Shoppaholicele Redouto-masochiste (110)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Pfoaaai de mine, Mirona! Ce tupeu si magarie pe capul nesimtitei aleia! Moama, ce m-am enervat! Pai chiar sa te duci in fiecare zi, daca iti permite timpul, si sa o tot intrebi! Pai ce, pana mea, e pusa acolo sa bea cafele si sa stea la cioace sau sa presteze servicii? Mama ei de proasta! Si sa-i faci reclamatie si din partea noastra, da?
Au mai venit ceva pachete? Eu astept unul din data de 4, dar inteleg ca tre' sa stau la rand, nu?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

he,he,mi s-a schimbat exprimarea din mesaj,oare de ce ,ca vb frumos!!!

& Matei(2aug04)& Alexandra(26nov07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

quote:
citat din mesajul lui gama

ella, tu esti slaba, dar totusi, iti comanzi haine Active wear nr.36????mie mi se par mici avand in vedere ca esti inalta, cu manecile cum faci??????

Magda & Matei(2aug04)& Alexandra(26nov07)

Gama,
comand 36 la jachete mai ales daca e model cambrat; am luat si 38 dar mi-e mare.
La pantaloni cred ca port 38 iar la bluzite iau 34/36 desi eu sunt mai spre 36 cu exceptia camasilor unde port 34.

Viairo,
nu-mi spune ca mi-e mare 36, ca io vreu sa-mi vie pe corp jacheta

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui gama

voi nu glumiti???eu am comandat-o 40!!!!

Magda & Matei(2aug04)& Alexandra(26nov07)

pai 40 cred ca ti-ar fi venit bine cand aveai burtoiul ala mare; acuma o sa inoti in ea, ca te-am vazut , esti "modela", sigur intri in 36.

eu stiu sigur de ce iau 36 la geci, ca mai am vreo 4-5 jachete/hainute LR marimea asta.
Am luat o singura data o hainuta din aia necaptusita marimea 38, o luasera multe fete; am dat-o de pomana asa cum am primit-o.

Mergi la inceput

ieri am comandat rochitele astea:
http://www.laredoute.fr/vente-robe-tunique-femme-la-redoute-essentiels.aspx?productid=324133266&documentid=504008&single=true&categoryid=31522059

a2-a de pe primul rand (robe kimono):
http://www.laredoute.fr/achat-femme--robe.aspx?categoryid=31522059&ps=asc&pagenumber=2

le-a luat cineva, sunt ok? mai ales marimea ma intereseaza, ca prima am gasit 34-36 dar a doua am luat-o 38-40 ca nu aveau 34-36.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

Am mai probat jacheta, pe corp oricum nu vine ca asa e modelul: largutza, scurta si cu manecele 3/4, dar in umeri nu e larga asa ca o sa-ti vina bine 36. Daca vrei fac o poza.

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Viairo

Am mai probat jacheta, pe corp oricum nu vine ca asa e modelul: largutza, scurta si cu manecele 3/4, dar in umeri nu e larga asa ca o sa-ti vina bine 36. Daca vrei fac o poza.

da stiu modelul, e cu talia cumva sub sani, dar ma intereseaza sa nu-mi vina larga din cap pana in picioare.
ce culoare ai luat? eu am luat cafenie, ca nu stiu cine a luat ecru si a zis ca e putin spre galben pai...eu sunt blonda si nu suport culoarea galben la haine, desi stiu ca e culoare de mare viteza in zilele de azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna fetelor,

Astept si eu colet din 6.07, dar nu prea mai am sperante sa vina pana sambata... Bafta mea, i-am comandat fie-mii rochie si sandale pt serbarea de la gradi si n-a mai ajuns de loc coletul, acum i-am comandat alta rochita pt ziua ei si se pare ca nici asta n-o sa ajunga la timp.

De fapt voiam sa va dau 2 coduri primite de mine pe mail:
1. Mon code offre spéciale : 51039 - reduce 18e din 60e comanda, colectia toamna-iarna, conditiile mai jos:
*Offre valable 3 semaines après la date d'envoi de ce document sur la nouvelle collection La Redoute Automne-Hiver 2008/09 sauf pages vertes, pages rouges, toutes les chaussures, nouveautés et exclusivités web et hors frais de traitement et de livraison de votre commande.
2. Mon code offre spéciale : 62952 - 15e fara conditii (colectia toamna/iarna, merge si pe prix mini, vert, rouge) + cadou
Offre valable 3 semaines à compter de la date d’envoi, non cumulable avec une autre offre, dans la collection Automne-Hiver 2008/2009 sur laredoute.fr (sauf articles Repetto et Converse, prix déjà démarqués, exclusivités et nouveautés). Non valable sur lesaubaines.fr.
Asta al 2lea l-am testat si pe alt cont si merge, desi ei zic ca e personalizat.

Spor la shopping.

Mergi la inceput

esti o dragutza ella, supla nici vb.nu mai sunt, dar parca in 36 n-as intra acum......eii si pana la urma e cu maneci 3 sferturi, deci a mea o sa fie cu maneci lungipentru mine,abia astept s-o vad, mai, si tare bine arata.....
Prima rochitza este frumoasa, din comanda ta de ieri.A doua este f misto modelul dar.....tr.sa fie extra supla.
Am incercat si eu jmecheria cuacel aspirator, desi ma indoiesc ca e prea bun la o asa reducere,si de ieri mi-au blocat cosul , nu mai reusesc neam sa intru.......e desolat total.

Mergi la inceput

un cod bun ptr.colectia noua este 22241Mie mi-a scazut o geaca active wear de la 75euro la 50, si-ti mai da si un vestit sac maro........eu deocamdata nu am primit nici un sac!!!!Am 2 negre pe drum!!!!Coduri diferite, sper sa nu fie identice

Mergi la inceput