Mamici norocoase de sept-oct 2008 (102)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

hai k m-am enervat
mi-am stricat bunatate de somn de pranz pt LR
dupa ce am pus si eu cate ceva in cos imi spune ca pot sa il vad dar nu pot merge mai departe
e un semn
renunt...astazi cel putin

33+

AMR 43 zile !!!

puiutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Am fost puturoasa si am lenevit in pat. Ce bine ca s a racorit
Miine merg la doftorita la 18.00

Ma bucur ca Anca si bebelina sunt bine. Eva multumim de vesti

Nocom bine ai revenit, frumos nume Daria. Cum te simti?

Babytza frumoasa rochita

Gargaritza, felicitari pt bebelina

Diana in peroada asta mai sunt si dureri junghiuri spre col nu te ingrijoa. Ia tratamentul si stai cumintica. Ai sa vezi ca totul va fi ok pina la urma

andreea_and felicitari pt bblina grasunica

denisa, bafta la echo

ratonelu treci la nenea dentistul ca stie el ce face. Daca nu e voie o sa iti zica. Mie mi a dat cu spray anestezic.

Laureta bb2 31+ si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Fetelor, am trecut obligat/fortat pe ceai de menta si Smecta...Am mancat ieri ceva necastigator in oras si azi ma resimt.... offf ce oribil...

Valentina 29 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Laureta deci e normal sa simti tot felul de intepaturi in col?Eu fiind la prima sarcina chiar nu stiu daca e normal sau daca nu e semn de nastere?

Diana
34+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

babytza suna haios "necastigator"
avand in vedere ca nu era loz m-ai facut curioasa: ce ai papat ?

33+

AMR 43 zile !!!

puiutz

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui freshanana

suna haios "necastigator"
avand in vedere ca nu era loz m-ai facut curioasa: ce ai papat ?

33+

AMR 43 zile !!!

puiutz

De la Spring Time...un snitzel vienez..

Valentina 29 + David

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
citat din mesajul lui freshanana

ce ma fac fetelor ca uite la LR au bagat reduceri la colectia de toamna
vreau cardul inapoooi

33+

AMR 43 zile !!!

puiutz

fresh eu iti zic din proprie experienta sa lasi cardul ala deoparte si sa nu mai deschizi LR zzilnic...eu anul trecut parca am fost bolnava am comandat atat de mult ca am golit un card(care avea o suma frumusica pe el)si am si umplut dulapurile cu tot soiul de boarfe pe care le-am tot dat surorilor cumnatelor etc...ajunsesem sa comand de toate pt casa nu ma puteam opri...acum eu m-am linistit doar cand am golit cardul dar sper tu sa nu ajungi aacolo....aaa si acum slava domnului am reusit si am platit mai bine de jumate din val cardului dar comenzi vad ca ma pot abtine in sensul ca am comandat doar pt bebe si diverse chestii pt mine dar subtire tare fata de anul trecut

asa ca lasa cardul la sot(si zi merci ca il tine el, ca al meu nu vrea sa le tina mi le da mie si zice eu sa le platesc)

27+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Si ca sa fie treaba buna,caci nenorocirile nu vin niciodata singure, de ieri seara am tuse seaca.....Am cumparat Homeogene. Sper sa nu ma mai apuce si altceva...

Valentina 29 + David

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Diana, da mai sunt intepaturi col, burta, sau toata partea de jos. Depinde si daca ai contractii.

babytza ooof imi pare rau

Felicic sau fetele care iau ulei de peste, va scade tensiunea? io parca is beata cand iau

Laureta bb2 31+ si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Salutare vorbaretelor!
Eu nu intru pe LR, de frica ca ma ia barbatul de urechi Ca tot cardul lui e cel atacat pentru net...Mi-a venit si mie comanda de la Bimbomarket in 2 colete (habar nu am de ce). Ieri a venit o cutie maaaaare de tot care avea doar o cutie mai mica (bouncer-ul) si azi a venit o cutie mica cu restul. Habar nu am de ce nu le-au pus impreuna ca ar fi incaput toate in cutia de ieri.
oricum, super profi, a durat aproape 5 zile sa ajunga aici cu TNT-ul (comanda joi seara si a sosit marti dimineata). Ieri cand am vazut ca a venit doar o parte din comanda am dat mail la serviciul clienti si m-a sunat o italianca in 10 minute sa ma asigure ca e pe drum si al doilea colet.
Asa ca...am mai cheltuit 50 de euroi si azi si gata, nu mai intru nici acolo . Oricum, vi-l recomand cu caldura.

La mine se munceste, se zugraveste, se moteaza mobila, e o nebunie intreaga. O sa fie f frumos, din pacate doar Alexandra se innoieste cu mobila si camera de printesa, nou-venita va mosteni camera de bebe plus cateva articole noi cumparate special pentru ea.

Anis, o sa te obisnuiesti si cu Clexane-ul ala, in cateva zile, lasa ca e mai bine asa, stai linistita.

Babytza, emotii, se apropie ziua cea mare. Iti tin pumnii sa rezisti la tot si sa te simti ca o printesa!

bb2

Mergi la inceput