Nou stil de viata (218)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Dupa ce-am dat forumului intreg torturi si Bailey vin si va ofer...grisine integrale light bleaaaaaah, Poftiti la cele mai delicioase torturi cu frisca, ciocolata, capsuni...tot ce va doreste inimioara.....

Revin

PS. Mephala implinesc 29

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
citat din mesajul lui Tzuni
Tu la pedometru ce lungime a pasului ti-ai setat? Eu am pus 50 cm.

io l-am pus la 1 km, .

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Dbunny, o felie de tort servesc si eu, cum altfel? , multi inainte si petrecere frumoasa!

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetelor!

In primul rand Delia superbe pozele si povestirea. De comentat am comentat mai mult dincolo.
Tzuni te rog sa nu vorbesti prostii. Arati super! Ce Dumnezeu! Le faci pe fetele care au mai multe kilograme sa se simta cam aiurea.
Dbunny, La Multi Ani! cu sanatate si fericire. Frumoasa varsta!

Week-end-ul l-am petrecut cu un gratar la verisoara noastra care sta in Rosu. Asta ieri. Am mers cu totii, adulti si copii. A fost bine, am mancat si ne-am simtit bine. Asa ca din pacate, sora-mea nu a vut timp nici week-end-ul asta sa posteze poze. Dar am sa ma tin de capul ei.

Azi nu prea sunt in apele mele, sunt plictisita, obosita si fara chef. Astept sa se termine programul, sa merg acasa si seara sa merg la bazin. Mai am doua sedinte, azi si maine.

Pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
citat din mesajul lui mephala30

quote:
citat din mesajul lui Tzuni
Tu la pedometru ce lungime a pasului ti-ai setat? Eu am pus 50 cm.

io l-am pus la 1 km, .

Carmen, Iustin & Teodor

Mephala, toata adolescenta mea am fost terorizata de nuvela "Uriasul" semnata de Eliade. Poate stii povestea....un tanar care creste, creste si nu se mai opreste si de jena ca era fff inalt si lumea il privea ca pe un ciudat, s-a refugiat in munti. Dupa cativa ani il cauta un prieten. Povestirea e spusa acum din perspectiva prietenului care gaseste la fata locului un urias in toata puterea cuvantului. Muntii ii ajungeau la genunchi...

Citeam nuvela in perioada in care cresteam si vedeam ca nu ma mai opresc nici eu... Visam ca ajung ca uriasul din poveste si ma gandeam daca si eu va trebui sa ma refugiez in munti...
Asa ca, eu nu glumesc cu pasul de 1 km

Dbunny, io iau doo grisine! La torturi le las pe fete!

Mai Violeto, ce vezi tu in poza e un costum de baie care ascunde o burta in valuri. Sincer, nu ma alint: am burta, colacei, celulita. Si-apoi daca voi toate ma certati ca vorbesc avioane, unde e grupul de suport?

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

a nascut InaC, pe 23 iulie un baietel sanatos si frumos, Vlad. Bun venit pe lume micutului, felicitari mamicii si refacere usoara.

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Ce faaaaaaaaaaaaaaaaain! Felicitari, InaC, bine ai venit pe lume, bb Vlad!

Mergi la inceput

of, of, mai, mai!
aveam si io chef de glume, imi pare rau ca ti-am amintit de adolescenta.
Detaseaza-te mai mult de trecut, nu poti? Prezentul conteaza, .

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

...mephala, vrei sa ma intind pe o canapea si sa stam de vorba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Tocmai am terminat de vizionat "Mr. Magorium's Wonder Emporium". Chiar ca magic.

Dbunny, mersi pentru tort.

Bun venit pe lume, Vlad! Ina, felicitari si te asteptam pe la noi!

Tzuni, vezi daca ai pus numai poze "strategice", nu te crede lumea. Adevarul e ca din pozele tale se vede o tipa "bine" si in nici un caz atit de grasa cum zici tu. Da' eu te cred.
Eu nu iau pedometrul la sala, doar cind merg la plimbari pe afara.

Vio, mersi.

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput