LMA Piticlonti de iulie-august 2004 (259)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kro spune:

PATRIK

MATEI

Sa fiti sanatosi, norocosi si cuminti!

Roxi sa-ti traiasca baiatul ... si puiul mic din burtica!
Sper ca esti bine ...

Lia, imi pare rau ... Suntem alaturi de voi
Olivia, mai povesteste-ne de chiriasi, eu chiar sunt curioasa cum evolueaza toata treaba ... Din pacate nu am cum sa te ajut ...
Scuze ca nu ti-am raspuns referitor la aparatul dentar, pur si simplu am uitat ... Noi am platit in jur de 100 euro pe fiecare aparat (unul sus, unul jos ... si din nou cel de sus cand a trebuit refacut), dar nu stiu daca asta e pretul pietei, pentru ca, cabinetul la care mergem este cel la care lucreaza una din cumnatele mele si am avut reducere la manopera (cred ca am platit doar lucrarea la tehnician)... Cum mai e semnul lui Luca de la barbie? Si-a facut treaba crema aceea ?

Caro si fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata dragutelor
Robi si Lia, suntem alaturi de voi, sper sa se imbunatateasca lucrurile!
multumesc de urari, noi suntem asa si asa, doua zile am zacut eu cu o viroza, azi a luat-o Patrick cu vomitatul de dimineata.... funny birthday
pupici tuturor si la multi ani fericiti si pentru Matei!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Rox, pupici mlti multi la voi !
Sanatate muuulta

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

LMA Patrick si Matei!

multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

LA MULTI TUTUROR SARBATORITILOR:Moatza,Pupi,Alexandru,Pat si Matei!!!Sa cresteti mari sanatosi si voiosi!!!
Robisuntem alaturi de tine,daca te putem ajuta cu ceva pe plan local spune!!Multa putere sa treci peste asemenea clipe!
Liasi tie multa putere,suntem cu gandul alaturi de tine si de sotul tau
Roxi iar viroza,macar ai scapat de tuse??Multa sanatate si tie si lui Pat si pupici samburelului.
Am vizionat pozele cu petrecerea Alessiei foarte frumoase,Caro ai niste printese minunate sa-ti traiasca
Vivia tinem pumnii sa iasa soarele si pe strada voastra
Noi suntem bine,io-s mai odihnita dupa ce vorbesc cu o grupa de studenti decat cu fi'mea...ultima tema,dupa ce a vazut pe minimax o poveste de Andersen..parca tovarasul de calatorie...deci ultima tema este despre ..sicrie..daca gasim un sicriu are bani in el?..dar ce-i acolo?..dar cand se duc la doamne,doamne......aaa....si are o noua manie sa intrebe la fiecare toneta cat costa ceva..pe urma ma intreaba...este scump?...da macar incepe sa inteleaga smecheria cu banii..
hai ca mai revin pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta mihaela spune:

LA MULTI ANI !PATRICK
CODRUTA

Mergi la inceput

Pot fi galbana de invidii ?
Ioano, poi io pot parcurge juma` de Romanie cu capra mea si nu intreaba nimik
Ma tot mir cum panamea poate tacea atata.
Noi cand mergem jos intreaba doar ce inghetata cumpar, la cornet sau pahar

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Pot fi galbana de invidii ?
Ioano, poi io pot parcurge juma` de Romanie cu capra mea si nu intreaba nimik
Ma tot mir cum panamea poate tacea atata.
Noi cand mergem jos intreaba doar ce inghetata cumpar, la cornet sau pahar

...mei dupa 24 de ore nu-ti mai trebuie,vrei si tu un pic de linisteee...aseara am reusit sa vaz un film pe hbo,codurile lu davinci..prinde si ea ultimele 5 minute din film si ma toaca o ora..da ce cauta la muzeu,da ce-i ala sarcofag..da de ce nu-l putea vedea..si iar incepe..da cine la trimis acolo,de ce mergea noaptea pe strazi...de ce nu era muzeul deschis...cine-i maria magdalena?...

Mergi la inceput

Giulia a venit in camera mea, s-a uitat la tv vreo 5 minute si a zis sec "merg la mine la Jetix" si m-am uitat linistita la film ca avea treaba cu nejte farduri primite cadou de la bona s-a fardat, vopsit, colorat pe tooot corpul , arata ca un monstru

Mergi la inceput

..si tu d'aia esti nemultumitaca ai un copil linistit?...a mea doar pe tacsu il lasa linistit la meciurichiar ii cauta ea singura cu telecomanda....si-l striga"tata,vino sa te uiti la meci ca ti-am gasit unul!"...io n-am voie

Mergi la inceput