Comori de nov-dec04 (182)
Raspunsuri - Pagina 18
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Noi tocmai ne-am intors de la un muzeu al fluturilor, am pus aici poze multe. |
Pozele cu fluturi si paianjeni sau ce-or mai fi fost aia le-am sarit,ca ma tem de orice fel de insecte.
Dar am admirat 2 fete frumoase foc.
Otilico,iti sta tare bine graviduta,iti prieste "gravidanta"
Iar Anuta e din ce in ce mai scumpa,pe zi ce trece. Iti aduci aminte de perioada cand iti faceai probleme ca e prea grasa si voiai sa o treci pe regim? Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:
pe toate si pe copilashi sa aveti o Duminica placuta
noi suntem tot cu muci dar incercam sa facem abstractie de ei si sa ne distram, ieri am fost la pescuit, azi am vrea la zoo si un gratare...sa vedem ce iese pana la urma
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
ochi_verzi spune:
Salutare, salutare!
Otilia, cred ca m-am uitat de vreo 5 ori la pozele cu bebe doi
, apoi am admirat celelate foto.Cum zice si Miha iti prieste "gravidanta", arati grozav, stralucesti intr-un cuvant
Am admirat-o si pe Ana care e o dulce...aseara cand ma uitam la poze ma intreaba Mihai "e Bia in poza?" adica nepoata noastra
era la distanta de noi si nu le vedea bine si vazand-o asa blonduta si cu codite s-a gandi ca-i Bianca.Va
si sunteti niste frumoase!
Monica, sanatate "mucosilor" si distractie placuta! Cred ca le-a placut la "pescuiala"
Cine credeti ca a fost la mine???????? IOANA, ONITZA NOASTRA...asa tare m-am bucurat de nu aveti idee, e o scumpa si-o frumoasa, dar din pacate n-au stat nicio ora
Sper ca vom mai avea o ocazie de intalneala si-l voi cunoaste si pe Paul.Se grabeau sa ajunga la Bucuresti pana pe la 9-10.
Noi suntem bine, Diana a fost la ai mei de ieri de la 3, a adus-o Mihai acuma cat era inca Ioana la noi si doarme un pic, mare mirare...
Mai tuseste, dar ff rar, îi dau picaturi si-i.
Eu am cam tras chiulu(ieri si azi) de la invatat, dar mai trebuie si cate o pauza ca ia foc apoi neuronul
Va
pe toate si va doresc o zi minunata!
Mihaela si Diana 22.11.2004
FELIS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Felisule, bag de seama ca esti mai relaxata de vreme ce ai prins un moment si ai vizionat poze, ma bucur ca ai luat o pauza de munca si de asemenea parca simt din mesaj ca si relatia cu sotul s-a imbunatatit, sper sa nu ma insel. Pozele noastre, Poze minunea din burtica 23+ si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana |
MMM... mai relaxata?... incerc...
dar nu prea reusesc... incerc sa renuntz la firmele pe care le tin acasa... am renuntzat deja la 2... am mai vorbit despre acesta perspectiva cu alte 3... m-am saturat de ritmul asta infernal si de stresul nesfarsit... un stres de simt ca imi sar mintile...
In fine...Cat despre... sotz.. si acolo incerc... incerc sa fie ok... sau macar... sa pastrez linia de plutire... a unei convietuiri...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
MIHAELA... ti-am vazut pozele... tare frumoasa mai e Diana...
... Mie mi se par mari copii vostri...
adevarati cavaleri so domnishoare...
Sanatate DIANEI ... si Mihai e putin racit...![]()
MONICA ..
sanatate si spor la pazit gradinita...
Am citit ceva de Andra luat permis?...
felicitari...
si fara evenimente sa il stapanesti...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
monica-elizabet spune:
multumim fetelor ca va ganditi la noi
si numai bine si voua, sa aveti o saptamana minunata
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
onitza spune:
'Neata, fetelor! Ne-am intors si noi aseara la 10 de la Chisinau-Cris, sa o aducem pe soacra mea la spital, ii era rau si nu putea veni cu trenul acasa...Mihai sapt asta preda masina de la fostul job si nu mai avea ocazia sa o aduca cu masina pe Mutzi. Ne-am hotarat sa trecem pe la MIHAELA, 

la Petrila, unde ne-am simtit super bine,

sunt niste gazde extraordinare,

ne asteptau cu masa pusa, cafeluta facuta, cred ca o sa fie Mihaela o soacra de nota 20!!!!! Sotul MIhaelei, Mihai, e facut din acelasi aluat ca si al meu sot
, cu spirit de gluma si pus pe shotii, fapt pt care s-au inteles f bine baietii. Noi fetele, vorbiram de copii, scoala, de-ale noastre...btw si ca veni vorba, fetelor daca o vedeti pe Dienuta ce scumpa esteeee, ce maricica si ce frumos vorbeste cu accentul ardeleneeesc, e o dulce!!!!! Unde eram obisnuita cu Paul al meu ca e inaltut, cand am vazut-o pe DIana, am ramas masca!!! I-am zis lu' mami ca o face baschetbalista!!!!
Ne bucuram ca ne-am vazut, ne pare f rau ca nu am putut sta mai mult dar si mai rau ne pare ca stam asa departe unii de altii!
Bun, noi ne-am intors la 10, dupa 11 ore de condus, MIhai le-a luat apoi pe bunici si le-a dus la spital, s-au intors la 1 noaptea, obositi ca vai de ei...Paul s-a trezit la ora 5.30 dim, ca ii e foame, i-am dus papa la el in camera dar n-a mai vrut sa doarma, soacra-mea de la 4 dim numai dormea....suntem cheaunei, azi vin baietii sa monteze coloanele in bloc, deci nici nu va dormi Paul la pranz, dar iesim afara sa ne consumam energia!
Acum Mihai e cu soacra la spital, la Parhon, sa vedem daca o interneaza sau nu. La MUnicipal i-au spus azi-noapte ca ar fi vorba de tiroida....a si slabit f mult.
Ma uit acum pe pozele Otiliei si revin.
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
onitza spune:
OTILIA, Anei ii sta frumos cu codite, e asa dulcica !!! SI cand zambeste cu ochii mai , e o frumoasa!!!! Imi place mult poza asta cu voi!
Mi-ai facut pofta de vizitat un muzeu! 
Oana
si
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
ochi_verzi spune:
Ioana
si cel putin nu mai spune nik de masa pusa si alte cele...va spun eu, abia daca au ciugulit un pic si mno era pregatit pt ca stiu cat faceti de la Simeria la Petrila.
Si noua ne pare rau ca nu stam mai aproape.
Sanatate multa mamei si soacrei.
Felis
sar'na pt aprecieri. Ma bucur sa citesc ca incerci sa mai renunti la munca multa.
Mihaela si Diana 22.11.2004
onitza spune:
Fetelor, veselie mare pe Paul, i-am pus sa asculte radioul Itsy Bitsy si e tare incantat!
MIHAELA multumim! Soacra inca asteapta sa intre la doc, e cu MIhai.
Pup
Oana
si
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

23+