Comori de nov-dec04 (182)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna din nou fetelor
suntem mai bine, multumim pentru urari si gandurile bune
azi dimineata am scos-o afara in carut...atat era de molesita...nu avea putere nici sa mearga dar isi dorea tare mult afara...am plimbat-o si ii placea mult...de la aerul curat i s-a facut si pofta de mancare am venit in casa si ma pregateam sa-i fac ceva de extraregim dar a vazut ca alex mananca supa si a zis supa mea unde e??? asa ca i-am pus si ei intr-un castronel putin si a papat...apoi a ciugulit de la alex din farfurie felul 2(i-am soptit eu lui alex sa o lase sa manance ce vrea ea de-acolo si apoi ii refac portia) si dupa ce a mancat s-a jucat un pic la calculator si a zis ca vrea sa mergem in parc...nu stiu de unde a prins atata energie si putere...in parc s-a comportat normal(si nici nu dormise la pranz) dar cand am ajuns acasa a adormit...a papat din nou si e ok...Doamne ajuta...
ce ma enerveaza este ca nu vrea sa mai ia nici un fel de medicament si inca o doare gatul si anuiesc ca si otita e tot acolo nu/ daca nu a vrut ia nimik...dar nu am fortzat-o ca sa nu-si faca scarba si sa vomite iar...
felis ma bucur ca aveti numai vesti bune(si oameni minunati in jurul vostru...de altfel asa ar trebui sa fie priviti toti copilashii)...sa aveti vreme buna si petrecere frumoasa la mare
andreap mai aveti putin si mergeti la mare
onitza frumoase poze(iar ochiosul creste vazand cu ochii si e un frumushel...si voi la fel) multumim si tie si
mihaelei ca v-ati gandit la noi

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Fetelor, 'neata! Multumesc de aprecieri!!!!! SUnteti tare dragute!
Sunt tare fericita ca am reusit sa pacalesc cupilu' sa ia 2 galbenusuri de oua prepelita, i-am pus peste ele o lingurita cu miere.

Fetelor, sunt ingrijorata cu Otilia ca s-a dus in Maramures si ati vazut ce inundatii sunt acolo?????? Turistii care s=au dus sa viziteze manastirile din N MOldovei sunt blocati ca s-a rupt un pod DIseara o sun...zicea ca vrea sa vada si manastirile.

Alta veste este ca am facut testul iar si e negativ, iar eu nu stiu daca sa mai iau utrogestanul sau nu ...asta e, data viitoare.

Va pupic sanatate Ruxitei, am vazut ca e un pic mai bine, draga de ea, ce bine mi-a parut ca a cerut in parc!!!!!!

Ma'c sa scot cupilu ' la aer!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Iarasi am pierdut mesajul
acuma din nou..
Onitza si eu imi fac griji cu inundatiile. Aseara la 12 auzeam la TV ca s-a inundat o parte din Roman. Si Denisa e intr-un sat limitrof Romanului. Teoretic fara pericol de sa ajunga viitura pe acolo. Dar dupa atatea inundatii nu mai stiu ce e sigur si ce nu!!
Monica ce frumos descrii cum mananca piticii tai! Si intelagator e Alex sa lase surioara sa pape de la el din farfurie. Pupici si sanatate , sa se faca bine cat mai bine Ruxi.
Pozele de ieri:
URLATOAREA

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

neata si de la noi!

am hranit copilasii si acum imi beau cafeluta!

Monica sanatate Ruxitei!ce bine ca Alex e intelegator!la noi cred ca era mare tambalau.

Felis concediu placut,poate ne vedem.noi vom fi acolo de pe 4.

Cuscra sper ca e bine nora mea!oricum si ieri a plouat groaznic pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

monica copilasii bolnaviori si va dorim din tot sufletul sanatate si sa isi revina cat mai repede
felis ma bucur enorm ca aveti in jurul vostru oameni atat de buni si va doresc voua si lui mihai in special sa fie mereu un copil special ...aaaa si parca mi-ai povestit un episod din csi (eu sunt fan ) asa m-am simtit cand am citit mesajul tau cu accidentul...brrrr...nici nu vreau sa ma gandesc, sper sa-ti treaca repede imaginea din memorie...si sa aveti concediu placut

acum fug sa vad pozele ionitzei si ale lui ele de la munte . sper sa ajungem si noi macar pe la peles in drum spre mare...ca eu inca nu l-am vazut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Buna dimineata!

Ne-am intors si noi din minivacanta de 4 zile, din fericire am avut vreme buna si nu ne-a plouat decat intr-o dupa amiaza.
Dupa ce au stat 10 zile la Provita, ai mei copii au devenit adevarati "tzaranusi", nu au nici o treaba, vorbesc tare , tropaie in casa , etc; acum o sa am nevoie de cateva zile ca sa-i "re-cizelez", oricum s-au distrat f bine acolo,mai putin faptul ca evident s-au mai si batut , bunicile au fost mai stresate ca de obicei, dar m-am hotarat sa nu mai acord atata importanta starii lor de spirit.

Am fost intr-o zi si pana la cota 2000 (pana la 1400 cu masina si de acolo cu telecabina), apoi pana la Piatra Arsa (pe jos of course) , si copii nu au facut mofturi la traseu, ba chiar au mers voiniceste! La intoarcere de la cota 1400 , am vazut vreo 3 ursi pe marginea soselei , la cersit de mancare, pe care i-am tot pozat; chestia asta m-a cam pus pe ganduri, nu-mi mai vine sa ma incumet la trasee prin zone impadurite, daca au ajuns sa stea nonsalanti pe sosea... si eu care aveam de gand sa-i plimb pe copii pe munte!

Monica, imi pare rau ca ati tras atata cu virusul nesuferit, pupa copilasii din partea noastra si sa le treaca repede!

Miha, vacanta placuta si vreme buna!

Felis, ma bucur ca Mihaita e asa de bine si ca aveti in jur oameni de omenie. Vacanta placuta si sa te relaxezi si tu macar o saptamana pe an!

Roxana&Co

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

MONICA - Acuma am citit despre fatuca. Imi pare asa rau! Stiu cum te afecteaza cand e copilasul bolnavior. Bine macar ca acuma este mai bine. Doamne ajuta!

FELIS - Concediu placut si distreaza-te cat poti!

ROSERB - Cu toate ca-s mai zgomotosi copiii cred ca-s tare haiosi.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ELE chiar ca iti sta bine cau suvite!!!!M-ai pus pe ganduri sa imi fac si eu cateva! Am vazut pozele de la Urlatoarea cu porumbeii , Deni are parinti tare frumosi si cu conditie fizica buna, se pare!!! Scuze ca n-am dat niciun semn dar ne-am hotarat vineri noaptea ca o sa mergem la munte, iar sambata la 5 dim nu am mai deschis PC-ul sa anunt...

ROSERB sa va fie de bine miniconcediul! Ce bine ca au stat copiii mai mult timp la aer curat!!!! Cred ca le-a prins tare bine la alimentatie, nu? Cu bunicile, nu te supara pe mine, dar uneori le si place sa dramatizeze si sa exagereze...ma uit eu la maica-mea! Bucura-te ca au fost de acord sa stea cu copiii, te-ai mai recreat si tu! Doamen cat conteaza!!!!Noua ni s-a atras atentia in mod deosebit ca daca facem al doilea copil, suntem pe cont propriu...nu vom avea ajutor din partea lor...am obs eu cu Paul ca au retineri. Dar asta nu ma va impiedica sa o fac pe Nati!

Ce am uitat eu sa mentionez este ca am fost si la Rasnov si la complexul Wolf sa jucam bowling..dar pozele sunt pe tel lui Mihai..inca....:D

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui onitza

ELE chiar ca iti sta bine cau suvite!!!!M-ai pus pe ganduri sa imi fac si eu cateva! Am vazut pozele de la Urlatoarea cu porumbeii , Deni are parinti tare frumosi si cu conditie fizica buna, se pare!!! Scuze ca n-am dat niciun semn dar ne-am hotarat vineri noaptea ca o sa mergem la munte, iar sambata la 5 dim nu am mai deschis PC-ul sa anunt...

ROSERB sa va fie de bine miniconcediul! Ce bine ca au stat copiii mai mult timp la aer curat!!!! Cred ca le-a prins tare bine la alimentatie, nu? Cu bunicile, nu te supara pe mine, dar uneori le si place sa dramatizeze si sa exagereze...ma uit eu la maica-mea! Bucura-te ca au fost de acord sa stea cu copiii, te-ai mai recreat si tu! Doamen cat conteaza!!!!Noua ni s-a atras atentia in mod deosebit ca daca facem al doilea copil, suntem pe cont propriu...nu vom avea ajutor din partea lor...am obs eu cu Paul ca au retineri. Dar asta nu ma va impiedica sa o fac pe Nati!

Ce am uitat eu sa mentionez este ca am fost si la Rasnov si la complexul Wolf sa jucam bowling..dar pozele sunt pe tel lui Mihai..inca....:D

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Asa dragutza..fa-mi in ciuda ca ai trecut pe la mine prin localitate
Referitor la suvite eu daca am in cap o singura culoare zici ca m-a lins catzelul ..atata volum am eu la par. Dar acuma cica mi-a dat coafeza nu's ce tratamente profesionale. Sa vedem daca imi creste 4 fire in loc de unul...

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Roxana sa o vezi pe Denisa ce limbaj are: garla, ghietu caine, tarancule...si lista e mare rau . Dar exact cum zicea Onitza, ma bucur ca am ajutor.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput