Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (75)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Grati parca ai descris-o pe mama. Exact asa face. Si intr-adevar daca o sun noaptea la 1 ca am nevoie de ceva vine in 20 de minute.

Miri m-ai facut sa rad. Asa este. I-am zis daca vrei sa ma ajuti vino doar si scoate-i afara cat lucrez eu dimineata. Atat. Lasa naibii curatenia si ordinea ca nu o sa murim daca nu facem trei zile smotru. Sa stii ca ma mai iau si eu in gura cu ea, dar cel mai des tac din gura si o astept sa termine. Dar de regula incerc sa evit cat pot scandalul. NU-mi face bine nici mie, iar ei nici atat. Frate dar e ataaat de nemultumita. Nimic nu-i convine. Si de la crizele de nervi are reactii fizice. Ii apare o eczema ingrozitoare, o mananca isi da cu creme, nimic. Totul e de la creier si de la suflet. Nu e impacata cu viata ei, nu a depasit trauma de la nasterea mea (din cauza tensiunii si a incompententei unui medic de garda a ramas cu o hipoacuzie de perceptie, aude ce-i spui dar trebuie sa vorbesti foarte clar ca sa te inteleaga), este singura a divortat de tata cand eram eu mica, a avut ocazia sa se recastoreasca, dar din orgoliu nu a facut-o. Si singurul centru de inters din viata ei suntem noi acum si daca nu sunt la inaltimea aspiratiilor ei, nu e bine. Ca daca ar fi linistita nu i-ar aparea nimic. O doare si stomacul ca are si ulcer. Si capul, etc. Trebuie sa ma duc sa mai dau niste acatiste, sa mai fac niste purificari prin casa sa se mai linisteasca apele. Cel mai grav este ca oricat as elimina cauzele posibile nascatoare de scandal, cel putin la doua saptamani daca nu saptamanal gaseste motiv de scandal. Zici ca se hraneste cu energia distructiva din acele momente. Hai ca scriu aici si nu am lucrat nimic, si se scoala si Matei acum pentru masa de fructe.

www.ralucamihu.com/matei

Maria si Ioana (01.02.2002)
Matei (04.02.2008)
Toate bune!
www.stardome.ro - Case ca peste o suta de ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

asa....intr-un final ma linistesc ii dau dariei putin laptic si se culca.ne-am trezit amndoua pe la 10 dimineata.si fata mea nu a mancat mai nimic toata ziua si a dormit.eui la fel.asera la culacar eii dau panadol si iau temperatura....38,2.la 5 dimineata fata mea ardea!39.5.am sculat sotu si am fugit cu ea la spital.avem un gatut foooarte urat si rosu motiv pt care luama ntibiotic la 12 ore,panadol,nurofen,apa de mare si vibrocil.5 zile .apoi mai vedem.si cred ca a luat de la tati raceala.
revin

gabrittza si Daria Maria(11.02.2008)
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">diverse poze
poze mami,tati si Daria
asa a venit pe lume Daria
poze Daria
asa creste Daria
POZE NUNTA SI BOTEZ
Primul concediu in 3...luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
citat din mesajul lui CameliaH

Buna dimineata pentru voi..

Ca la mine e nu prea buna, macar a iesit soarele. Mama mea vine in fiecare zi si ma ajuta. Ii multumesc nimic de zis. Mai dar are niste iesiri nervoase de nu mai suport. Pana acum venea si o apucau nervii daca gasea ceva murdar sau nelalocul lui. Se apuca matura stergea , transipra toata. Si bombanea incontinuu. Am trimis-o acasa, s-a suparat pe mine, c-o dau afara etc. I-am zis sa nu mai faca nimic, m-am straduit, am stat noaptea sa fac super curat si ordine sa nu mai aiba nimic de zis. Ma rog s-a mai linistit. Dupa aia se supara cu fetele. Ca daca a zis ea in momentul x ca acum trebuie sa manance sua sa se pieptene sau orice si fetele nu au executat la milimetru, iar o apuca nervii. In fien, saptamana asta fetele au fost la munte cu soacra-mea. Zic, ura n-o sa avem motiv de nervi. Ce credeti? Vine de dimineata, io nedormita ca i-ar m-a sculat Matei si la 1 si la 3 si la 6 ai acum maraia ca era somn. Si incepe sa-mi povesteasca ca ieri s-a dus si s-a culcat si a dormit 3 ore de obosita ce era. Si zice: Am facut si eu ca voi, am dormit 3 ore. (Pentru ea a dormi este dovada de mare nesimtire si lene si dispretuieste la maxim chestia asta, dar ea are probleme cu somnul, se scoala la 4 dimineata si nu mai poate dormi, deci si invidiaza in acelasi timp pe cel care poate sa doarma). Si spunea ca a dormit 3 ore de parca omorase pe cineva. Io cu ochii carpiti si fara sa gandesc prea mult (ca acum imi pare rau) ii zic: draga dar pentru tine a dormi parca ar fi ceva rusinos, foarte bine ca ai dormit! MAi frate si au apucat-o niste nervi si a inceput sa dezgroape la morti si sa isi spuna toate nemultumirile si ofurile din viata ei pentru care eu sunt vinovata si ca eu vreau ca ea sa moara ca sa scap de ea, de nu mai pot. Mari pacate am cu ea de nu pot sa rezolv situatia nicicum. Cert e ca s-a enervat atat de tare si a inceput sa tipe ca l-a trezit si pe Matei si si-a luat plasa si a plecat. Asa de rau imi pare, mai mult pentru ea ca se consuma si enerveaza in ultimul hal. Of, ar fi multe de spus, dar ce mai conteaza. Iertati-ma pentru asa mesaj de dimineata. Cand in sfarsit a iesit si soarele.

www.ralucamihu.com/matei

Maria si Ioana (01.02.2002)
Matei (04.02.2008)
Toate bune!
www.stardome.ro - Case ca peste o suta de ani!

Raluca, pai tu ai avut si ai norocul ca-si poate lua sacosa si pleca la nervi....
Cand am citi postarea ta parca-mi descriai situatia mea....
Asa face si mama mea...
Careia ii multumesc din suflet si zi de zi pentru cat ma ajuta! Si ma ajuta extraordinar de mult1
Dar si eu sunt o maaaare eroina ca-i suport toanele si nervii...
Exact ca si mama ta... ce-l mai des ii pica pe dimitris...ca nu mananca, nu doarme , este obraznic cu ea. Si se pune la mintea unui copil de 5 ani si o apuca plansul de nervi...

In fine, in doua cuvinte: TE INTELG !
Pe de alta parte... ele sunt mamele noastre, ne certam, ne impacam dar le iubim si ne iubesc si pe noi si pe copiii nostrii...
Varsa-ti oful aici si sun-o apoi ca sa-i treaca supararea!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

quote:
citat din mesajul lui ceska777

Oh! Ce imi tremura pantalonii pe mine numai cand ma gandesc! Pe langa emotii legate de drum, revedere, botez etc ma mai gandesc si la cum va fii cu mama si soacra pe cap! Care mai de care cu inditaii pe mine si pe bietul Benji. Sper sa nu ne luam de par si sa ne simtim bine ca nu ne vedem asa des si deci sa ... enjoy.
Dar ...ieri suna soacra sa intrebe la munte ce si cum am rezervat, mai ales legat de servitul mesei. Zic: "cazare+mic dejun asta e standard si restul meselor la restaurantul lor sau pe unde ne-om afla". "Oho, ca iese scump sa manance 4 persoane zilnic doua mese la restaurant!" Eu: "nu avem de ales doar v-am spus ca va duc la relaxare in mijlocul padurii!" Imi venea sa adaug: si de o fi luam cu noi clisa si ceapa din Timisoara, branza, rosii si pita din sat si de la tarani!
Unul isi face rezervare la hotel de 110,-eur pe noapte (asta e nasul lui Benji cel sclifosit care nu poate dormi in casa vecinei pe care o rezervam pentru ei la un standard la zi pentru Romania) altul ca o fi haleala prea scumpa. Nu are decat sa mearga la cules de fragi si mure!
Daca nu apuc sa ma tund imi cade sigur parul de stress si nervi! Doar ca am ales sa adopt o atitudine f zen! Cat de poate de zen!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 7 LUNI (23.12.2007)

www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete!
Poze
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Rad cu lacrimi! II si vedeam pe nemtii culegand fragi si mure ca sa nu dea banii pe mancare:)).

Tot ce pot sa te sfatuiesc e sa ai RABDARE! Oricum nu poti sa-i multumesti pe toti.

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui ginnette

Neata fetelor,

Si eu, si eu la cana cu ness - Laura , ai avut dreptate: se putea sa liseasca martie din pozt (adik io)?!

Numai c-am admirat clopoztei dragalashi: David pufosu' la mare, Sasha & Bruno, puisorii frumosi, pozele postate de Helene - chiar ca te dadusem disparuta - si n-am apucat sa postez.

(Laura, pozele tale tre' sa le vad acasa).

Abia astept urmatoarea intalnire - dak e prin Cismigiu/Herastrau - ca Tineretului sau IOR este cam departe - vin, chiar dak sunt 45 de garde!

Adina (Isi), subscriu la ce-au spus fetele despre cum vorbesti despre lucruri divine - si n-am uitat ce mi-ai scris, toamna trecuta, cand l-au lucrat pe Dan (sotzul) si l-au fortzat sa-si dea demisia si simteam ca imi fuge pamantul de sub picioare.

De ieri a inceput si la noi 'circul': este maraita si sacaita si numai dak o las la tv/monitor se linisteste. Motivul: dintzii, ca gingia este cam umflata.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Of, buburuza ta primeste/ se joaca/ roade inel d'ala de dentitie? Ca eleni a mea prefera orice altceva in afara de inele speciale...

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Miri, vazut copiii! Sunt dulci dulci! Asa de mult imi place parul lui Sacha! E un simpatic!!

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui ceska777
Niste politisti din Stuttgart de la circulatie au gasit pe o strada un baietel de vreo 5-6 ani intr-un bobby-car (masinuta) dirijand circulatia. Abia l-au putut trimite acasa asigurandu-l ca preiau ei schimbul!

Ceska, mamica de Benji

Poze

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

sper ca ati inteles ca am scris pana acum.nu prea ma pot concentra ca inca mi-e rau.si din cauza dariei sunt si suparata.
asa eu inca nu pot manca.nu stiu cum o fi laptele.zileel astea nu da m decat ceiut si laptic.
eu mananc legume fierte carne fiarta branza de vaci si paine prajita.ma rog asta ar trebui da mi-e frica sa inghit sa nu ma apuce iar.greturi am in continuare.
acu imi lipesc schema ei de tratament pe perete

poze mami,tati si Daria
poze Daria
asa creste Daria
POZE NUNTA SI BOTEZ

Mergi la inceput

elenuta si mie imi pare rau ca nu am venit in cismigiu da nu a vrut sotu sa ma aduca cu masina ca e prea cald.am zis ca divortez da nu ma lasa fetele de pe forum
la intalnelile din carol,tineretului si oraselul copiilor vin pe jos!!!

poze mami,tati si Daria
poze Daria
asa creste Daria
POZE NUNTA SI BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Miki,
. In Finlanda o fi rece dar or fi oamenii calzi. Ori ai tu ffff mult bun simt, nervi, rabdare. Mai mult ca mine, ca nu am auzit/citit sa te plangi de rudele prin alianta. Nici ale mele nu sunt asa rele cum le fac eu dar uneori....
Gabritza,
imi pare rau pentru puiut! Eu sper ca asa cum Benji nu a facut febra dupa vaccin sa nu faca nici cand ii ies dintii. Ma imbat precis cu apa rece!

Ceska, mamica de Benji

Poze

Mergi la inceput