Puiuti de Randunici 2008!! (63)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Multumesc Gecko! Si pt cafea(chiar am nevoie)si pt intampinare Am savurat si eu zilele trecute pozici cu voi de la iarba verde, suntei tare frumosi!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Pozici

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Salut!
N-am murit, dar sunt nitel in butoi! M-am certat iar aseara cu randunoiul, s-au adunat prea multe si la mine si am izbucnit! Nu stiu daca cu vreun folos( ma indoiesc ca ma va asculta atat timp cat frate-so e in bucuresti!)
Oricum, de citit tot v-am citit aseara tarziu, am vazut pozele minunate!
ma bucur ca azi e vineri, maine seara mergem la concert, duminica ma duc la o nunta( unde nu prea am chef sa ma duc, dar trebuie!)!
Si peste toate probleme trebuie sa-mi setez creierul cumva sa citesc si sa invat in orice minut in care Seb tace, ca evident ca pe sotul meu nu ma pot baza!
Ne vedem diseara!
Spor la ciript!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Olgutza,tocmai ce citeam presa pe net si am vazut ca scrie pe bilet pe unde sa intram la concert! Si pe belet scrie ca pt gazon B se intra prin 13 septembrie!
Oricum ne auzim maine la tel sa vedem unde ne intalnim! Trebuie sa arunc un ochi pe harta, ca nu cunosc intrarea aia!
PA!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

gata, am aranjat si pozele de germania...aveti aici germania
excursia respectiva am planificat-o astfel...trebuie sa mergem in sept in germania sa ne intalnim cu neamurile...oare ce sa mai face in afara de asta?...el raspunde...vreau sa vad castelul din puzzle....eu: ce puzzle?...mi-l arata...bag google search...il gasesc...era Neuschwanstein castle...dau de bavaria cu 1001 castele si resedinte si Alpii aia dementiali...gasesc o pensiune unde inchiriez unul din cele 2 apartamente ce le puneau la dispozitie (l-am luat pe ala de 100 de metri patrati si l-am refuzat pe ala de 67 de metri ca am zis ca e prea mic si sa nu stam noi doi inghesuiti...intre timp am aflat ce inseamna 67 de metri patrati)...ne-am cazat fain frumos si 2 saptamani am bantuit zona...si daca mai aveam inca 2 luni cred ca tot nu ma saturam.
Am mai facut cu vreo 2 ani in urma o saptamana de Postdam si de acolo am iesit cu febra musculara de la atata plimbat prin castele...incredibil ce aveau altii la 18XX, 19XX cand stramosii nostri se bateau cu furcile si incaltati in opinci.

nicol...am vrut sa iti spun ca sigur te vei descurca cu fetele...nu trebuie o scoala speciala pentru asta...mamicia este in noi....vine odata cu bb la maternitate...sigur, ca uneori un pic de ajutor de la terte persoane nu strica.

tuchi, pe ei, pe ei, pe mama lor de soti...las ca numa azi mai e si maine te destrabalezi si te racoresti la concert.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

am reusit sa citesc tot din urma si sa vad toate pozele si filmuletzele.. numai frumuseti de puiutzi si locuri am vazut... off.. ca parca mi se face dor de duca si mie.. si mai ales de verdeatza, ca aici pas.. si ca sa nu mai zis si de fantanile din Craiova ca le stiu si pe alea.. mi-e dor si de olteni.. aaa si apropo de fantani s-a inaugurat si la noi la Gura Humorului fantana din centru (acum au facut-o - nu se compara cu Craiova,dar e buna ), chiar de zilele orasului.. daca mai aveti timp cate ceva despre www.gurahumorului.info/ro/" target="_blank"> oraselul meu... ma scuzati ca v-am bombardat acum cu asta, dar mi s-a facut si mie dor

asa.. sa revin pe pamant american.. asta de aici de la noi din desert..
Ariel si Mimo, mortale sunteti, ca de obicei.. m-am distrat rau!
Ela bv pt dintisori!
bafta cu operatia Roxana, sanatate Amirei si lui Eric de Blankar, dar si la restul puiutzilor si mamicilor!

ca tot vb de mancaruri dulciuri nu pot sa nu ma laud cu crema de zahar ars pe care am facut-o azi.. nu am mai facut de cand eram in RO.. e buna, dar tot nu a iesit ca aia de acasa.. ingredientele-s de vina!

si apropo de sala.. azi am mers si eu aici la noi in cartier si am pedalat si ceva abdomene.. nu mult, ca ce e prea mult strica .. de acum cred ca o sa tot merg cat ma lasa pitica sa fac, ca o iau cu mine ca nu am cu cine sa o las..

Delphin mama mia! numai maine nu-i poimaine.. parca ma iau pe mine emotiile!

cat am citit parca nici nu mai stiu ce sa raspund.. mama lui de neuron..

pot sa spun ca azi am incercat sa ii dau suculet de morcov (a zis randunoiul sa incerc sa vedem cum reactioneaza), ce mutrita mi-a facut .. tare comica a fost.. dar in acelasi timp nu prea am avut succes.. o sa mai incercam mai incolo..
si alta chestie: fata mea cea kkcioasa a devenit cea ne-kkcioasa si asta cred ca de vre-o saptamana.. acum face 1 data la 2 zile (dar si cand a facut frateeee-leleii ce de kk numai afara din pampers), si totusi azi ar fi fost zi de kk si nu a facut .. parca nu mi-e indemana sa stiu ca nu face kk.. si de la o vreme s-a schimbat si consistenta, parca e mai cremos, mai uniform si nu cum era cu bobitze de mustar.. off.. sper totusi ca maine o sa faca.. abia acum inteleg si eu mamicile care se rugau pt kk!

ma duc sa mai incarc niste poze si filmuletze!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

neata
Multzam de coffee gecko.
Bine revenish,nicol si drum bun,putere si vreme buna la mare..Moamaa,ce v-ati mai plimbat.
tuchi,putere si tie sa le faci pe toate,capul sus ca azi e vinerik si w-e e macar cu voie buna,daca nu cu relaxare.

Teo iar e frichinita,iar trage de tzatza,lasa tzatza,iar vrea sa traga,iar o lasa si ma calca pe nervi.I-am zis ca nu-i mai dau pana nu se calmeaza,chit ca sta 5 ore nemancata.
Fugim pe la tzar azi.all

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Neatza randunici!
Azi ma simt mult mai bine, Biencutza mea a papat ieri foarte bine, sper sa n-o mai apuce greva foamei prea curand. Stela rabdare mami, rabdare.
Pentru mamicile care s-au hotarat la scaunul de masa Chicco Polly, priviti www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=309#video" target="_blank">aici filmuletul de prezentare.
Mie mi-l cumpara nasiii din Italia, caci sunt acolo in concediu. Acolo costa 96 de euro, in comparatie cu pretul de la noi......care mi se pare exagerat.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata stol,
multam de cafea Gecko, poate e mai tare azi, vorba ta!

Trebuie neaparat sa va povestesc de noaptea pe care am avut-o eu...si Rebecca bineinteles! Care Rebecca m-a scos din minti , pana la 4 dimineata a stat doar de frichineala, nu-i placea nici pe spate, nici pe burta, nici intr-o parte...M-am gandit, oare vrea sa doarma in cap sau ce??? Eram deja spume ,nu dormisem pana la 4 nici macar o ora si m-am hotarat. O las sa planga nene, sa vad ce se intampla! Si am lasat-o ..., stateam langa patut cu lumina stinsa si o ascultam cum plange ( ca o mama denaturata ce sunt!). Noroc ca nu plangea isteric, ci mai mult se vaicarea, bombanea, plangea , se mai oprea putin, apoi iar incepea. Am lasat-o cred vreo 20 de minute sa planga, eu stand langa ea cu inima inlacrimata si apoi cand mi s-a parut ca plange mai tare, am aprins veioza, am mangaiat-o , am invelit-o cu un scutecel. Mai, nu m-as fi asteptat never la asa ceva, s-a luminat toata, s-a relaxat complet si a tacut instant. Am vorbit putin cu ea, dar nu am luat-o din patut, doar i-am lasat veioza aprinsa si eu m-am bagat in pat fara ca ea sa ma mai vada. A stat urmatoarele 20 de minute de joaca si gangureala, total relaxata si linistita. cand m-am gandit eu ca a obosit am mers iar la patut, am mangaiat-o pe frunte, ea a inchis ochii, i-am cantat nani , nani de doua ori si s-a culcat! A dormit lemn ( pe spate, ca niciodata pana acum) si s-a trezit la 8 dimineata abia, dupa ce ultima masa o avusese la 3.30! Dupa care a mai dormit o ora pana la 9.
Deci, am inregistrat o mare victorie, nu ma asteptam la asta nicicum, eram convinsa ca ea nu o sa cedeze, dar nu a fost asa.
Desi , si mie mi s-a rupt sufletul s-o las sa planga , dar nu mai aveam alta solutie in final...Deja ajunsese sa ceara san noaptea din jumatate in jumatate de ora...
De-acum tot asa o sa faca, daca se frichine si se trezeste nu o mai iau din patut, o las sa planga, apoi o linistesc, dar nu o mai iau una, doua la san!

Acum merg sa iau 2 guri din cafea sa-mi revin si sa pregatesc fructele Rebeccai...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput