LMA Piticlonti de iulie-august 2004 (259)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare !
Io vin cu poze si cu o exemplificare de cat de caprita e Giulia copiii cuminti cei mici au toti 4 ani, donsoara inalta trece pe clasa a 3-a; cam asa caprita inaltuta e Giulik

Eli, noi in timpul saptamanii mergem putin serile pe role sau bicicleta, rareori in parc pt ca donsoara mea acolo isi petrece diminetile in parcuri cu bona, sau mergem la inghetata ca doo gagici, deci nimik spectaculos. Insa we-urile sunt pline !
Tu cum esti ? Ai aflat ce ascunde burtik ???
Lia, poze, poze
Rox, tu sigur vi cu poze
Kim
Merg sa vad daca totusi s-a calmat Giulia, desi n-a dormit nimik bantuie cu baloanele prin casa pe ...
Pup trupa, seara faina ! Ne vedem la dimineata la cafea

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
Daria imi pare rau dar nu am poze. sambata a fost tare aglomerat, duminica am lenevit si acum nu am luat card-ul de memorie cu mine. poate diseara. oricum copchiii s-au distrat de pomina, de abia am plecat la ora 13, erau fleasca de la atat alergat si baie in bile. una peste alta un week end reusit.
Oliv hahahaha buna asta cu audienta. dar de ce o fac ma rog? ce ati facut in week end?
Cristal imi pare tare rau ca nu ati mai ajuns.
Mitzu voi plecati azi, da? drum bun si ne auzim la mare!
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza...ce liniste,unde sunteti toate la racoare
Roxi pai se poate sa nu vii tu cu poze,ntz,ntz,ntz...de data asta te iertam ca esti gravidutza
Cristalina incercati sa fiti cuminti,vorba Viviei, ca doar sunteti in concediu!!!
Daria am admirat-o pe Giulik distrandu-se,da' vaz ca nu va incurcati,in fiecare weeek-end aveti petreceri,bravo voua tineti-o tot asa...ceva detalii detaliate n-ai?
Vivia vaz ca "distractia" continua cu chiriasii..deci nu te mai tunzi si nici nu te mai vopsesti..nici io pana in septembrie nu-mi mai fac nik la par
Noi raportam un week-end linistit cu plimbari si programe administrative,avem si niste zoze
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/august%202008/
hai pupicei sunt in zona

Mergi la inceput

Deci n-au mai ajuns Cristalinele ?! Sper ca sunt bine.
Rox,
Ioana, ce frumoase sunteti !

Restul pe unde sunteti ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Daria, eu sunt prin zona ... am citit, am vazut si poze da' nu prea aveam chef sa scriu ... Noroc ca ai scos bata si m-am mobilizat ... Dar uite, ca sa ma ierti, iti las cateva poze din weekend: party + parc :
http://good-times.webshots.com/album/565016860nKEQUn

Deci, ma repet, Giulia si Maria sunt f. frumoase ... si mamicile lor la fel (Daria, da de ce ai "ascuns" poza cu tine in alt album ? )
Roxi, ma bucur ca v-ati distrat ... asteptam pozele!
Eli, nici eu nu am prea mult timp pentru fete in timpul saptamanii ... acum ca e vacanta, mai e cum mai e ca nu ma mai chinui sa le bag in pat devreme, dar cand incepe scoala / gradinita nu fac decat sa le "fugaresc" seara: hai la masa, hai la spalat, hai la culcare ... Tu cam te mai simti cu sarcina?
Ema, m-a ingrijorat ultimul tau mesaj ... Sper ca te simti mai bine acum

Mergi la inceput

Hmmm, Kro, m-ai gasit , d`aia m`ascund k`st cat o poarca
Mei, de cate ori mai uit la fetele tale, ma gandesc ca sunt egoista sa o las pe Giulia fara o surioara.
Sa-ti traiasca fetele cochete, super pozele pe trotinete ! Doo frumoase !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Wow...am ramas in 5!
Ema ieri nu se simtea f bine..sa speram ca azi este mai bine..
Caro si Ioana,eu poze nu pot vedea..
Am vazut insa pe Giulia cea plimbareata! Bravo!
Roxa asteptam pozee!!!

Ieri incepuse ..I want that song with Bambuu..I want Bambuu..Nu stiam ce vrea...I want: I am not scared of the Bamboo:))...In final noi exasperati..cine este frate Bamboo??? ...cica..The Goblin! (asta este una din formele sub care poti zice aiai bau-bau, capcaun...)..el vroia: Nu mi-e frica de Bau-Bau!(o melodie pt copii) pe care o auzise acum citeva luni ,doar o singura data..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Sint atit de socata ca nu m-am abtinut sa nu va zic si voua..s-a deschis in satul bunicilor prima facultate de stat din mediul Rural:

http://www.ziare.com/S_a_deschis_prima_facultate_din_mediul_ruralla_Rucar-376884.html

Asa ca l-am asigurat pe Luca:))))..tot avem casa acolo...lool

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna seara!

Am intrat sa va spun ca mama mea nu mai este printre noi, s-a stins aseara in spital.
Eu sunt la capatul puterilor dar trebuie sa mai gasesc forta sa trec peste.

V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

I love summer!
da' ce nasol e cand tre sa te intorci la serviciu, nu mai zic de copil cand auzi de gradi.
ei, asta e, am fost la ocean, am fost la disneyland si la california adventure (un parc vis a vis de disney), ne-am distrat si acu gata inapoi la treaba.
am o gramada de poze, cred ca sunt vreo 3 albume cu california 08, sunt muuulte, dar daca vreti sa vedeti macar cateva, sunt aici:
www.apha.shutterfly.com
eu am facut alergie la soare si-s plina de bube, azi is imbracata mai de toamna ca sa nu oripilez popru'.
va pup!

philip&andreea

Mergi la inceput