Comori de nov-dec04 (182)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna, fetele!
Aa, nu din cauza ca vindem masina sunt eu abatuta!
Asta sa fie singurul necaz!
Nu, din cauza ca sotul meu suporta foarte greu stresul si cand nu mai poate face foarte urat, iar eu am cam obosit sa-l suport.
Nu vorbesc despre asta, ca ma ambalez!
Si cu casa asta, atatea am inghitit!

Peste 2 zile plecam in Germania sa luam alta masina. Am insistat sa mergem impreuna pentru ca s-o consider vacanta noastra. Partea aventuroasa e ca, fiind mare sarbatoare vineri nu prea gasesti locuri de cazare, iar magazinele sunt inchise.

Dar macar chiuim si bem bere pe strazi ca ei.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Un filmulet pentru voi. Sa vedeti cum se iubesc copilasii mei.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MIRIA distractie placuta! Si putere mami, toate trec!!!

MIHA, ma omori cu zile!!!!! M-apuca bocitu' pe-aci si nu stie Paul ce am!!!! Doamne ce dragalasi sunt!!!!! Reobert e topit dupa Amira dar si ea se "gudura" pe langa el, se lasa alintata si pupata de el!!!! Ehee, am impresia ca daca vreti pupaceli pt Amira, tb sa stati la coada dupa Robert!!!! Si seamanaaaaaaa mult intre ei!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Multumim Oana! Is tare mandra si fericita in acelasi timp ca Robert e asa de iubaret cu ea.Inainte era mai zmuciumat,mai zmuncit in gesturi.Acum s-a mai temperat si se inteleg tare bine. Cel putin de cand a inceput Amira sa misune prin casa,e tare atent cu ea. Iar cand stau singuri si se joaca imi vine sa-i mananc pe amandoi de dragi ce-mi sunt.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Miha - I-am vazut si eu aseara. Si tare mi-au placut! esti o norocoasa, dar sigur stii asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

ei, si mie mi-au dat lacrimile privindu-i, sunt niste scumpi. Si frumosi pe deasupra de nu se poate.
La noi avantajul e ca adrian a crescut si acum stie si el sa participe la sedintele astea de dragalaseli. E adevarat ca si eu caut sa le intretin aceasta stare de spirit, seara dupa ce iesim de la baie le-am facut ritual sa se pupe si imbratiseze inainte de a o lua fiecare spre camera lui si sa-si spuna noapte buna. si ziua prin casa ii apuca dragalitul si se mai imbratiseaza/pupa unul pe altul. Alex in plus are acel sentiment de frate mai mare si-l pupa/imbratiseaza pe adrian asa cum facem noi cei mari, adica cu o dragoste protectiva.

Miria, imi pare rau sa te vad trista si abatuta. Sper sa treaca toate, mai incetiniti ritmul vietii si al realizarilor daca asta aduce stres intre voi doi. La ce bune toate astea daca nu-i pace-n casa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

Miha - I-am vazut si eu aseara. Si tare mi-au placut! esti o norocoasa, dar sigur stii asta!

Ei sunt raza mea de soare,cei ce ma ajuta sa ies la liman intotdeauna.
Multumim!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui try
Miria, imi pare rau sa te vad trista si abatuta. Sper sa treaca toate, mai incetiniti ritmul vietii si al realizarilor daca asta aduce stres intre voi doi. La ce bune toate astea daca nu-i pace-n casa.

Ai mare dreptate!
Multumim de complimente!

Mergi la inceput

TRY - Nu tine de mine. Sincer, as lasa totul balta. Legat de casa, acuma avem echipe de muncitori, materiale de carat, curent de tras, care nu stau dupa toanele noastre. Iar in privinta stresului, sotul meu are o mare problema dintotdeauna. Problema e ca o data cu inaintarea in varsta isi pierde controlul foarte urat. Nu intru in amanunte.
E tare greu uneori! Si cea care ma darama pentru ca stiu ca asista si nu-i bine deloc pentru ea, e Dami. E asa de nevinovata in tot contextul asta de imi vine sa-mi iau campii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor, eu nu stiu ce s-a intamplat unde am gresit ceva in listuta ca nu mai apare toata de cateva capitole incoace...
o are cineva salvata pana la bobita? cu 1 ian?...m-am dus in urma pana la 178 si tot asa este(doar pana pe 22 dec) ...eu nu stiu cum sa mai caut...try...pliz ajutor

de-asta nu am deschis capitol nou ca sa remediem cumva problema...
va pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput