Comori de nov-dec04 (182)
Raspunsuri - Pagina 12
Ele spune:
Buna dimineata!
Si eu sunt pe aici.
Miha v-am vazut pozele de la mare. M-am topit dupa poza in care dorm amandoi si Robert o tine pe Amira.
Si ce trista era cand a fost bolnavioara. Ofof..Dar se pare ca indiferent de neprevazut voi ati avut multa activitate.
Otilia gata concediul??
Elena & Denisa
NOI
mirandolina spune:
Buna dimineata!
am citi din urma, dar sunt cam intoarsa, ca tocmai ce se juca si sotul cu Matei, e care face extrem de rar un puzzle cu copiul, si l-a sunat soacra sa ceara la spital,cica a facut entorsa cand s-a dat jos din pat
Acum asta plange de zor, suparat nevoie mare ...ma duc la el, revin cand am timp...
Pupipci la fete cucuiete!
Otiliav spune:
Gata concediul,
din Norvegia.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
Poze BB2
22+
mariussimiuc spune:
Helau! 
Otilia,ati ajuns cu bine acasa? 
Ele,multumim!
da,am avut multe activitati...
Si apoi cu toate evenimentele...cum era sa ne aducem aminte de primul concediu in patru? 
Lily,alintata soacra mai ai!
Imi spunea o doamna odata sa nu vorbesc soacra de rau,ca-s si eu mama de baiat (cumatra stie
) dar eu sper sa dea bunul Dumnezeu sa fiu o soacra buna. ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Ele spune:
Mihaaa te-as bate..iar am intrat la Miha curajoasa papa tot..ce-mi trebui mie??
Am niste pofteeee... 

Elena & Denisa
NOI
mariussimiuc spune:
quote:
citat din mesajul lui Ele
Mihaaa te-as bate..iar am intrat la Miha curajoasa papa tot..ce-mi trebui mie??Am niste pofteeee...
Vii sa-ti dau un coniac? Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
onitza spune:
Fetelor, mi-a luat Paul o trantaaaa in fata mea!!!!!!!!! S-a intamplat ieri cand mergeam in billa sa luam o crema de protectie solara, ne pregatisem sa mergem la strand. Are nasul julit! 
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
papanash spune:
Hello mamici, scuze de deranj
, cine are timp si disponibilitate sa ni se alature intr-o campanie umanitara, va rog sa cititi aici
o zi buna si numai bucurii va doresc !
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
mariussimiuc spune:
quote:
citat din mesajul lui onitza
Fetelor, mi-a luat Paul o trantaaaa in fata mea!!!!!!!!! S-a intamplat ieri cand mergeam in billa sa luam o crema de protectie solara, ne pregatisem sa mergem la strand. Are nasul julit!
Acu se pare ca tre sa iei si o crema pentru nas julit.
Bine ca a fost doar o julitura si nimic mai grav.Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
FELIS spune:
quote:
citat din mesajul lui Otiliav
Gata concediul,din Norvegia.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
Poze BB222+
Gata???
Ati si ajuns acasa???????? offf... Eu nu am apucat sa citesc nimic... abia am intrat... am venit din concediu.. si acasa... multa treaba
pe toata lumea
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero