Shoppaholicele Redouto-masochiste (110)
Raspunsuri - Pagina 9
miki68 spune:
Noooo, da' astept!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
gama spune:
aviz pentru 4?????Nici coletele din 2 nu au venit, am fost la posta azi dim., iar oficiul la care merg este ok, chiar inaintea multora din Buc.cu o zi......(coletul din 1 a venit miercurea trecuta)
& Matei(2aug04)& Alexandra(26nov07)
Mirona spune:
o alta experienta urata cu posta romana:
astept doua colete din 1 iulie - unul a venit marti. de luni bat drumul postei zilnic sa vad daca au sosit. ieri am gasit in posta un aviz asa ca azi am fost sa verific- e pentru coletul deja ridicat sau a venit si nr. 2?
de cum am dat buletinul "fulga" se rasteste la mine - da pachetoiul acela mare si alb pe care l-a ridicat sotul ce a fost? ce-mi tot veniti aici zilnic dupa colete - nu a venit nimic azi pe numele dumneavoastra.
- Domana - dar va rog sa-mi vorbiti frumos- ca nu v-am cerut luna de pe cer - v-am rugat doar sa verificati + plus ca am aviz pentru un colet - este cel ridicat sau cel pe care-l astept. Ce e asa de greu?
-Doamna - nu ma duci dumneata pe mine - nu a venit si basta.
si-mi tranteste pe pult caietul cu coletele externe si-mi demonstreaza ca avizul este pentru coletul deja ridicat. Si la mama masii o mai trimis atunci aviz.
Am rugat-o inca o data sa vb frumos - ca eu i-am vb asa -si i-am multumit pentru servire - ba am mai indrugat si ca nu ma opreste nimeni sa vin si maine sa verific daca mi-a venit ori ba coletul - ca doar asta e treaba lor - nu eu am puso sa se angajeze la posta si sa lucreze cu oamenii - insa s-o faca intr-un mod civilizat ca nu suntem in tara lui Papura Voda.
Sau? suntem?
urat urat urat - imi vine sa le las naibii de colete - si mai am vre-o 3 pe drum.
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
Jasmine spune:
maine te duci si daca e tot asa ceri sa vorbesti cu diriginta,sa faci o reclamatie pt ca Fulga se poarta obraznic.Spune-i ei direct ca intentionezi sa o reclami la sefa ei,sa vezi cum se schimba calimera.
Alinache spune:
a primit cineva colet pt.comanda din 01/07 la op32 sau pot sa-l declar nul?
merci pt.raspuns
alina
diana_jors spune:
repet, anul trecut in vara la solduri mie mi-a ajuns colet si dupa 2 luni... nu declarati inca nule colete din 1, sunt foarte mari sanse sa vina mai tarziu...
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
miki68 spune:
quote:
citat din mesajul lui Alinache
a primit cineva colet pt.comanda din 01/07 la op32 sau pot sa-l declar nul?
merci pt.raspuns
alina
Poti sa-i sesizezi de neprimirea coletului dupa cel putin o luna de la lansarea comenzii, altfel primesti raspunsul standard de a mai astepta.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
camelia_daniela spune:
Deci i-am scris lu domnu' La Redoute, aca lu' doamna Sabine si lu' service despre comanda din 14 care are si acum banii blocati si a binevoit doamna Sabine sa-mi raspunda ca minunatul colet a plecat abia pe 24 iulie, adica azi! Deci e de bine!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
gama spune:
Mirona,in orice loc cu "functionari publici" te rogi sa nu mai calci,imi aduc aminte de vremea cand mergeam dupa indemnizatia de maternitate caci n use vira prin cont, era o aventura in fiec.luna, niste ia o pauzari cu minimul de cunostintze in domeniu si in toate domeniile, cozi nesfarsite, nervi si acelasi raspuns...."da`de ce nu stai dom`le acasa cand vine postasu sa ti-i aduca??? mai incearca maine......ca acu i-a luat postasu in tolba si sunt la el"
Parerea mea e s-o ocolesti si intr-adevar sa mergi direct la o sefa ceva, cu toate ca.....din experienta mea acele doamne sunt....gemene la intelect!!!!!Eu am noroc, de la un timp il trimit pe sotz care e cat usa la inaltime si la latime....si are o voce suavaaaaaa
& Matei(2aug04)& Alexandra(26nov07)