LMA Piticlonti de iulie-august 2004 (259)
Raspunsuri - Pagina 18
philip spune:
of, roberta, imi pare tare rau si am scris mesajul in acelasi timp... scuze, sincere condoleante.
philip
&andreea
g_ioana spune:
Roberta sincere condoleante,imi pare asa de rau
...multa putere!!
Noi maine plecam spre Buzau si stam pana duminica,nu ma dati disparuta.
szivarvany spune:

Sincere condoleante, Roberta !
Multa putere ! 
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
leeloo2004 spune:
Roberta - sincere condoleante si Dumnezeu sa o odihneasca!
Andries ca am uitat sa-ti spun - am vazut pozele - ce a crescut Mirciulica! Nici nu imi dau seama ce repede trece timpul...
Cristalina - voi nu va "lasati" de aventuri nici in concediu, mai?? Bine ca nu a patit Oana ceva mai rau! Pupam gasca de la mare
!
Philip - super vacanta! Lasa ca trec ele si bubele...
Ieri am fost sa iau masa in oras cu colegii mei de la birou - imi era dor de ei (si uneori imi vine sa ma reintorc deja la birou, dar imi revin repede!
) - am fost eu cu Tudorica si colega mea care a nascut la o luna jumate dupa mine cu piticoata - ce sa mai. noi doua am fost atractia "tirgului" - sau mai precis piticii nostri! Am observat si ca ieri fiind toata ziua pe drumuri Tudor a mincat mult mai bine - poate ii prieste plimbarea?
In rest Stefan ieri a dormit o ora la gradi - eu sper sa se obisnuiasca si sa doarma asa cum dormea si acasa, adica cam 2 ore...
Cam atit - va pup pe toate si va urez o saptamina buna!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Roberta, m-am tot gandit la voi aseara.
Sper sa fii bine
Suntem alaturi de tine si te asteptam.
Vazut poze cu o super vacanta, ma zgariu pe uoki, pupam frumosul de Philip 

In rest, am uitat sa va spun ca Giulia s-a tuns, singura
si este in continuare foarte incantata de noua freza, am dres-o eu si arata bine, doar mai scurtutz ... 
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
roxanaz spune:
buna dimineata
Robi cele mai sincere condoleante
. suntem alaturi de tine, oricand ai nevoie de macar un umar pe care sa plangi 
Oliv super stirea cu facultatea. foarte frumos.
Eli si eu cam la fel, in timpul gradinitei sunt mai mult bau-bau dupa-amiaza... acum mai relaxata ca nu e musai sa il trezesc si sa alerg dupa el mai ales (ca de trezit Patrick tot la 6.30 maxim 7 se trezeste).
Andreea de pupi bine ati revenit din vacanta. imi pare rau de alergia ta.
azi sper sa am timp sa vad ceva poze ![]()
o zi buna tuturor!
eli spune:
Roberta, condoleante!
philip, vazut pozelele, frumoase. ce fain ca aveti sansa sa calatoriti. mi-a placut mult si patul cu Thomas, ff dragut.
fetele, mai spuneti-mi ce actvit aveti cu copii in cursul sapt/
weekend. multumesc!
Eu inca nu am aflat ce am in burtica, poate, poate sambata. Am simtiti primele miscari ale lui bebe, fluturasi, iar ieri, mi-a confirmat ca e bine mersi prin 2 lovituri. Ce frumoasa a fost senzatia. In rest am zile si zile, greata a trecut, dar am dureri de maini si picioare, uneori simt ca nu am deloc forta in ele.
Va pupam, o zi frumoasa!
_
O zi plina de bucurii, Eli &
Stef
vechi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei
noi
Stefan
bebe din burtica