Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (75)
Raspunsuri - Pagina 9
laura_dimitris spune:
Stancutza,...
Laura, am vazut si pozele tale de la intalnire...tare frumoase. Mai ce dragi imi sunt clopoteii nostri. Dragii mici si papaciosi! Si mie mi-au placut pozele pe care le-ai facut Ellenutei, cu Bitzilina fericita langa tzitzi! In schimb fiica-mea zici ca a baut prea mult in poza asta: http://www.flickr.com/photos/21462816@N06/2695596693/in/photostream/ :-))))
Am sters fotografia buclucasa.... Ca nu se putea sa o lasam pe sofiuca frumoasa sa para cu "vicii"...
Eu aseara cand am incarcat fotografiile nu am reusit sa le vad decat atunci cand am postat link-ul pe forum....
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
Ereena,
laura , ce draguti sunt bebelacii , am vazut pozele. uffff, oare am sa reusesc si eu sa stau vreodata mai mult pe la intalnirile astea?
acesta este si "oful" meu....
ca daca nu este maraita eleni, nu i se apropie ora de baie/masa/somn... ma suna barbatu' din 10 in 10 minute ca sa intrebe ce mai fac....
Asa am patit data trecuta in moghioros cand stateam ca fetele la o terasa si sporavaiam fericite si a trebuit sa plecam eu si cretulina dar au mai ramas mitsu si ema....
Am vazut ca intr-o fotografie facuta de mine apare doar manuta de mateias ... dar mie imi place ca este asa de frumoasa, ca-ti vine sa mananci din ea....
Si, cu intarziere.... LA MULTI-MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI IMPREUNA CU SOTUL TAU !!!!
Sunteti o familie tare frumoasa !!!
El are noroc cu o femeie ca tine, tu ai noroc cu un barbat ca el si v-a fericit Dumnezeu pe amandoi si cu un baietel minunat ce este la randul sau norocos cu doi parinti minunati !!!!
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
Zuzulici...
atentie ca lansez o amenintare....
ma duc la bufet sa mananc o ciorbita de burta!
Daca ma intorc si vad ca tot singura sunt pe aici si umplu singura pagini intregi.... ma supar si ma apuc serios de treaba pentru serviciul meu....
si Eleni - 05.02.2008
emabucuresti spune:
buna fetelor,
isidora multumim frumos de complimente, si eu am admirat pozele cu tine si cu copii tai frumosi!
honey eu am inceput cu fructe si am intors-o a la ploiesti pe legume, caci mi-a fost teama sa nu faca figuri la ele mai tarziu. dar nu ii dau si fructe si legume, mi se pare prea mult pt ca este mic, parerea mea sa-l tii cateva sapt cu o singura masa solida, fructe sau legume, cum hotarasti. legume- morcov, pastarnac sau albitura,dovlecel si cartof
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/
emabucuresti spune:
buna fetelor,
isidora multumim frumos de complimente, si eu am admirat pozele cu tine si cu copii tai frumosi!
honey eu am inceput cu fructe si am intors-o a la ploiesti pe legume, caci mi-a fost teama sa nu faca figuri la ele mai tarziu. dar nu ii dau si fructe si legume, mi se pare prea mult pt ca este mic, parerea mea sa-l tii cateva sapt cu o singura masa solida, fructe sau legume, cum hotarasti. legume- morcov, pastarnac sau albitura,dovlecel si cartof
Monicaa asa si eu, cand am vazut ce oferta de legume si ce combinatii au la hipp, am decis sa-i fac in casa.
emabucuresti spune:
Anandrei aproape 10 kg? credeam ca are mai mult david, al meu unde indeasa cele 9 kg si ceva, ca e multmai mic decat David la statura
ginnette spune:
quote:
citat din mesajul lui laura_dimitris
Zuzulici...
atentie ca lansez o amenintare....
ma duc la bufet sa mananc o ciorbita de burta!
Daca ma intorc si vad ca tot singura sunt pe aici si umplu singura pagini intregi.... ma supar si ma apuc serios de treaba pentru serviciul meu....
si Eleni - 05.02.2008
La's ca nu te las eu - sunt 'on air' da' la mine joia e un fel de luni plus ca nici site-ul nu m-ajuta
Sa ai pofta! - Sa papi si o praji pt mine!
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
CameliaH spune:
ha ha ha
pofta mare la ciorba de burta
sunt si eu aici si lucrez pentru serviciul meu. inca un pic si ma duc afara un pic cu matei ca ieri nu a iesit deloc.
edit: mesajul e pentru laura, da pana scriu eu mai apar trei mesaje
Maria si Ioana (01.02.2002)
Matei (04.02.2008)
Toate bune!
www.stardome.ro - Case ca peste o suta de ani!
Ereena spune:
quote:
citat din mesajul lui laura_dimitris
Si, cu intarziere.... LA MULTI-MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI IMPREUNA CU SOTUL TAU !!!!
Sunteti o familie tare frumoasa !!!
El are noroc cu o femeie ca tine, tu ai noroc cu un barbat ca el si v-a fericit Dumnezeu pe amandoi si cu un baietel minunat ce este la randul sau norocos cu doi parinti minunati !!!!
si Eleni - 05.02.2008
saru'mana de urari...m-ai emotionat .
mutumim fetelor pt urarile de ziua noastra.........mai putin cuvinte, asa sunt eu cand ma iau emotiile
Matei-Florin 24.01.2008
MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
emabucuresti spune:
ma uit si eu la pozele din parc facute de elle si laura, sunt tare dulci toti clopoteii!