Puiuti de Randunici 2008!! (63)
Raspunsuri - Pagina 15
luny spune:
la fel si Mufa cacacios, dar nu perfect Clau
..si eu sunt zombi!
gecko super pozele nemtesti!! cat despre curent, asa e, depinde cum ti-a fost 'educat' organismul de mic..noi am crescut altfel, ce teama parintilor de toate cele spuse de tine, clar am dezvoltat o sensibilitate mai mare la curent, vant, rece, etc!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
pucca spune:
Maine avem si noi vaccinul de 4 luni, si am emotii. Cum au reactionat puiutii vostrii dupa vaccin?
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi
luny spune:
quote:
citat din mesajul lui pucca
Maine avem si noi vaccinul de 4 luni, si am emotii. Cum au reactionat puiutii vostrii dupa vaccin?
Minunea mea!
poze noi
Mufy a facut putina febra, 38..in rest, nimic deosebit, s-a comportat normal!
LUNY
natynic spune:
Luny, esti supi pe mine?
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
luny spune:
quote:
citat din mesajul lui natynic
Luny, esti supi pe mine?
Naty
mamicaIuliei Elena (30.01.2008)
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Doamne feri!! dar ce-ti veni?!
a, nu te pupasem azi, uite
...scriu pe fuga, sunt obosita, si incerc sa fac cate ceva p-aici ca e jale, cat e gagalice cuminte in pat la el!LUNY
Olgutzika spune:
Va supraveghez
!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
natynic spune:
Ma plangeam si eu de ale mele...nimeni nu ma consoleaza ca stau in casa cu 2 carnivori fiorosi! 
![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
Iulia mea
underqueen spune:
neatza
...azi suntem singurei acasa, si e urat afara, asa ca trebuie sa stam in casa ![]()
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
pucca spune:
Naty si randunoiului meu ii place carnea, la fiecare masa carne. De ce nu iei partea buna a lucrurilor ..... ca in bancul urmator:
"Sotia statea goala, la plaja, pe balcon. In timpul acesta, soacra intra in casa, o vede si o intreaba indignata:
- Ce faci? In loc sa pregatesti masa, caci trebuie sa-mi vina baiatul acasa, tu stai la soare?
La care nora ii raspunde:
- Asta si faceam, ii incalzeam mancarea!"
Sa nu te superi ca fac haz de necaz, da?
Minunea mea!
poze noi
luny spune:
uff, mah, Naty, cum la voi sunt discutiile cu mancarea, la mine sunt alea cu casa
..noroc ca sunt din ce in ce mai rare vad, si iub a inceput sa mai vorbeasca cu tata, chiar il mai ajuta pe la lucrari in casa..si le-a spus alor mei in fata, ca el nu are nimic impotriva sa mearga cu noi in Grecia si ei, ca ne vom distra, etc..ptr mine e ceva asta!!
asa ca, trecem peste toate, sunt nimicuri pana la urma, fereasca sfantul de lucruri mai grave!...
uraaaaaaaaa, a venit scaunul!!!!!!111

moama cata mai cutia, sa vad ce talent de mester am, sa-l pun pe picioare!![]()
LUNY