Comori de nov-dec04 (182)
Raspunsuri - Pagina 17
onitza spune:
OTILIA , da mami, asa e, dorinta arzatoare!
SI DA BEBELUSHA TA E FRUMOASA SI M=AM INDRAGOSTIT DE EA IREMEDIABIL!
MONICA, sper sa vina pufoasa si la mine, de preferat sa apara intr-o perioada mai linistita totusi!
Astazi am fost bucatareasa "lu'peste", daca ma vedeai, erai mandra de mine
![]()
; maine am niste musafiri si am pregatit asa (meniu si de dulce si de post) de post): icre de post, supa de pui cu galuste si taitei de casa, ciorbita de zarzavat(pt cei cu post), ostropel de post la cuptor (cu cartofi, ardei rosu si galben, masline-fara samburi, ceapa, usturoi)+ ciuperci la gratar(post), crochete de peste (de dulce) si salam de biscuiti ca desert...suna bine, nu??
![]()
![]()
OTILIA intreaba-ma peste o sapt daca m-am apucat de treaba ca nicio nu mai stiu ce vreau, sunt cheauna, cu Paul acasa nons-top , cu mama in spital si lucratul acasa...poate mai incolo totusi, spre sf anului, cand om reusi (daca) sa ne mutam in 3 cam. Parintii tai ce mai fac? Te mai pot ajuta?? 
FELIS scuze ca nu ti-am rasp, neuronul meu, singurul care mai reactioneaza se pare ca a plecat in vacanta!!
Cu multa placere, cand mai ai nevoie da un tel si se rezolva....stiu ca muncesti f mult!
Cine sta cu Mihaita acum? Nu mai stiu..mi-oi fi spus dar cum sunt aeriana...

Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
onitza spune:
Fetele, am uitat sa va spun, deh, tocmai vorbeam de neuronu-n vacanta!!!!
...Am vesti despre Gandacica: e f bine, copiii sunt taaaare frumosi, veseli, sanatosi! Pe Maria vrea sa o-ntarce sapt asta, pleaca la Moeciu cu Ile si Ioachim, pe Maria o lasa la bunici; are emotii vis-a-vis de intarcat, i se rupe sufletul ca a sosit timpul, dar spera sa ii fie bine Mariei. E foarte fericita si va pupa pe toate.
Oana
si
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
monica-elizabet spune:
onitza,mama mia ce de bunatati ai facut 
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
onitza spune:
MONI, imi place sa gatesc, dar nu in fiecare zi sa stau in bucatarie atatea ore!
Mi-a ramas gandul la cozonacul ala nereusit, o sa mai fac eu o tentativa, ca vreau de Craciun sa pap cozonac pufos facut de mine.
Tu in schimb, esti o bucatareasa desavarsita, felicitari pt ce mancaruri prepari! Siteul tau cu papa de post e o adevarata sursa de inspiratie pt multe din noi!

Oana
si
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
Otiliav spune:
Mai Ioana eu ti-am vazut statusul de pe mess cu bucatareala dar credeam ca ai uitat sa-l scoti. Ai rabdare sa stai atatea ore in bucatarie, eu m-am invatat comoda, nu gatesc niciodata 3 feluri de mancare, sa nu cumva sa se strice
.
Petrecere frumoasa maine!
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
Poze BB2
22+
monica-elizabet spune:
eu m-am obisnuit sa fac mancare in fiecare zi sa fie proaspata
insa sunt convinsa ca atunci cand o sa merg la serv nu o sa mai fac asa ![]()
va
pe toate sa aveti un we minunat
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Otiliav spune:
Noi tocmai ne-am intors de la un muzeu al fluturilor, am pus aici poze multe. Am fost cu o familie de romani, ei au venit cu ideea. Si pe acolo, desi nu era lume mai deloc mai era o familie de romani cu o fetita de 2 ani.
Printre fluturasi si insecte, am si eu cateva poze cu burtica si cu Ana.
Pozele noastre, Poze minunea din burtica
23+ si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
simonacip spune:
Buna fetelor, ma mai primiti si pe mine?? Rar de tot, stiu, dar nu prea mai apuc sa postez decit la odiseea unde e si Sis (sora mea), e mai antrenant asa.![]()
Am citit ultimele 2 pagini, vreau sa-i spun Otiliei ca i-am vazut fetitza din burtica(in ecografii), e o frumoasa la fel ca si Ana nazdravana.Si da, seamana bine, parca ar fi una si aceeasi.SI desi imi doream mult fata, ajung la concluzia ca poate e mai bine pentru ei/ele sa fie de acelasi sex, cred ca vor o legatura mai strinsa. Desi nu e o regula, se poate sa ma insel, vorbesc acum si din experienta mea.
Onitza, wow, lucrezi la Nathalia? Bravo...sa stii ca-mi place mult de tot numele asta.
Try, Bits, am vazut si pozele voastre(de curind) ce au crescut baietii vostri si ce frumosi s-au facut.
Gata, va pup si va las ca am un munte de rufe de calcat.
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
FELIS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Noi tocmai ne-am intors de la un muzeu al fluturilor, am pus aici poze multe. Am fost cu o familie de romani, ei au venit cu ideea. Si pe acolo, desi nu era lume mai deloc mai era o familie de romani cu o fetita de 2 ani. Printre fluturasi si insecte, am si eu cateva poze cu burtica si cu Ana. Pozele noastre, Poze minunea din burtica 23+ si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana |
OTILIA ...
ce frumoasa e Ana... o mai vazusem in poze... dar cd am ajuns la poza 27 l-am chemat pe Cornel sa vada ce frumoasa e Ana... si pe tine cu burtica| Citat: |
| FELIS scuze ca nu ti-am rasp, neuronul meu, singurul care mai reactioneaza se pare ca a plecat in vacanta!! Cu multa placere, cand mai ai nevoie da un tel si se rezolva....stiu ca muncesti f mult! Cine sta cu Mihaita acum? Nu mai stiu..mi-oi fi spus dar cum sunt aeriana. |
ONITZA...
stai linistita... nu e problema... Cu Mihai sta Cornel... Incerc sa gasesc pe cineva... la 4 ore pe zi... sau ma rog... am de gand, ca pana acum nu am facut nici o incercare sa gasesc... M-a sunat fata care a stat cu Mihai... dar desi ma asteptam sa ma sune... nu prea ma mai incanta ideea... e prea neserioasa si tupeista... si daca in iarna... avea nevoie de mai multe dusuri... acum... mi-e groaza sa ma gandesc... As mai chema-o, dar asa... ocazional... In fine... e mult de povestit...
SIMONA... cate un
pt tine si cei 2 baietiFelis si
Mihai-Cristian (06.12.04)pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Otiliav spune:
Felisule, bag de seama ca esti mai relaxata de vreme ce ai prins un moment si ai vizionat poze, ma bucur ca ai luat o pauza de munca si de asemenea parca simt din mesaj ca si relatia cu sotul s-a imbunatatit, sper sa nu ma insel.
Ana nu a crescut prea mult in ultimele luni, tot are blugii marimea 104 pe pamant, dar i-a crescut parul si pot sa-i fac codite
.
Simona, pai eu am ajuns sa compar si mutrisoarele lor la ecografiile de la 22 de saptamani si nu prea mai cred ca ma pot insela. De la prima ecografie la 13 saptamani, am zis ca eu cred ca-i fetita ca seamana forma craniului, si uite ca am avut dreptate. Pentru ei clar este foarte bine sa aibe un frate in primul rand si daca mai este si acelasi sex atunci si mai bine. Singurul meu regret este ca diferenta este destul de mare, 4 ani, dar eu sper sa fie prietene si sa se inteleaga bine.
Cat despre lipsa ta de pe aici, te inteleg ca-i greu de aceea mai si citesc pe la alte subiecte. Pai ce credeai ca am ratat pozele de la botez.
Oricum noroc cu tine ca am vazut-o si pe bebelusa Sara si pe AndreeaP, uraa. Si sa nu uit, sa nu-l deochi pe Matei ce zambaret este in ultimele poze puse de tine.
Andra, daca-i sambata am timp de tras cu ochiul si uite asa aflai ca ai luat permisul si nu ai dat de baut
. Sa-l folosesti sanatoasa!
Pozele noastre, Poze minunea din burtica
23+ si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana