LMA Piticlonti de iulie-august 2004 (259)
Raspunsuri - Pagina 21
kim222 spune:
Robi vei gasi forta...iti spun eu...nu trece durerea cu timpul , nu trece niciodata, dar vei avea clipe..momente cind vei uita...viata merge mai departe
..of..
ema spune:
Salut...intru fuguta...ca-i tirziu.Eu suprevietuiesc din fericire...traiasca ceaiul de pelin ca numa el mi-a stins focu...deh...pina vine doctorul din vacanta...n-am alta solutie.Tot de acasa...m-am oblojit...pelin de mai mi-a adus amicul meu din ro..plus un pepene urias...pe care l-am devorat...putin cite putin.Asa ca pepene cu pelin...revolutionez medicina...nu alta.
De ricu nu va mai zic nimic...obraznicia si ...aoleu ce rau s-a facut...si incapatanat...i-am dat la fund...io care-s......oooo ce anti dat la fun....nu se mai poate cu el...el e sefu...el dicteaza...ca el sa se faca.Nu stie de frica,de rusine...de vorbit frumos...una doua tipa ca apucatu.Daca va spun...unde si-a luat omu cina asta seara?In strada oameni buni...in strada pe scaunel...a mancat omu...treceau masini...ca la nebuni.Deci s-a treierat graul de de linga gardul firmei...si ptr. ca era mort de foame..i-am adus cina....ptr. ca sansa sa-l i-au in casa de la spectacolul semanatorilor...nu s-a putut chip si fel.Am deja scris in agenda...datele exacte cind se seamana...de la diversi cunoscuti si rude...si ne infiintam...cu plodu la spectacol.E durere...nu altceva.Zi de zi pe tractorul ..al cheama Renoldo pe tractor...tot satul ne stie...io de la doamna am ajuns ajutor de tractorist.
maine nu efectuam nimic...l-am intrebat pe el cum vrea sa-si petreaca aniversarea....pe tractor...cum altfel...asa ca maine...piknic tractoricesc...la iarba verde si semanatori.De rasu lumii...macar incerc sa fac ceva simbata...sa chem niscai copilasi si-un tort...desi...nu asta vrea el..insa asa de obraz...ca stie lumea cind e ziua lui.sa va pui niscai poze...da cred maine...sa-l vedeti cocotat pe tractor,semanatoare.
Acu...am treaba...femeie nebuna ce sunt...ce credeti ca fac noptile...ma joc pe niste jocuri...de hataru lui Serban...ne facem sate...triburi...dam razboaie...vai de mine si de mine ce poate face nebuneala din om.Adevarul e ca atita m-a aburit...ca sa-mi fac cont ca el e singur si-l ataca alte sate....no...cine e mama atacatorilor?Serban...numa razboaie face...io-s macmazela pasnica...sa-mi fac resurse si populatie...iar el soldati frate...numa atacuri viseaza.
Va pupez acu...sa-mi aduce-ti aminte sa pun niscai poze cu tractoristul clubului...asta-i neam de taranoi de ala sadea...da-i asa de fericit...si eu as fericita de fericirea lui.
kim222 spune:
Ema nu era tirziu era fff tirziu![]()
Io am stat sa vad pozele...dupa ce Luca mi-a luat locul in pat..doarme cu tati:)
Vazut pe Daria..si locul de unde ne scrie
...eu "te stiu" asa cum ne-ai pus tu poza aia acum citiva ani...cu par lung..si fusta mini
Vazut tortul cu dinozauri
..asa am hotarit si eu torturi cu figurine..macar se joaca dupa cu ele
Vazut si sarbatoritul..tuns si "frezat"...Tu nici nu zici ca esti gravida!
Bruneta este sora ta? Si...fetita blonda..nu era cu sora lui Dan..deci este a ei sau a lui??![]()
hai o zi buna sa aveti!
roxanaz spune:
neata neata!
La multi ani Ricu tractoristu'
si Maria Denisa!! sa fiti sanatosi si fericiti si sa ii bucurati pe ai vostri!! 

Ema sa iti traiasca feciorii, amandoi, sa ai parte numai de bucurii de la ei! Mihaella ai absente cu ghiotura... sper ca macar vezi urarile astea!
misttooooo de tot faza cu tractoru'.... cred ca si Pat ar reactiona la fel, zau. pe drum tipa "mamiiii uite combinaaaa. vaaaiii ce frumoasa e"
. asa ca consoleaza-te, nu esti singura. eu nu am unde sa il duc ca altfel priobabil la fel s-ar intampla si pe aci ![]()
Oliv am trisat putin, dinozaurii erau din ai lui vechi...da ce sa fac daca are cu zecile... nu mai cumparam alt set, zau
. ftita mica Natalia este chiar fetita Simonei, sora lui Dan. asa erau amandoi cand erau mici, blonzi-blonzi. cu diferenta ca la fetisoara asta mica seamana mult cu taica-su. bruneta este pretena mea de capatai din liceu, colega de banca. sor-mea.... are 40 de kile
(in zilele bune
)
Robi ne gandim mult mult la tine. poate e mai bine ca s-a terminat asa repede. multi pupici!
Andreea de pupi nici nu am facut prea mari eforturi sa ma ascund ca am lasat copchiii mai mult sa se joace in voie, doar la tort am aparut nitel ![]()
o zi frumoasa tuturor, hai ca ma duc sa deschid capitol nou.