Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (75)
Raspunsuri - Pagina 10
Ereena spune:
ema, noi tot pe legume suntem ,astazi papam si dovlecel. masa este la 2 30 .avem deja 10 zile si nu mai vrea san dupa legume decat peste trei ore.din cele citite de mine, a doua masa solida se introduce la 3 sapt diferenta
Matei-Florin 24.01.2008
MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
cynthia_ spune:
Multumesc de aprecieri. Si eu ma uit la el si parca e din ce in ce mai mare cu fiecare zi ce trece. Si acum imi amintesc cand m-au luat durerile si eram cu voi online, cred ca o sa caut sa citesc si eventual daca vrea cineva pun link.[
quote:
citat din mesajul lui Lala_Dquote:
citat din mesajul lui cynthia_
neata zuzici!!!
Poate aveti chef la cafea de pozici noi am pus cateva incepand de aici
Ce baiat mare ai, cum bea el suculet singurel ! E un dragalas
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
cynthia_ spune:
Multumesc, da aste sunt jucariile lui plus sticle de plastic, castroane de plastic, manierele de la jucariile de la carut, etichetele.
quote:
citat din mesajul lui ginnettequote:
neata zuzici!!!
Adorabil Octi, ce mai! Mai ales unde roade snururile de la aparatorile de pat - am si eu o amatoare de asa ceva!
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
ginnette spune:
Raspuns la mesajul lui Vali (honney): - am copiat o parte din mesajul ei ca nu stiu cum sa dau reply la mesajul ei din capit trecut si sa-apara in capit asta
Intrebare: Ce fac... renunt la masa de legume , ca sa ii dau fructe? Sau.... ii dau masa de legume la ora obisnuita si incep cu fructele la masa urmatoare?? (legume ii dau la 10 , iar urmatoarea masa e pe la 1-2 ) - Eu zic sa-i dai fructe la 10 si legume la 1 - 2; este recomandat sa-i dai fructele pana la 12:00 la pranz. Si nu renunta la fructe; macar ca-i dai doar morcov+mar, pt inceput si cateva linguritze, ca sa nu-i scoti lapticul.
Mi-am luat steamer. Incep sa ii prepar legumele acolo??? Si...cum? Mai multe o data si apoi le pasez impreuna (sau le bag la blender?) si-i dau? - poti sa i le prepari la steamer, pe toate odata; eu nu le bag in blender pt ca e cantitate mica si ramane pe peretii vasului; i le dau prin strecuratoare.
Ce alte legume dati voi la bebei , in afara celor mentionate de mine mai sus?? - eu ii mai dau conopida, cate-un buchetzel, cate-o pastaie de fasole, ardei gras - cam un sfert, patrunjel - dar doar pt gust nu-l pasez, la fel si ceapa - o foaie - pt gust.
La ce perioada de timp, dupa ce ati inceput diversificarea, ati introdus carnita??? - carnitza i-am bagat-o dupa 6 luni jumate
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
emabucuresti spune:
pt ieri
La multi ani Adina!
la multe lunite si la multi ani
RARES IOAN
MARIA ILONA
IOAN
sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/
miri_mik spune:
cynthia! ptiu ptiu ptiu pe octi-iepurila cel mik! ce frumosi sunteti! de revista!
revin si io: am nervi si draci cat china! e o zi superba in belgia asta de ... si domnul sot a preferat sa mearga la servici in loc sa iasa cu noi. si mi-a trantit ca nu-i respect munca, deci nici pe el. o chestie care m-a infuriat la culme. nu ca vad negru, vad curcubeu! cam grava acuzatia... dar o incaseaza el la fileu...
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
ginnette spune:
quote:
Multumesc, da aste sunt jucariile lui plus sticle de plastic, castroane de plastic, manierele de la jucariile de la carut, etichetele.quote:
citat din mesajul lui ginnettequote:
neata zuzici!!!
OCTI
mamica de octavian- 31.12.2007
Adorabil Octi, ce mai! Mai ales unde roade snururile de la aparatorile de pat - am si eu o amatoare de asa ceva!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
OCTI
mamica de octavian- 31.12.2007
Asa, asa, si de etichete e amatoare!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
emabucuresti spune:
miri postarile tale sunt super amuzante, citesc si zambesc, ma inveselesc instantaneu la ce geniu al relatarii ai!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/
cynthia_ spune:
Rabdarica, rabdarica, acusi apar si dintuci, eu vreau sa-i creasca pensionarului meu parul, sa fie si el frumusel ca Benji. Cu toate s-a aruncat in partea lui tacsu, asi fi vrut macar parul sa fie de la mine, dar n-a fost sa fie, de la mine a luat doar o alunita care o are pe cotul stang si are forma de inimioara.
quote:
citat din mesajul lui ceska777
Cynthia,
adorabil Octi! Mai ales cu dintisori. Si are aceeasi mutrita indiferent unde doarme in patut sau afara in parc.
Eu abia astept sa imi zambeasca si Benji cu dinti si nu ca si un pensionar de 80 de ani caruia i-a furat pisica proteza!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 7 LUNI (23.12.2007)
www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete!
Poze
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
cynthia_ spune:
Multumim frumos, m-au emotionat vorbele tale.In loc sa zici ce mama grasunica are Octi...[quote]citat din mesajul lui laura_dimitris
Cyntia,
http://good-times.webshots.com/photo/2412301070102943558WGUohX
ce fericiti sunteti, cata iubire emanati... ce frumos este octi si ce bine i se vad dintisorii de iepuras!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
[/quote]