familia frumoasa pe care o ai!

Rontzy la multe lunitze si anisori lui David! Sa cresti mare puiutzule!

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Ceau fetelor
Azi am ajuns si noi acasa, suntem bine amandoua, Miruna este cumintica, doarme si mananca la san, sunt bucuroasa ca se satura cu laptele meu. La nastere a avut 2,950 kg, 49 cm, scor 9/10.
nu am citit inca nimic din urma, abea astept sa citesc vesti despre micutul lui Camy sper din suflet ca este bine.

39+ Miruna AMR 2zile
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrey2008 spune:

BOTI am reusit si eu sa ajung in oras la banca,iti trim acum si pm.
ANAXENA la multi ani cu sanatate si bucurii.
SUN am citi si eu povestea,impresionant nici nu am cuvinte doar lacrimi pe obraji.Multa sanatate ptr THEA si sa va bucurati de fiecare secunda in trei.
Merg sa ma intind un pic in pat ca tare am mai obosit in oras.

Ioana34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

am veniiiit!

deci la doctoresa totul pare ok. Tot capos suntem, tot cu o sapt mai mare (bine ca numai atat), in jur de 2600-2800 kg. Cucu' e la locul lui la fel si celelalte podoabe care se pare ca au coborat. Colul lung si inchis, deci in urmatoarele 2 sapt cum zice doctoresa, nu se va intampla nimic rau. bebe inca e destul de sus.
fatzuca nu i-am vazut-o prea bine ca statea tare ciudat (numai pozitii aiurea a avut la eco) si cu manutezele la gura. I-am vazut rinichii ca DOUA FASOLICI. aaa si are par! ce m-am distrat! masuratorile cred ca sunt normale, ca nu a remarcat nimic doctorita.
am adus in discutie probelema lui DARIUS. eram curioasa daca totusi nu se poate vedea la eco asa ceva. ea a zis ca nu prea, decat daca pozitia lui bebe permite . si s-a uitat foarte atenta la inimioara lui bebe care pare foarte in regula. (ecograful are vreo suta de ani...dar asta e...)
urmatoarea programare e pe 4 august. la spital.
cam asta e. eu zic ca e bine. si m-am mai linistit putin. pana pe 4 nu mai e mult.
intr-adevar intra in concediu pe 20...acuma sa vedem ce zice si bebe, cand are chef sa vina.

Ruxandra 35+ in asteptarea lui bebe Andrei Tudor

AMR 5 SAPTAMANI

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

VIOLETA bine ai revenit!

AMR 5 SAPTAMANI

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Buna fetele,

Anaxena, la multi ani, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de printesa ta.
Sursula, ma bucur ca bebita mai sta in burtica. Oricum eu abia te astept la plimbare in parc, ca deocamdata Irinuca mea e cea mai mica din zona aia in care ne plimbam. Se uita lumea la ea... micuta mea draga. In legatura cu medicul pediatru, eu am o prietena care e medic rezident la Budimex si ea o sa fie medicul Irinei.
Pica, alocatia pentru nou nascuti se acorda o singura data, la nasterea copilului, iar alocatia de stat se acorda lunar.
Sun, va pup cu mare drag. Irinuca e bine, creste. Am fost marti la vaccin la Polizu si avea 2,720kg. E dragostea vietii noastre, ne uitam amandoi la ea ca tampitii, cum face niste mutrisoare...Micuta mea draga. Am citit povestea voastra, printre lacrimi si cred ca de o mie de ori daca as citi-o tot aceeasi stare as avea. Thea e o minune, o luptatoare, o scumpete de fata. Tare mult as vrea sa o vad. Ma bucur ca vine si blanosu tau drag.

Va pup pe toate, ne pregatim sa iesim la plimbarica
Gini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Ana-Maria, LA MULTI ANI!!! multa bucurie, sanatate si impliniri alaturi de Mariuca cea simpatica si de taticul ei hatru! Si poate s-or mai termina problemele si la tine, sper...

Mina, multumesc din suflet pentru ca tii legatura cu Camy , am notat datele ei de cont.

Avem pana acum cca 1650 lei, cer si parerea voastra in legatura cu data la care credeti ca ar fi cel mai nimerit sa facem transferul. Eu ma pot duce si maine sau luni, astept parerile voastre...

Anka, pe mine nu ma dor sanii, doar se gonfleaza daca face pisoiul pauza prea mare!

Bai, mie iar mi-a schimbat cineva copilul De unde ieri si alataieri mi-am cerut voie un minutel sa ma spal pe dinti, azi a dormit toata ziulica, cred ca recupereaza dupa agitatia din ultimele 2 zile, of, minca'ar mama pe ea...

Ah, si ne-am cantarit, a luat 300 de gr in ultima saptamana Avem 3200 gr, deci +600 de cand am iesit din spital, se pare ca e buna Joiana de lapte . Daca mai ia 300 pana facem o lunitza (azi avem 3 saptamani) ma declar cea mai fericita mama.

In schimb pentru mine sunt amarata, am slabit 5 kile in ultimele 2 saptamani, era sa cad jos de pe cantar azi de groaza, si nu stiu de ce pentru ca mananc si dorm ca un urs...

_

Sa fim alaturi de BB Darius Andrei in lupta pentru viata
IBAN: RO24 BTRL 0140 1201 L981 32XX, deschis la Banca Transilvania, Suc. Constanta,
titular: Pascale Monica, CNP: 2760304131251

_

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

LA MULTI ANI ANAXENA!
Rontzy sa-ti traiasca micutul David!
Diarux ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la dr.
Sun ma duc acum sa citesc si eu povestea nasterii micutei Thea.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

SUN, TECKY

BOTI n-am inteles problema cu greutatea. cat ai pis in sarcina? si cat ai dat jos dupa?

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Diarux ma bucur tare mult ca bb e bine! Cate saptamani o sa ai inainte de plecarea dr in concediu? Poate se hotaraste bb sa vina exact la fix. Ea ce a zis? Daca nu o sa fie ea pe cine iti recomanda?

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput