Comori de nov-dec04 (182)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

Oti, esti o gravidutza frumoasa si btw te prinde tare bine cu suvitele alea blonde si cu nuanta asta mai deshisa. Paote est iasa de mult, dar eu abia acu mobserv, te stiam ma iinchisa la culaorea parului. Pupam si pe anutza, hutza telegutza.

Da, mey, luai carentul si ma bucur de sofat. Sper din toata inima sa ma fereasca Domnul de evenimente neplacute, dar am descoperit ce mult imi place sa conduc. Am crezut ca voi ramane mereu cu o teama de condus si de viteza, dar constat ca nu e asa. Aveam poate doar nevoie sa trec de punctul in care sa simt nevoia sa ma secondeze cineva. Deja am luat masina la servici si conduc cam 100 km dus-intors in mare parte pe autostrada. Asa ca o sa-mi fac curand experienta vasta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Andra, m-ai facut sa zambesc, suvitele le-am facut acum un an dar probabil s-a mai deschis parul ca am mers la mare, m-a mai vazut si pe mine soarele in Romania, parul meu natural e cam suvitat de felul lui iar suvite mi-am facut de doua ori pana acum, de vopsit nicodata. Pai voi cu cine credeti ca seamana Ana blonduta .
Cat despre condus chiar ma asteptam sa-ti placa, tu esti de fel mai barbata. Acum tot sa pleci la cumparaturi.
Ioana, aceea e si poza mea preferata, am pus-o si pe messenger.
Monica, sanatate multa!

Pozele noastre, Poze minunea din burtica 23+ si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna, fetele!
Ce incet merge capitolul asta! De cand n-am mai intrat credeam c-o sa am mult de recuperat, dar n-a fost asa.
Am vazut multe poze si nu pot decat sa laud si sa felicit pe toata lumea!

Eu nu sunt bine, dar n-are importanta.
Avem mult de alergat cu casa.
Ne-am vandut masina si face acuma pasi marunti, ca sa zic asa
Dami e bine, draga de ea!

Cam atat in linii mari.
Mai intru eu cat de curand.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna noaptea fetelor,
azi a fost ok la gradi, a plans mai putin de 1 min si nici ala cu lacrimi si doar asa de rasfat...a venit d-na a preluat-o si apoi totul a fost ok...muci mai are...speram sa treaca...
va pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MONICA, felicitari!!!!! Sa inteleg ca azi nu ai mai stat cu Ruxi in clasa???? Daca nu, te sfatuiesc nici sa nu mai stai de azi inainte, chiar daca o vei auzi ca plange un pic, urmareste sa vezi ce repede ii trece dupa ce pleci! Adica, eu asa sper sa fie!!!!! Bravo!

MIRIA, cum mai esti? Ai obosit de la atata alergatura??? CU masina te inteleg, si noi ramanem fara in curand....dar asta, se pare ca sunt mai multe lucruri neprevazute de care ramanem fara.......viata merge inainte!

OTILIA nu am stiut ca esti doar suvitata! Credeam ca te si vopsesti! E formidabil atunci! Mi se pare mie, sau Ana e ca Paul in perioada asta, un pic mamoasa? Asa mi-am dat eu seama din poze! N-o stiam asa, de-aia te intreb, mi se paruse Ana de acum un an un pic independenta...cred ca e si varsta ca ma uit la Paul, cand ne intalnim cu cineva e schimbat......bine, Ana reactionaeaza f ok, dar Paul nu prea, se rusineaza rau de tot, mai ales daca incearca cineva sa puna mana pe el, sa il mangaie sau ceva (se mai gasesc babe), se fereste.

EU beau cafeluta, si ma pregatesc sa plec cu Paul la soacra la spital.

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Salutare si de la munte!
Noi am fost plecati pe drumuri mai toata saptamana trecuta iar in we la mama la copil.
Onitza sa stii ca si Denisa e supermamoasa...zici ca nu are inca buricul taiat. La sfarsitul saptamanii o sa vina mama cu ea la Brasov si o mai tinem acasa o perioada. Bine ca nu are timp sa se plictiseasca nici cu noi nici nu bunicii ca dupa i se urca la cap.
Otilia v-am vazut cateva poze ..vai de burtica frumoasa ai!!! Pupici voua si sa mai faci o fetitza la fel de frumoasa. Chiar asa..cam la ce nume te-ai gandit acuma pentru surioara Anei?
Miria nu fi mai suparata, toata lumea cand isi face casa vinde tot ..si noi am trecut prin asta. Dupa ce va reveniti putin va luati alta. Hai spor la treaba si sa vezi ce bine o sa fie cand o sa vedeti casutza gata. Acuma e muuult stres..dar trece.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Onitza, ziceai de paul ca se rusineaza cand pune cineva mana pe el, ai mei sunt invers. Se duc singuri si se mamosec pe lang aalte persoane. Si nu pt ca n-ar primi acasa, ci pt ca asa sunt ei. Adrian nu era asa la inceput (alex a fost asa de bebelus, punea capul pe umarul oricui, lua de gat pe oricine ii arata putina afectiune si n-a avut niciodata treaba sa mearga la cineva), dar de vreun an s-a dat pe brazda dupa frate-su. Toata lumea e incantata cnd ii vede cum se lipesc si n ucomenteaza daca sunt luati in brate. Ai mei sunt sugative de dragoste si afectiune. Ma bucura enorm ca ei sunt asa si nu au retinerea aia fatza de alte persoane caracteristica fiecarui copil. Eu mi-aduc aminte de mine cand eram mica ce rusine aveam fatza de straini, nu eram capabila sa scot 3 vorbe decat cu clestele, iar ochii mi-erau mai mereu in jos, nici nu puteam privi in ochi acei oameni mari.

Mergi la inceput

TRY, ce bine ca nu sunt rushinoshi baietii!!!! Mama imi povestea de mine cand eram ca Paul ca atunci cand vedea ca se intalneste cu o cunostinta ma atentiona sa dau "buna ziua" sau "Saru'mana" cum imi amintesc eu, si eram capoasa nu spuneam nimik la inceput, ma trezeam pe la jumatatea conversatiei sa salut omu'...asa ca la ce ma intreb cu cine seamana Paul de nu da nici el "BUna ziua"?

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
onitza, n-am mai stat cu ea de o saptamana :) azi nu a mai plans delok, dar era trista ca ne despartim apoi se ia cu joaca si uita de mine
pe toate
numai bine

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

MONICA Alex e la scoala si Ruxi la gradi??? Eeeee, stiu pe cineva care in sf se mai poate relaxa un pic!!!!!!!!

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput