Nou stil de viata (218)
Raspunsuri - Pagina 9
Tzuni spune:
Noapte buna, fetelor! Ne vedem dimi la cafea!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog
Delidana spune:
'Neata,
Ma pregatesc sa merg la sala desi nu ma simt prea in forma azi (rusii sint de vina).
Carmen, inca n-am facut modificari in lista - Zuzi si-a atribuit singurica "insotitorii" pe vremea cind se ocupa de subiect.
Tumpi, sa inteleg ca ai fost la sala si ai esuat dupa jumatate de ora? Parca nu-mi vine sa cred.
Tzuni, vazui ca ai blog de grasunica , sa stii ca te urmaresc din umbra.
Va pup.
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
tumpi spune:
Neata fete cucuiete
Poftiti la cafelute, ceai cu diverse arome, cald sau rece cu multe gheata.
Delia, la sala nu am mai fost de mult timp.Ziceam in genere,oricum la fitnes fac fata, mai nasol e la aerobic, acolo obosesc f tare si asta din cauza problemelor cu inima pe care le am din copilarie.
Ma duc sa-mi beau cafeluta si sa pap ceva sa fiu cu forte proaspete in a incepe o zi si o aptamana noua.
La noi se anunta 30 de gr parca vad ca ma voi topi de cald.Deja la temperatura asta ma topesc
O zi minunata va doresc.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
mephala30 spune:
buna dimineata.
Tumpi, multumesc de ceai, il beau si rasfoiesc netul.
Sa ai o zi usoara. Mai ai vesti de la sora ta?
Delia, ma gandeam eu ca nu esti atat de darnica, ...
Tzuni, incercarea moarte n-are...sa nu zici ca n-ai facut-o si pe asta, . Bafta!
Anda, pregatita pentru o zi de munca? Ce-ai facut in weekend?
Carmen, Iustin & Teodor
Tzuni spune:
Neata, fete frumoase!
Neata mephala, Delidana si Tumpi si la multi ani Dbunny!
Ma duc sa fac cafea si revin!
Delidana spune:
Gata, v-ati trezit?
Am fost si azi la sala desi nu credeam ca fac fata, dar am luat niste pastile sa nu ma apuce durerile in toiul actiunii si vad ca n-am patit nimic. Deci : 1 ora de abs + gymball, 1 ora aerobic, 30 minute bicicleta eliptica si vreo 20 minute de .
Miine nu cred ca raportez mare brinza, nu de alta dar mi-am facut de cap in weekend cu inghetata si niste cipsuri cu aroma de sunca! E vina sotului, ca el le-a luat, pe amindoua, si cind l-am vazut cu cita pofta maninca, am zis ca mi se face rau daca nu pap si eu.
Dbunny si tot ce-ti doresti!
Tzuni, gata cafeaua?
Carmen, sint darnica atunci cind e cazul.
Tumpi, am inteles.
Va pup.
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Tzuni spune:
Delia, pana la urma am baut ceai. Sa inteleg ca ai facut aproape 3 ore de sport? Nu e cam mult?
AM primit de la colegii mei de munca o crema anticelulitica de la Biotherm. Se numeste Celluli Laser. Diseara o folosesc, poate maine dimi ma trezesc printzesa!
Delidana spune:
Tzuni, ce ceai bei?
Acuma sa nu-ti inchipui ca fac sport 3 ore continuu. In afara de ora de aerobic in care n-am avut pauza (dar si acolo exercitiile se fac cu diferite grade de intensitate pe tot parcursul "sedintei") si cele 30 minute de bicicleta eliptica, restul exercitiilor sint de fapt seturi de cite 12-15 repetitii cu pauza si exercitii de stretching dupa fiecare set. Deci nu e chiar asa de drastic dupa cum suna.
Sint prin zona...
Tzuni spune:
Delia, de data asta am facut ceai verde cu lamaie si musetel. Ca ala verde kkcios il beau seara.
Eu am terminat acum o ora de aerobic, ma apuc de stepper si bicicleta. Sunt happy ca pedometrul arata deja 3.500 de pasi. Tu la pedometru ce lungime a pasului ti-ai setat? Eu am pus 50 cm.