Comori de nov-dec04 (182)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Monica, eu am acasa una mai veche cu toate mamicile, ulterior cele care nu mai scriau au fost sterse.

Pozele noastre, Poze minunea din burtica 23+ si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Monica,dar eu nu stiu sa avem sarbatoriti mai tarziu de 22 decembrie. Hai ca incerc,printre picaturi, sa te ajut la rascolit forumul.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Monule,uite aici.Cred ca am gasit. Ai avut dreptate...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Sal'tare! Ce faceti fetelor? Cum sunteti? Eu tocmai m-am intors din vizitele de spital, mama se externeaza maine, era fericita, soacra-mea inca nu se stie, se intampla sa i se mai faca rau, eu zic ca e anemie severa, e f slaba...dar las' ca o pune Oana pe picioare cu ce i=am dus. ...sunt franta de la atata drum, bucurestenii traiesc intr-un ritm alert cu care parca nu ma pot obisnui......mi-e groaza ca ramanem fara masina, dar poate ne vom lua, chiar, noi tb sa ne hotaram pana se incheie anul ce facem, daca ne luam un 3 cam, sau ramanem aici si investim in ap asta (atunci nu mai facem bebe 2), si ne luam masina...vedem! Azi mergem si la politie sa depunem dosarul pt a-l trece pe Paul pe pasaportul meu....alergatura ca la balamuc...maine e dezlegare la peste, uraaaaa!
Eu sunt mandra de mine ca am reusit sa ma controlez fata de Paul, sa nu ii mai dau palmute la fund cand e isteric si nu vrea sa se spele pe maini de ex sau crizele din orice, ci il pedepsesc ducandu-l la el in camera pt 3 min, urla, tipa, bubuie, dar se calmeaza imediat dupa ce trec alea 3 min....a prins un obicei f urat si anume da in noi cu pumnii, palmele cu ce nimereste...fapt pt care m=am decis sa las la o parte, macar cat rezist eu de mult, o perioada sa nu ii rapsund cu aceeasi moneda si anume cu palma la fund. Dar a fost ieri o faza , sa va povestesc: eu sunt munteanca, deci ma aprind repede , am facut totusi eforturi mari sa nu il ating ieri desi de doua ori a dat in mine Paul...in schimb, cand tac-su , care e ardelean si chiar painea lui Dumnezeu, un om calm, a venit de la sv, nu stiu ce nu a vrut paul sa faca, a dat in tac-su si s-a enervat MIhai ca l-a atins imediat la fundulet....a trebuit sa intervin...sa calmez spiritele.....asta e, iti mai sare tandara ca nu poti mereu sa fii calm si cu mintea limpede...noroc ca noi ne mai sincronizam cand e el nervos sunt eu calma si invers. V-am zapacit! Sorry, dar cui sa spun ????

Pupici! Aaaa, intrebare: fetelor, dati si voi in scris ce ma ifaceti sanatos de mancare....ma intereseaza mai mult salate, supe, felul doi fara prajeli, gatti cu ulei de masline.....deci?????

Pupic

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Fetelor, ia uitati ce comoara a descoperit Paul!!!! A fost foarte incantat si eu deasemenea ca a fost educativ!

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Onitza, ca veni vorba de peste, eu am facut peste la cuptor (am luat trunchi de merlucius care are ca oase doar coloana.... nu prea aveam bani de file :D), l-am uns cu ulei de masline si cu mirodenii, am pus cateva felii de rosii si ceapa, un pic de apa si la cuptor cu el.... Si ca si garnitura, noi suntem iremediabil indragostiti de un orez de la Rizotto (daca scriu bine) care e semipreparat si se mai da la microunde doar 2 min. Are orez cu bob lung, orez salbatic si nu's ce mirodenii.

Mergi la inceput

EVELINE, ce mai faci mai mami? Mmmmmmmm, suna bine ce ai descris tu acolo! Peste cred ca o sa iau Pengasius, parca asa ii spune, iar garnitura clar nu va fi orez ca tocmai ce se termina, insa ne place si noua, eu il gatesc cu ardei, morcov tocat marunt si ciuperci (mia ales cand e post). Cred ca voi face un piure de cartofi sau cartofi natur, ma mai gandesc.

Ne-am intors de la pasapoarte, am trecut si pe la angetia de turism sa platim ce mai ramasese, am fost azi numai pe drumuri.

Va pupicesc!

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Onitza - Ce harnicuta ai fost!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui onitza
[Peste cred ca o sa iau Pengasius, parca asa ii spune, iar garnitura clar nu va fi orez ca tocmai ce se termina, insa ne place si noua, eu il gatesc cu ardei, morcov tocat marunt si ciuperci (mia ales cand e post). Cred ca voi face un piure de cartofi sau cartofi natur, ma mai gandesc.

Pangasius la cuptor,eventual invelit in folie,condimentat cu sare,piper si lamaie.Garnitura de cartofi natur cu sos de usturoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Monica, vad ca te-au ajutat fetel inaintea mea.

Capitol nou?

Mergi la inceput