Puiuti de Randunici 2008!! (63)
Raspunsuri - Pagina 16
natynic spune:
Luny, succes! ![]()
Pucca...misto! 
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
pucca spune:
Naty eu zic sa incerci, in mod sigur va ramane fara replica. Ii spui ca asta e singurul fel de mancare, cu carne,pe care nu-l poate refuza. ![]()
Luny asteptam poze cu scaunelul.
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi
luny spune:
mda, in 2 min mi-am dat seama ca nu am nicio sansa sa-l montez eu singura....
e greut!..asa ca astept sotul maine..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Olgutzika spune:
Naty, io nu-ti mai cert randunoiul, ca l-am tot certat la viata mea/lui. Iar de Iulia iti spun cacopiii ( scuzati cacofonia ) sunt foarte incantati de gusturile dulci, deci nectarina ta numai pe gustul ei nu a fost
...Cand plecati la munte?
Pucca, a mea nu a avut nimic de la niciun vaccin de pana acum...
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
natynic spune:
Da, mey, Olga...dar stii cat de bun era piureul ala acrisor?! ![]()
Plecam dupa-amiaza, cand binevoieste husbandul sa termine munca. Pana atunci trebuie sa fiu gata, acum calc un maldar, urmeaza bagajele si trebuie sa ma concentrez bine iar Iulia parca e intepata de streche, nush ce are frate, trebuie sa o distrez azi non-stop 
Naty
mamica
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
clauclau spune:
Olgutza, sa-ti traiasca micuta Sophie! 
Acum mi-am dat seama ca am lasat-o pe Rebi sa planga azi noapte exact cand facea 5 lunisoare!
Naty, eu il inteleg pe randunoiul tau caci si eu sunt mare carnivora, nu pot sta fara carnita, iar omu' meu imi face in fiecare seara fripturica exact cum vreau eu, ma intreaba inainte cum sa fie! Nu te gandi ca e perfect, ca nu e...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
clauclau spune:
I-am dat si eu piureutul de piersica si parca nu prea-i placea , asa ca i-am pus o masura de cereale cu mar si morcov si l-a papat pe tot. Ma rog, tot in jur de 100-120 ml, vad ca nu iese din cantitate asta, dar oricum apoi papa si laptic din tzitzi , asa ca e ok.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
pucca spune:
Rebeca la multe lunisoare si anisori! 
Clau inteleg cat iti e de greu sa o vezi cum plange, si mie mi se rupe inima cand Bianca plange cu lacrimi.......of vai de sufletul nostru de mamici. Noi incercam sa facem ceea ce le e lor mai bine, desi uneori e greu.
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi
blankar spune:
salutare si de la noi
am supravietuit
dar nu am dormit nimic,il auzeam din dormitor ori de cate ori se misca
nu doarme linistit,il doare burtica de la medicament
azi i am dat de dimineata sa vad daca tot asa o sa il doara noaptea?
nu stiu ce sa fac si cu diversificarea asta ca toata lumea imi zice sa astept pana dupa ii dau vaccinul (peste 1 saptamana)
l am dus de dimineata la buni si mi am propus sa fac ordine la el in dulap ca am o gramada de haine care nu ii mai sunt bune si i le pasez lui cumnata mea ca si ea va naste in martie!
naty mai cunosc pe cineva care mananca carne cu carne asa ca nu dispera!
pupici
http://community.webshots.com/user/blanka75
natynic spune:

REBECUTZA SI SOPHIE!!! 
Naty
mamica
Iulia mea