Puiuti de Randunici 2008!! (63)
Raspunsuri - Pagina 12
mstela spune:
Mey,ce se intampla cu crenguta asta??

Und sunteti toate activele?Acu,cand am aterizat si eu..
blankar
delph.Cand e plecarea?
Fug.NB.Sper ca nu gasesc la fel dimineata.Randunoiul zice ca daca nu ploua maine dim,plecam pe la tzar.Deja le-a facut mamaliga pestilor
.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
mimonix spune:
Acum am terminat si ma voi uita cu Teo la un film
Sunt zombi, nici n-am stiu pina azi ca am atatea haine in casa si atatea farfurii
Baiatul a facut un mare circ si azi cu legumele, a urlat la pranz de ma stiu toti vecinii drept care am renuntat si i-am dat mai pe seara doar morcovi fierti.Cum necum pe aia i-a mancat dar imi pare rau ca nu l-am filmat ca se stramba intr-un mare fel.Maine nu stiu ce sa mai inventez
Cuscrapastreaza-mi si mie niste prajituri ca mor
Si fetii ii poti pune picaturi Genticol (una in fiecare ochi) o data pe zi.Daca vrei asa dupa ureche, dar eu zic ca daca nu are nicio scurgere purulenta, nu se lipeste ochiul si nici nu se agraveaza sa o lasi si sa o stergi numai cu ser fiziologic la ambii ochi din exterior spre interior (spre baza nasului)
Delphin 

Cand pleci?
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
Ne-a dat Stela ultimatum!Si mai pleaca si la tara
Bravo fata, pai tu stii de cate ori am vorbiteu singura ?
Tuchi sa nu cumva sa pleci si sa nu ne faci cafea.Na ca incep si eu ca Stela
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
delphin spune:
dragelor, plec pe 4 august " pour de vrai"!
J-10 cum ar spune cineva![]()
Si va mai spun ca m-am tuns si mai scurt!dar n'am poze![]()
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
mimonix spune:
J-10 ai?
C u l8er!
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
poze
mstela spune:
quote:
citat din mesajul lui mimonixNe-a dat Stela ultimatum!Si mai pleaca si la tara
Bravo fata, pai tu stii de cate ori am vorbiteu singura ?
Tuchi sa nu cumva sa pleci si sa nu ne faci cafea.Na ca incep si eu ca Stela
Simona,mamica de Teo(14 ani) si
poze
looooooooooooooooooooll..

Nu e bre ultimatum,ca si asa nu are cine sa citeasca daca nu e nimeni (afara de tine)
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008) Pozici

Drumul vietii
mstela spune:
delph,fie cu succese si cu drumuri bune!!!
Acu chiar NB,ca intra peste mine programul BUHUHU si ma bruiaza
..

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
nicol_conte spune:
Neata stol!
Iertati o randunica care s-a ratacit de stol in ultima luna? Mi-a fost dor de voi , dar nu am reusit sa citesc mare lucru din urma, am mai incercat eu , dar pur si simplu nu mi-a permis timpul.Si unde mai pui ca ciripiti cu o viteza...mama, mama...
Raportez (pe foarte scurt , ca nici acum nu am timp ca plecam la mare in max o ora):
Asadar, ocupatia mea in ultima perioada a fost cam facutul si desfacutul bagajelor , spalat si calcat cate 3 valize de rufe intre "calatorii" + faptul ca am fost singura acasa fara mama soacra o perioada si mi-au revenit TOATE sarcinile casei...si greu e nene, va admir cum va descurcati cu toate si,mai ales, aveti si timp de net.Si eu m-am descurcat, chiar imi place sa stam singuri, numai ca nu am mai avut timp de stat la palavre cu voi...dar sunt convinsa ca mi-as intra repede-n mana si as rezolva si problema asta.
Deci , am fost o tura pe la Sinaia cu piticele, apoi am stat cateva zile acasa dupa am plecam la Salina la Slanic Prahova, la tratament cu Alexia si bineinteles ca neavand ce sa-i fac Antoniei din cauza de alaptat, am luat-o si pe ea cu noi. Asta a fost o adevarata proba pentru noi, pt ca a fost pt prima data cand a trebuit sa stam cu ele 100% din timp, fara sa avem la cine apela macar pt 5 min sa ne relaxam. Recunosc ca ne-am intins nervii la maxim, dar ne-am descurcat pana la urma, de fapt am rezistat sa nu venim acasa mai devreme decat planificasem initial .
Cum spuneam , in dimineata asta plecam la mare(ne intoarcem miercuri), asa ca fug sa trezesc casa, sa le fac cafeaua, ca eu desi m-am cuclat pe la 2 , sunt treaza de la 5.30.Sper sa fiu in stare sa conduc pana acolo, ca plecam cu ambele masini.
Mi-e dor de voi si abia astept sa-mi intru in normal cu programul si sa stau mai mult pe crenguta.
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
Poze noi
nicol_conte spune:
Hai ca am descarcat si cateva pozicim asa cat sa nu ne uitai figurile
http://good-times.webshots.com/photo/2477117140102230213gpTjcW
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
Poze noi
gecko spune:
'neata stol...gata cafeul
, sper sa fie mai eficient ca cel de ieri care nu v-a prea ajutat la ciripit.
mesajul era mai lung...dar s-a blocat calculatorul intre doua alaptari...asa ca pa si pusi la ce a fost scris...
salve nicol...bine ca ai reaparut...concediu placut la mare, la soare...