Puiuti de Randunici 2008!! (63)
Raspunsuri - Pagina 11
CristinaGoji spune:
Am vazut si eu scumpetea de Iulia
Mi-a placut si mie cea cu degetelul![]()
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
amira_roxana spune:
sa mai scriu si eu ceva ca doar sa va citesc din umbra..nu e frumos!
ali iti sta f bine cu noul look! si cu ochisorul nu stiu ce sa zic, decat ce a zis si naty, sa o stregi cu ser fiziologic, si daca persista du-te la dr!
naty gradina botanica e aproape de tine, iar cort am eu sa-ti dau! bafta cu ciorapii!
zoze f frumoase pozele cu fantana! tata e din craiova si intotdeauna mi-a placut orasul ala si lubenitele!
ariel m-ai dat gata cu povestirile tale de la concerte! si eu mergeam dar ii convingeam pe ai mei sa ma lase! si eu eram d-aia agitata care se baga la pogo! mi-am spart buzele de n ori asa.
cleme m-am distrat f tare cum povestesti tu de diana ca se frichine! dar cred ca pe tine te dispera rau!
tuchi pe unde umbli? la spitalul militar o sa ma operez , dr carja cornel (sper sa nu fie predestinat numele dr)
luny iti iei scaunel de la chicco? noi l-am luat pe ala de la graco, si l-am si inaugurat cu succes. e f misto, se regleaza si pe inaltime, si spatarul, si e f spatios, sta Amira de zici ca e printesa. pupic mare pt gineri-miu care sta pe burta!
clau m-a luat ameteala pe mine cand am vazut-o pe rebe cu capul in jos!
send, vb lui ariel!
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
pozici
pozici noi
luny spune:
bai, ce a crescut Iulia!! scumpa foc!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
'na seara..
Ce de povesti pe aici...ce de ciripeli...
Teo a avut azi o zi frichinita de m-a luat si pe mine frichineala...in butoi.![]()
Acu,alte noutati la ea:si-a dat drumul la kk (chiar de 2x) cu pocnete de iese prin huggies de parca nu ar fi
---eu dau vina pe Motilium asta,dar cine stie?;si,de ieri,nu mai mananca.Cred ca a intrat si ea in greva ca Bianca Puccai.Trage o gura,se smuceste din tzatza,iar trage o gura iar smucitura,apoi se incordeaza,dar numai cu tzatza in gura nu vrea.
Si tzatzele sunt cu lapte si tare mi-e ca daca tot continua asa,pierd lapticul.Parca ar fi ceva colici,dar am obosit sa tot analizez situatia.In concluzie,trage putin,apoi dupa juma de ora ii e foame si tot frichineala si uite asa, m-a zapacit de tot... 

gecko,la mine nu mi se pare ca functioneaza studiul cu productia crescuta,ca de-ar fi asa,nu as mai sta pe ganduri
...Vizionat poze din locuri straineze.
Of,clau,imi pare tare rau ca inca te chinuie Rebe.Imi dau seama cat e de rau,ca si pe Teo cand o apuca,simt ca o iau razna.
si sper sa scapi mai repede de momentele astea.Intrebai de seara trecuta,adik noapte,zic acceptabil fiindca eram franti amandoi.

![]()
Naty,si Gecko s-a iubit etc etc
.....Ma bucur pt plecarea la Paltinu,in locul acela superb,chiar daca e timp ploios..incep sa ma inverzesc.
Nasolia nasoliilor la noi e ca tocmai cand si-a luat si randunoiul binemeritatul concediu,cand e vreme de aeriseala pt Teo,noi suntem in criza financiara...si ma apuca un butoi de cap de nu ma vad...ofofmaimai..

Cuscra,ma bucur ca sunteti bine.
cuscra si gingiutza ginerelui sa nu mai doara.
mimo,ne luam de mana cu servete;ul in buzunar.Am patit-o si eu.Sper ca ai remediat situatia.
mai am de recuperat
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
mstela spune:

Stela,
mamica fericita de
Pozici
Drumul vietii
mstela spune:
Mai bag un mesaj si apoi pregatsesc niste pozici proaspete si marfaaa.
Ma taie o intrebare:voi tot vorbiti de ora 14 de piure etc etc,dar chiar se respecta orele astea?Adik,daca bebe doarme si tot doarme,nu strica programul?
blankar,pupa mama sapcalia micutului Eric scump!
clau,ce tare poza,de colectie!Ce am mai ras cu randunoiul privind-o!!Subscriu si eu la ce zic fetele:daca taso ar tine-o asa pe Teo eu as lesina iar el s-ar trezi cu laptele in gura!!![]()
Naty,imi pare rau de Iuliutza.Sper ca e vioaie acum..Sigur a fost ametita de atata gimnastik.
Cuscra,m-ai dat pe spate cu asa praji.Vorba nu stiu cui,am inghitit in sec numa citind reteta
..Am vazut ca m-ai strigat
.
Ali,si u m-ai spart cu tava aia!!
Zoze care a tot pierdut,bine ca numa mesaje.Merci de info.Motilium ii dau si eu si e mai bine.
cleme,asa si Teodora,chit ca-i cad ochii,dar nu vrea sa doarma.Mai bine ar privi.Daca adoarme,cine stie cum,peste juma de ora MAXIM sau 15 min urla si gata
.Bine,nu e regula asta....In schimb,seara dupa 22,cade lata,se mai trezeste pe la 4 (daca se trezeste) si direct la 6 canta cocosul in casa
..Macar asa sa doarma si ea,ca altfel i-ar trebui somnifere.
Am tot vazut bebei de bebei scumpi!!

O Iuliuza care tine capul tot mai drept.E tare poza cu deshtul in gura.Tot pe ala il prefera si Teo.A vazut si metalistul si Alex de Ali cu ochisor rosu
.Daca nu trece si nu trece,ai putea sa dai cu kanamicina.Noi am dat cand avea doar 2 sapt,la recomandarea dr.
Stela,
mamica fericita de
Pozici
Drumul vietii
mstela spune:

Stela,
mamica fericita de
Pozici
Drumul vietii
blankar spune:
Stela,Cleme,Zoze

Naty e tare dulce Iulia cum doarme pe burtica
cred ca si eu o sa dau de baut in ziua in care Eric o sa adoarma pe burta
nu ii place deloc pe burta
mi ati facut pofta cu prajitura aia
noapte buna sa aveti
sa imi tineti pumnii sa supravietuiesc la noapte in cealalta camera
http://community.webshots.com/user/blanka75
delphin spune:
Sara buna'!
Vazut bb frumosi foc, metalisti, blonzi, pe burta, pe spate, in scaun , in leagan...si o frumusetze mova(chiar daca era imbracata cu rosu
)
Vazut vacantza de mimonix drag si mai vazut Australia si nu pot sa zic de cat" vreau si eu"nu inainte sa intreb cum e cu sistemul de sanatate, asigurarea sociala?
Va pupez pe toate si tuchitza si olgutza,cum stati cu urechile? v-am simtit lipsa asta seara!
Gudinde
si Simo27, m-ai rupt cu prajitura, n'am in casa de cat piscoturile![]()
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj