Mamici norocoase de sept-oct 2008 (102)
Raspunsuri - Pagina 4
babytza spune:
Pooop toate mamicile pentru aprecieri..
Si mie imi place la nebunie rochita
Am luat-o de 3 luni pentru cununie...din cand in cand o mai probez sa fiu sigura ca nu am vreo surpriza...
Valentina
29 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
iepurila spune:
intai sa spun si eu vreo doua vorbe si pe urma sa ma duc sa recuperez cu cititul.
Anca si Carla suntem alaturi de voi si ne bucuram enorm pentru vestile minunate.
Eva sarumana ca ne tii la curent.
Anis, ai grija de tine si de puiut.
Nusha scot agitatele pentru tine 

Eu, iepurica
26+ 
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
andy_galro spune:
fresh nu mai fii suparata pentru ca pe LR la multe dintre produse sunt deja epuizate stocurile....eu am zis ca sa comand mai mari pentru 6 luni sau 
...asa ca...asta este deocamdata ne multumim cu ce avem
30+
Andrei
AMR 10 saptamani si ne intalnim cu BB !!! 
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
dyanira spune:
Ar trebui sa ma apuc sa gatesc ceva dar pur si simplu nu am nici un chef de nimic, ma simt asa de ciudat, parca nici pofta de mancare nu mai am!!!
Ce e oare cu starea asta ciudata???O fi de la vreme ma incurajez eu singura.
Diana
34+ mamica fericita de
ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea
babytza spune:
Eu ma apuc de niste spaghete cu branzica, se cere si un pic de regim...
Ratonelu ai fost la stomatolog ??
Valentina
29 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
babytza spune:
quote:
citat din mesajul lui dyanira
Ar trebui sa ma apuc sa gatesc ceva dar pur si simplu nu am nici un chef de nimic, ma simt asa de ciudat, parca nici pofta de mancare nu mai am!!!
Ce e oare cu starea asta ciudata???O fi de la vreme ma incurajez eu singura.
Diana34+ mamica fericita de
ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea
Cu siguranta este de la vreme....Nu vezi ca ba ploua cu galeata, ba iese soarele si in 15 minute e jale de caldura....
Nu te ingrijora.Oricum la noi toate starile sunt amplificate pe perioada sarcinii. Resimtim totul mult mai intens ca inainte...
Valentina
29 +
DavidAsa creste gandacelul nostru
poze
denisa.g spune:
Eu am dormit 2 ore - Freshana, tu mi-ai facut pofta de somnic - din pacate tu te-ai ales cu nervii eu cu somnicul :))
Lauretta – multumesc frumos ; bafta si tie pt maine.
32 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
Nocom spune:
multumesc mult tuturor fetelor.
da andy, ne-am hotarat la un nume. Ma bucur tare mult ca iti place!!! sa vedem ce facem cu al doilea nume....hmmm, nu prea mai avem idei.
va pup pe toate si ma bucur ca sunteti bine!!!!
30+
Daria
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
serbare gradi
Nausica spune:
babytza, incearca cu tinctura de propolis - se ia cu o linguritza de zahar. mie mi-a facut tare bine.
laureta, eu iau pastile cu Omega3 (ulei de somon) si n-am nici un simptom aiurea. e drept ca iau si Elevit, poate se compenseaza.
Nausica
27+ si bebe Nedelcu
poze
alexa si mami spune:
alooo, harnicutzelor, v-ati pus pe scris foiletoane!
andreea, gargaritza, felicitari pt fetitzele perfecte
ma bucur de asa vesti bune!
andreea, senx de pont cu baby comfort, trecem pe linga el cind venim in buc, asa ca in aug fac o vizita la magazin
CD, am vazut si eu bblusha de 6 kile, wow... mamica a nascut prin cezariana, si parca zicea ca e la al 4-lea copil.
diana, nu ati discutat cu dr despre plecarea lui?!!!
nocom
bine ai revenit!
la Dariuca mica, frumoaaasa semnatura!
babytza, multa sanatate! ai mare grija sa nu te deshidrateazi, e f periculos acum.
kid, spor la amenajari! noi avem o camera care acum e doar plina de jucarii si vrem sa o facem camera de don'soara, dar vrem neaparat patuturi supraetajate si n-am gasit nik sa ne placa:( cred ca o sa fie tare incintata alexandra voastra:)
eu fac o salata de vinete
cu o mina mestec la maioneza cu cealalta tastez
alexa si
mami