LMA Piticlonti de iulie-august 2004 (259)
Raspunsuri - Pagina 20
roxanaz spune:
Gabitz eu chiar te rog sa mai povestesti din astea... mai vad si eu ce fac copchiii "mari" ![]()
Daria da' ce tu apari in poze? ![]()
Caro eu nu m-am bagat niciodata la astea mari. in primul rand nu am tavi si in al doilea nu am unelte de ornat ptr ce vrea el: santiere, Thomas-i, dinozauri, etc. oricum am facut niste vertingo-uri sa nu vada tortul .... ca de data asta nu am dus tortul direct la loculd e joaca ci intai acasa si dupa aia acolo.... deschideam usa la frigider doar eu si cu mare grija "ca e stricat", Mugur a fugit de dimineata cu el in masina pe sest.... rasu' lumii ![]()
szivarvany spune:
da ![]()

Leeloo, deci in general e pace intre feciori, asta e de bine 
Acum ma uit pe listuta, deci de maine intram din nou in sarbatori, e fain 
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
kro spune:
Gabi, da ... stiu cum e ... La noi pana si "caprita" de 8 ani vrea sa fie "gadilata" la fel ca cea mica... Dar cand vine vorba de alte chestiuni, are pretentia sa fie tratata altfel pentru ca ea e mai mare ![]()
Roxi, te inteleg ... Eu o singura data m-am incumetat sa fac un tort asa de mare, pentru Feli la gradi - tortul castel, daca mai tii minte ... si am avut niste emotii
... Mi-era teama sa nu se dezmembreze pe drum
... Acu' nu ma mai complic, am descoperit o cofetarie super - face torturi bune si frumoase cum mie nu mi-ar iesi niciodata ...
Daria un
si o
de la mine ca sa nu te mai dai cu capul de pereti ... crede-ma, nu ai de ce !
leeloo2004 spune:
Na, ca se "dezvaluie" si Daria prin poze...
Esti tare frumoasa, asa ca ar trebui sa apari prin poze mai des, lasa modestia! 
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
hai mah nu ma mai boscoroditi ca am si eu o poza parca in care ma vad. eu nu am complexe cum arat ci doar cum ies in poze, nu sunt absolut deloc fotogenica si nu stiu sa "pozez". am niste instantanee de-a dreptul terifiante, nu arat nici pe departe atat de rau ![]()
![]()
szivarvany spune:
Ooo, da, amu`apar ca am fotograf
Adevarul e ca mie imi place sa fac pozili`, io nu poci aparea des ca`st cat doi porci, umplu rpd memoria aparatului 
Restu` de fete pe unde sunteti ?
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
Adema spune:
Roxi, e incredibil de cald aici! Se pare ca a fost o vara neasteptat de calduroasa si eu sper sa o mai tina asa. De stat, stam pana prin septembrie! L-am vazut pe Pat, nu imi vin sa cred ce mare e! Am admirat si tortul!
Fiindca am lipsit ceva vreme, vreau sa urez copilasilor care au implinit deja 4 anisori La Multi Ani, cat mai fericiti cu putinta!
philip spune:
rox, f misto tortul si copilu', da' tu ce te ascunzi, eu vreau sa vad burtica.
gabi, de ce-l culci pe micut pe burta? aici nu e recomandat din cauza pericolului de sids. sper ca nu te superi ca ti-am spus. pupici flacailor. philip nici acum nu doarme la pranz la gradi, drept acum n-o mai face nici acasa, ieri a dormit dar asta se intampla numai in mod exceptional si la 10 seara era inca treaz.
daria, te-am vazut tanana, esti frumoasa.
roberta, inca o data gandurile mele sunt cu tine.
philip
&andreea
kim222 spune:
Poze nu pot sa vad si ma oftic...
Sint a treia zi de cura si tareee greu mai este![]()
Gabi se pare ca va descurcati si f bine!
Daria ce mai faci cu tratamentul gineco?
Caro cind incepeti scoala?
Roxa gata virozele?
Noi am vrut sa mergem cu cortul pt prima data in viata mea..nu a fost sa fie...pina in octombrie toate parcurile sint ocupate!
roberta04 spune:
Dragele mele, multumesc din suflet pentru gandurile bune.
Ce sa va zic... s-a sfarsit, atat de repede ca nu pot inca sa realizez. Sunt multumita sufleteste ca am facut totul asa cum ar fi vrut ea.
Acum trebuie sa gasesc forta sa ma adun sa merg mai departe.